Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 44 017
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
На два момента се залях  от смях,първия беше когато певицата седна в скута на дядото и нериман се опули ,а втория когато Керим си сложи маската  Laughing
Кефи ме тоя Джамал ага Laughing
Гонджа го направи с ясна съвест,затова излезе от къщи.Предполагам,че Демир ще го издири  и ще го накара да вземе момичето.Засега мисля,че Зия не я долюбва много,ами му е за забавление

# 256
  • София
Тинче, кака, не е тя
ББ тя се казва Инджи и е докторица, появява се към-края на филма, Аслан се жени за нея в последната серия

момичта почвам да си преинсталирам щайгата, щото вече нама мърдане и съм яхнала метлата, по-късно ще се включа Hug

Мата може и при Павлов - ако ги превъзпита тия двамата може втора Нобелова награда посмъртно да получи  hahaha hahaha hahaha

# 257
Ех това Аси... докога ще се дърпа newsm78 Всяка жена иска да има Робин Худ до себе си, а тя сама ще спасява света doh
Дафнето ша са накърка та да добие смелост да свали най-сетне скафандъра, че на Керим сигурно му се е изчакало чакалото Thinking
А деденцето е голяма кривка... бастунчето му е играчка, а очичките му играят tooth

# 258
момичета ставам щот супата ми чака да я правя !ще ям бой с тоя сериал до по късно!мата ти ме обнадежди че другата серия може и секс да има!!!!

# 259
  • ES
ББ Зия и Гонджа се женят, има снимки от сватбата им в галерията от снимки на сайта на сериала. Аслан нали се женеше за някаква докторка, която ще лекува Демир от левкемия. Бяха споменали моми4ета, които са гледали сериала, 4е убиват Джамал Ага, за което убийство е обвинен несправедливо Демир. Някой знае ли защо го убиват?

# 260
Ах, дядо Джамал ме вцепени с тая маска  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Намерил подходящия момент, да краде чеиза на внучките си, само дето внучката му остана на сухо, заради него ooooh! Тъкмо си казах ето го момента, Дафне удари една бутилка, светнаха и очичките и ....  ooooh! ooooh! ooooh!

Те вече са съседи - Демир и Аси/ Керим и Дафне - 12 част - http://vbox7.com/play:502027c3

# 261
  • София
момичета ставам щот супата ми чака да я правя !ще ям бой с тоя сериал до по късно!мата ти ме обнадежди че другата серия може и секс да има!!!!

А някои сме напред с материала и паприкаша е готов вече и последните кифтета се пържат. Пък аз спортувам от кухнята -тя е на балкона на хола-през хола в детската на компа и обратно. Ми за секса и аз се обнадеждавам.........

# 262
  • София
Яснооооо, Морганче, тешекюр едерим. hahaha
Боже, пак се сетих за Джамал Ага... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 263
А новият стопанин на чифлика господин Аслан май опря до Ихсан бей.

# 264
А не бе, не само опря ами и му се помоли да  помогне  hahaha hahaha

# 265
  • Варна
Много сладък финал, Пак да благодаря на всички  bouquet вместо запис,че бързо ви  изтървам:)

# 266
  • Learn to fly. Fly away.
Тинче, на въпроса си за Сърмъшък ББ Аслан си падна по нея за една или за две нощи Joy Не си спомням кой кого свали вече,
но в края на филма той наистина се жени за Инджи - лекарката която лекуваше Демир от левкемия.

Джемал ага изтрепа рибата с тая маска. С глас съм се смяла на финала на филма. Дефне беше ужасно сладка с чашата вино, очите и светеха.

# 267
таз серия направо ме изкефи Joy Joy Joy Joy Joy
Джамал Ага на дърти години какви неща прави стана коцкар а сега и чеиза ще краде Joy Joy Joy Joy JoyБоже дъртия какви ги направи
Дъртия ме кефи а тез луди млади няма ли да свалят таз голяма гордост

# 268
Деойки мили,ч ме светнете...днес кой епизод даваха?

# 269
28 епизод

Общи условия

Активация на акаунт