ВБЕСЕНА И НЕЙНАТА ТЕМА

• 4 923
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Мале, аз пък съм изтървала, че снахата не искала да коли прасето  Joy Спрях да чета темата някъде когато авторката за трети път повтаряше как оная мърла си замятала русата коса, а мъжът й я наричал русалка...

# 46
  • Пловдив
Имам предчувствието, че са я усетили по АЙ- Ай- ри то.  Иначе теми рядко се трият.

Ама тя не беше ли писала като гост?Простете невежеството ми,ама всички тези пързалки бяха пускани от гости-тогава по какъв начин биха я вханали по ИП-то?

# 47
Имам предчувствието, че са я усетили по АЙ- Ай- ри то.  Иначе теми рядко се трият.

Ама тя не беше ли писала като гост?Простете невежеството ми,ама всички тези пързалки бяха пускани от гости-тогава по какъв начин биха я вханали по ИП-то?

Нищо не му разбирам, но си имат техен модераторски начин. Всъщност, вижда се.

# 48
Е, ИП-тата на всички се виждат от модераторите независимо дали са гости или регистрирани.Предполагам правят особено впечатление когато са хем на гости хем на регистрирани.  Laughing

# 49
Мале, аз пък съм изтървала, че снахата не искала да коли прасето  Joy Спрях да чета темата някъде когато авторката за трети път повтаряше как оная мърла си замятала русата коса, а мъжът й я наричал русалка...

Joy И аз съм изпуснала!!!

# 50
Темата се казваше "Снаха ми е лека жена" и от постовете на авторката се разбра,че е точно така.Авторката била 80 кг,а снахата-50 кг. hahaha hahaha hahaha

# 51
Не съм засякъл темата. Не знам и дали поради IP причини са я затрили...
Но доколкото горе-долу ви знам, вероятно сте сгънали гостенката на 2 залъка.
А сега я привиквате да пуска още теми... ненаситници такива...  Mr. Green

# 52
Не съм засякъл темата. Не знам и дали поради IP причини са я затрили...
Но доколкото горе-долу ви знам, вероятно сте сгънали гостенката на 2 залъка.
...

Тя хич не се даде лесно, моля-моля.

# 53
  • София
ами те и тая ще затворят Laughing..то стана кат чат

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт