Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 44 030
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Ивче, Hug,никога няма да те оставим да страдаш...Нали помниш, "добрите и лошите моменти"!
Ако видя някъде серията,веднага ще я пейстна тук...Сигурна съм,че и другите момичета биха направили същото... Hug

# 226
айдеее ники кънчев дава парите и почва час и половина блаженство!!!

# 227
вярно бе да!ама очите не са някви нарисувани и вити вежди гайтани ами естествени и негримирана е страхотна не като на жената на демир-само грима и придава някакъв горе долу вид.не че и с грим не е постничка.аси е вече друга бира!
Абе айде,негримирана! LaughingСамо червило не и слагат,иначе си е гримирана.Да и веждите са и в доста натурален вид.
Само някой да не се обърка,че не я харесвам,напротив.За мен е много красива. Hug

# 228
Сега ще видим май железния супермен.Много е сладък като е ядосан.

# 229
  • София
е така е защото ролята и е такава
в обора ли да ходи, вежди ли да скубе ???? Mr. Green

там овцете и кравите и без грим я приемат, а и на царевичака едва ли му пречи hahaha hahaha hahaha

но след като натурално си е такава Убавица......има много изписани черти не и трябва много грим

абе Убавото си е Убаво - нема две мнения  Crazy Crazy Crazy

# 230
тая сухейля е отврат ама ся да видим кво намислиха демири сие!!!бреййййййй ега ти лошата женица!

# 231
Здравейте момичета.
От дълго време не съм ви чела и писала и днес докато наваксам стана време за моя любимец.
Но кат гледам са ме изпревари ли имало и сватба,бурна нощ направо чудеса.
На младоженката честито и и пожелавам ви щастлив и дълъг семеен живот.На всички благодаря за снимките и клиповете.
МОМИЧЕТА СТРАХОТНИСТЕ.МНОГО БЛАГОДАРЯ newsm51 smile3525 newsm10
Приятно дледане

# 232
  • София
на Сюхейлято и Аслан им трябва един възпитателен курс при Макаренко newsm66 newsm66 newsm66

# 233
  • София
пфууу Аслан пък и господин стана вече  ooooh! ooooh! ooooh!

човек цифката си на него не може да хвърли  smile3512
толкова е нескопосан, ама на стана и той едър земевладелец smile3514

# 234
Ей, тая Аси, пък много се дърпа това момиче, бе................Как успява на Демир да откаже............ newsm78

# 235
аси днеска ме дразни ако искате ми се сърдете!и тия турци са страшни ей!с едно хващане на ръцете и кви емоции божееее!

# 236
Много силна сцена с Дефнето и баща и, много слодки бяха Laughing Чак ме просълзиха Cry

# 237
Аси по-железна и от Демир излезе.Много беше мила сцената когато Демир и чистеше ръцете.

# 238
Аз не съм в ред,серията ще се пръсне от емоции,а аз съм се вторачила само в на Аси очите. ShockedАбе аз ли не довиждам добре,ама аз на това зелени очи му не викам. noВярно,че в края на сериала е с много по-светли очи,ама тука си е почти с кафяви,айде може и пъстри. Thinking newsm78

# 239
  • София
Гале, много си си наред,
очите на Аси са пъстри, а този тип очи имат способността да си променят нюанса, според светлината, дрехите и така нататък Hug

Общи условия

Активация на акаунт