Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 44 035
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ееееех, най после ви настигнаах!
Морганче, честито!
Ти да не си сгафила нещо с Демирчо та направо сватбата Laughing Laughing Laughing
Те турците си имат ритуали....годеж нямаше ли?  hahaha hahaha hahaha А каносване...?  Joy Не ти ли пяха под червеното воалче...?  hahaha hahaha hahaha
Ама как можа така под носа да ни го вземеш?  newsm61

ми така е докато вие се записвате по списъци разни - аз действам  hahaha hahaha hahaha

всички ритуали ги пропуснахме, че квито сте хиени щяхте да ми го отмъкнете на годежа още Mr. Green
само чеиз имаше аз казах - Джемал Ага го стегна - ама много скърцащи пантофи ни е дал - та не знам  Thinking Thinking

пя ми само Демирчо под червеното одеалце снощи  Joy Joy Joy

# 196
  • София
клипчетата на нани на, вече можете да  видите на куп в началото на темата   bouquet

# 197
Хай и от мен!
Шефа ми реши днес да ми играе мръно и не излезна до сега!
Направо съм бясна #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Толкова време да не мога да влезна при вас!!!!!!!!!!! Това си е направо заточение #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз също съм съгласна с това, което е написала с ББ. И аз така разбрах случващото се newsm78
Нани-на, благодаря за клипчетата  bouquet, но сега не мога да ги гледам щото не знам врага кога ще се върне, а не искам да ме хваща пак, че реномето ми съвсем ще отиде по дяволите Joy Joy Joy
Морган, настройвай се, че аз се готвя за довечера. Да не ме изпържиш, моля ти се Joy Joy Joy
А за Туба, то думи нямам. Господ като е раздавал, тя се е редила няколко пъти!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 10:30 от iva81

# 198
На Тинчето клипчетата с любимите моменти и те са много хубави, ако искате и те могат да са на първа страница

# 199
  • София
На Тинчето клипчетата с любимите моменти и те са много хубави, ако искате и те могат да са на първа страница

може, ама някой трябва да ми прати канал където са всички на куп.... имате време още няколко часа - после не мога да редактирам

# 200
може, ама някой трябва да ми прати канал където са всички на куп.... имате време още няколко часа - после не мога да редактирам
http://vbox7.com/user:t1n43t0?p=allvideos
но тя не ги е сложила в канал
това е нйния профил

# 201
Добър ден и от мен Hug Морганче, явно нощта е била незабравима,щом на стихове те е ударило,страхотни са браво smile3501 newsm51 newsm10 smile3525 Само на първото стихотворение,на вторя абзац 2ри ред ми звучи по добре "От чифлика Нериман се задава,жирейска мисъл да Раздава,вместо изповяда" извинявам се предваритело въобще не искам да те засегна просто на мен така по ми звучи Rolling Eyesвсичко останало е страхотно  bouquet Hug
Нани на клипчетата отново са чудесни и музиката която си подбрала много ми харесва  bouquet  bouquet  bouquet
Ортабудала моля те да си изчистиш кутията,че не мога да ти пратя ЛС Peace Hug Абе нещо Тинчето ми се губи newsm78
А на снимките Туба е толкова красива,че чак пък толкова не бива,язък че тъй я похабява и все с антипатични се задява hahaha Joy Благодаря за кафето и закуската,много ми беше приятно да си го пийна докато изчета форума,разведрявате ми деня  bouquet Hug

# 202

Това е чудесна идея, така наистина са по-подредени и лесни за намиране  Peace

Iva81, шефа ти направо те е сложил в клетка с голям катинар и е глътнал ключа днес, дано го изплюе по-скоро, че ни липсваш тук  Hug Само да не стои отстрани и да ти гледа сеира  hahaha

ето 11 част поред - http://vbox7.com/play:4f98ed24

# 203
  • София
и на Тинчето са вече там - можете да ги видите  Peace

# 204
Едно цвете сред цветя Laughing

Морганче, златна си  bouquet Семейният живот добре ти се отразява  Joy

# 205

Това е чудесна идея, така наистина са по-подредени и лесни за намиране  Peace

Iva81, шефа ти направо те е сложил в клетка с голям катинар и е глътнал ключа днес, дано го изплюе по-скоро, че ни липсваш тук  Hug Само да не стои отстрани и да ти гледа сеира  hahaha

Това си е все едно Демир да е в другата стая и аз не мога да отида Joy Joy Joy Joy
За сега изчезна но до кога незнам

и вие ми липсвате, аз защо се бонтувам така Hug Peace

# 206
  • София
и на Мишел сложих страничката с клипчетата  Peace

# 207
Морганче,сега се загледах в първа страница,много хубаво си я оформила. newsm51Мисля,че и на Mishel клипчетата трябва да се прибавят там! Peace

# 208
Писа ли сме едновременно. Peace

# 209
  • София
Морганче,сега се загледах в първа страница,много хубаво си я оформила. newsm51Мисля,че и на Mishel клипчетата трябва да се прибавят там! Peace

Hug bowuu

Общи условия

Активация на акаунт