Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 44 031
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Вярно че Тинчето днес не се е включила още. Тя си грабна под ръчичка кума / Къванч/Мехмед/ и цял ден не им се чува гласеца на кумовете hahaha hahaha hahaha

# 211
Вярно че Тинчето днес не се е включила още. Тя си грабна под ръчичка кума / Къванч/Мехмед/ и цял ден не им се чува гласеца на кумовете hahaha hahaha hahaha
Той кума и да не се мерни повече,хич не ще ми липсва,ама Тинчето си я искаме обратно! Crossing Arms

# 212
Хайде днеска,тъй и тъй сте я подкарали Туба,и аз да не остана по-назад....

# 213
Тинче, появявай се!!!!!!!!! Зарязвай ги тия мъже, на нищо хубаво няма да те научат Joy Joy

# 214
  • София
Тинче ти внимавай с набора / Къванч - Мехмет/ кви ще ги свършиш, че училище те чака още  hahaha hahaha hahaha

# 215
  • София
Тинче мамина златна, внимавай с кума, щото кумеца какъвто е супермен ще те надуши и после? А има още неща да опиташ от тоя живот! Пък и ще те заведе при баба си Дилруба................

# 216
  • София
Тинче мамина златна, внимавай с кума, щото кумеца какъвто е супермен ще те надуши и после? А има още неща да опиташ от тоя живот! Пък и ще те заведе при баба си Дилруба................

малейй тва си е заплаха направо...... hahaha hahaha hahaha

# 217
Здравейте,милички!  Hug
Докато ви изчетох свят ми се зави,но...си струваше!
Успяхте да оправите ужасяващото ми настроение поне за момент!Радвам се,че ви има!   bouquet  bouquet  bouquet

# 218
здрасти!!!аз пак съм тук,бях малко на гости и кво да ви кажа -там всички гледат демир и то влюбено!!!!как ще я кара тоз човек .и сега като гледам снимките с аси,правя анализ и стигнах до извода че гледай кво нещо едни очи колко красота придават !!!!!ако очите и не бяха така особени нямаше да е кой знае какво ама тез зелени очи стез хубави вежди......

# 219
Сара винаги сме тук и сме до теб Hug

# 220
  • София
здрасти!!!аз пак съм тук,бях малко на гости и кво да ви кажа -там всички гледат демир и то влюбено!!!!как ще я кара тоз човек .и сега като гледам снимките с аси,правя анализ и стигнах до извода че гледай кво нещо едни очи колко красота придават !!!!!ако очите и не бяха така особени нямаше да е кой знае какво ама тез зелени очи стез хубави вежди......
аз не съм съгласна че Туба не е нищо особено, напротив, много красива и нежна,
не е само зараду очите - според мен
и лицето и, и стойката и, и тялото и и очите разбира се, но далеч не са само те  Peace Hug

# 221

Благодаря ти,мила! Simple Smile
Ти пак се криеш от шефа,а? Rolling Eyes

# 222

Благодаря ти,мила! Simple Smile
Ти пак се криеш от шефа,а? Rolling Eyes

Вече не, изчезна, за мое щастие и дано е така до 18,00ч. Днес той просто прекали.
Няма за какво да ми благодариш. Нали сме едно голямо семейството?!. А щом сме такова, значи сме заедно и в хубавите и в лошите моменти newsm51

# 223
вярно бе да!ама очите не са някви нарисувани и вити вежди гайтани ами естествени и негримирана е страхотна не като на жената на демир-само грима и придава някакъв горе долу вид.не че и с грим не е постничка.аси е вече друга бира!

# 224
ОТ СЕГА ДА СИ КАЖА МЪКАТА  Tired
МОЛЯ, АКО НЯКОЙ НАМЕРИ КАЧЕНА НЯКЪДЕ ДНЕШНАТА СЕРИЯ ДА Я ПЕЙСТНЕ ВЪВ ФОРУМА, ЗА ДА МОЖЕ И ТЕЗИ КАТО МЕН ДА ГЛЕДАТ ГОРЕ- ДОЛУ НА ВРЕМЕ! ТИНЧЕ, КАКА, КЪМ ТЕБЕ МИ Е НАСОЧЕН ОСНОВНО ПОГЛЕДА. newsm51 ПИША В ЧЕРВЕНО, ЗА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ КРЪВ МИ КАПЕ ОТ СЪРЦЕТО!!!! ПЪК АКО ВИ ДАВА ВАШЕТО, ОСТАВЕТЕ МЕ ДА СТРАДАМ
МОЛЯ ВИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ МЕ ЗАБРАВЯЙ ТЕ hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт