Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 44 023
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
аз пък ви пуснах мухата за очите и вий ся не можете да гледате филма!хора аз ся се притесних-сърмъшък май ще артиса от къщата!

# 241
айдеееееее гонджа се гмурна под вода!!горката!

# 242
  • София
Ето ме. Колко страници сте изписали!!! Shocked

Гонджа - горкичката. Confused Какви неща направи, сега зор ще й стане. Confused

# 243
Ах този Зия...  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire Заслужава як бой  #Cussing out #2gunfire Sick #2gunfire #Cussing out

# 244
  • София
хахах Дефне ме разсмя..........

добре че се оженихме , че да имат къде да се карат тези двамата  hahaha hahaha hahaha

хахах Джемал Ага е непоправимммм

отиде да краде чеиза,
с каква черна маска все едно трезора на Турция ще изпразва hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 245
хахахахахаха Керим се видя в чудо с Джамал Ага хахахаха а той с тази маска лелеле хахахаха смяххх  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 246
  • София
Боже, Джамал контрабандиста ме уби!!!!!!!!!!!!

# 247
  • при най-добрия мъж...
Аз преосмислих.
Хубав е Демир,ама вземам Джемал Ага и си гледам кефа.Я какъв е само-Джемал контрабандиста.Истински мъж!!! Crazy

# 248
  • София
Джемал Ага... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе, един въпрос... ББ Сърмъшък ли е мацката, по която ще си падне Аслан по-нататък?! Май някой беше казал, ама... Rolling Eyes

# 249
Аз преосмислих.
Хубав е Демир,ама вземам Джемал Ага и си гледам кефа.Я какъв е само-Джемал контрабандиста.Истински мъж!!! Crazy

хахахахаха  hahaha  Joy  Hug

# 250
А финала беше грандиозен! Joy Joy Joy
Дъртия коцкар и зетя,ще крадат чеиза на момичетата,ама и дегизировката си я биваше! hahaha hahaha hahaha

# 251
  • София
на Сюхейлято и Аслан им трябва един възпитателен курс при Макаренко newsm66 newsm66 newsm66

Мила бих предложила при Павлов, само условен рефлекс да им остане нищо повече!

# 252
е тва беше най тъпия край на света !общо взето тая серия нищо не се случи .и сърмъшък прай квот си иска и аси се инати а пък дафне пък тя пък се напи : Hug

# 253
По-смешен финал не съм гледала хахаха  hahaha hahaha

# 254
  • София
е тва беше най тъпия край на света !общо взето тая серия нищо не се случи .и сърмъшък прай квот си иска и аси се инати а пък дафне пък тя пък се напи : Hug

Може пък накрая да преспи с мъжа си Дафне като на трезво не става на пияно може. Стига Керим да не почне пак с кемането........

Общи условия

Активация на акаунт