Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 44 045
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
ей поетесите
 newsm20

страхотни сте !!!

# 151
nani_na, благодаря за поредния хубав клип по историята на нашите главни герои!  bouquet

# 152
  • София
нани на и аз сега го гледах - стахотно както винаги - а и тази песничка ми една от любимите   remybussi

# 153
ей поетесите
 newsm20

страхотни сте !!!
nani_na, благодаря за поредния хубав клип по историята на нашите главни герои!  bouquet

Благодаря на всички ви!

# 154
Добро утро и от мен!
Морганче, май в духовен аспект бурните, страстни нощи добре ти действат....
Изпих кафето(ама сама....)

# 155
Нани-на   mrstraetz newsm74
Благодаря ти, че се грижиш за комфорта ми през деня!!!!!!!!!!!!

# 156
здравейте аз съм нова може ли да се включа?

# 157
  • София

малеййй вие съвсем изтрещяхте с този уплах hahaha hahaha hahaha

Няма смисъл да питаш - Заповядай - добре си ни дошла welcome
  bouquet Hug

# 158
ами чета ви от доста време и май вече все едно ви познавам лично особено редовните много ви харесвам и съм фенка и на филма .

# 159
Естествено, че може, колкото повече-толкова повече казва Мечо Пух   bouquet

Благодаря Ви момичета за милите думи, но и аз се забавлявам докато ги правя, така си припомних и аз за хубавите песнички от  "младостта"  Heart Eyes Независимо от това, че текстовете не отговарят на клиповете, но пък аз гледам да съчетавам по-скоро мелодиите с клиповете. За съжаление не познавам толкова добре и турската музика, но пък тя е за клипчетата на Мишел   bouquet  bouquet  bouquet

# 160
  • Стара Загора
запис

# 161
сега като си превъртам последната серия ми се струва че демир ще си има проблеми с тая бала.Ами тя може от унижение и яд да му провали тоя общия бизнес.Щото нали знаете отблъсната жена кво зло е

# 162
  • София
сега като си превъртам последната серия ми се струва че демир ще си има проблеми с тая бала.Ами тя може от унижение и яд да му провали тоя общия бизнес.Щото нали знаете отблъсната жена кво зло е

ми тоз красив мъж как да не се бият жените за него......

да проваля - дреме му на папура на Демир, виж че не е опрял до този проект  hahaha hahaha hahaha

# 163

ми тоз красив мъж как да не се бият жените за него......

да проваля - дреме му на папура на Демир, виж че не е опрял до този проект  hahaha hahaha hahaha

Балла нищо не може да му направи. Та дори и да му накриви капата не може! Не видяхте ли с какъв ироничен поглед я гледа. Laughing

# 164
Здравейте, момичета Hug Влизам сега и какво да видя, сватба имало, че и първа брачна нощ сега остава и едно бебе да се появи и всичко е ок - много сте бързи, ама е разбираемо при тази конкуренция Mr. Green Музата ви е споходила и сте сътворили страхотни стихове smile3521 newsm53 Приятен ден на всички newsm08

Това трябва да е от ергенското парти Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт