Asi / Гордата Аси - 6-та тема

• 44 016
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Аз се ядосвам на Нериман.Впредната серия придумваше Дефне да заведе Керим на доктор "да видели какво му е ".Защо не потърси вината у себе си?Голяма глезла голямо чудо брей.Как исках в тази серия татко и да я понатупа малко.

# 271
Аз имам чувството че таз Нериман незнае какво иска.Все неиното да е ама нестава

# 272
  • София
Днес не ми се отваря парашута затова ви казвам чао до утре!
Целувки!!!

# 273
Вече в повече ми идва гордостта на Аси ooooh!

# 274
Аз се ядосвам на Нериман.Впредната серия придумваше Дефне да заведе Керим на доктор "да видели какво му е ".Защо не потърси вината у себе си?Голяма глезла голямо чудо брей.Как исках в тази серия татко и да я понатупа малко.
ами вили ами тя не стига че не обича да е бедна ами и критична я тресе и никой не и обръща внимание щот са притеснени и тя изпуши завалла

# 275

Може пък накрая да преспи с мъжа си Дафне като на трезво не става на пияно може. Стига Керим да не почне пак с кемането........
[/quote] това и Джамал контрабандиста ме просълзиха от смях  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Аси май бая се впрегна с тоз чифлик в Адана,ма и Джамал като предизвикателство й го каза прозвоча ми като я сега да видим дали си достатъчно силна да се справиш сама newsm78знае как да й въздейства Mr. GreenСцената където Демир й чистеше ръцете и я прегърна беше много силна,както и тази където Дафне се сдобри с баща си FlutterСухейля пак ме дразни уж иска да отмъщава на Ихсан пък само го търси за какво отиде при него тъй и неразбрах newsm78 Керим си им казваше на всички право куме в очи в тая серия много ме изкефи,ама накрая опати,остави жена си у тях подпийнала и тръгна по акъла на сватята JoyА за Зия хубаво си прави планове,ама сега каква случка ще му се случи като го нарочи супер Демир Mr. Greenще го откара до правилното място Winkщом се прави на много хитър Laughing Чудно ми е защо всички се впрегнаха да помагат на Аслан като най безцеремонно ги изхвърли от чифлика newsm78той сега нали е големия шеф с нова кола с голям чифлик,пък с една вода неможе да се справи Sick
Гледам Тинчето се е завърнала Hug

# 276
Тинче, много те моля при първа възможност да пуснеш серията

# 277
  • София
Тинчето се е завърнало и не ви е забравило, спокойно! То много ви обичка! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 278
ами дафи те не помагат на аслан те спасят чифлика !още не могат да проумеят че не е техен!аслан иска една лопата през задника че да види той!ааааааааа много му се ядосах! #Cussing out

# 279
  • при най-добрия мъж...
Според мен дядото нарочно предложи на Аси чифлика в Адана,за да форсира отношенията между тях с Демир.
Дърта хиена е той,ей за туй го вземам.Толкоз колкото Сърмашък и аз мога да се кърша и да му пея на уше Kissing Heart

# 280
Хай и от мен!
Най- накрая успях да си стигна в къщи. Днес съм особено чевръста, дори кучето успях да изведа.
Тази серия се очертава доста добра.
Тинче, къде ходиш кака цял ден? Никаква те няма. Мъжете са лошо нещо да знаеш! Гледай си уроците и не се занимавай с глупости. Ето гледай ни нас и си прави изводите. До нищо добро не водят Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз какво ви казвам, че дядката планира всичко. Понеже е по умен и само ги бута на където трябва да вървят. Гърмяна пушка е той....
Чакам с нетърпение някой (Тинче) да откликне на червения ми пост в най- скоро време - за тази вечер става на въпрос Joy Joy Joy Joy Joy

# 281
  • София
Аз по мъже не ходя, те ходят по мен. hahaha Не, просто до късно имаше среща на председателите на класовете, а после задържаха още 40 минути председателите на 12-тите класове - за бала и прочие... Tired Но... толкова ми се смяха - не знам, винаги обичам да правя майтапи на хората. Flutter hahaha hahaha Всички с мен се забавляваха. Sunglasses hahaha

Anyways, хванах част от серията. Включих тъкмо тогава, когато Керим звънна на Демир. В смисъл - пускам телевизора и... Демир. Shocked hahaha hahaha hahaha Сърчиценцето ми... Sad hahaha

# 282
иве да ти кажа не изпусна кой знае какво!само на края една спец акция на джамал!

# 283
иве да ти кажа не изпусна кой знае какво!само на края една спец акция на джамал!
Тва е твое мнение!Според мен серията си беше на max. Laughing

# 284
Знам аз, знам за какво иде реч. Не му успокоявай. Ще се бършат едни ръце- цудо ще е .

Тя Тинчето да пусне серията, пък ако нищо не съм изпуснала Peace

Общи условия

Активация на акаунт