Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

Вчера разходих Елия до центъра и намаза едно яке и едни джинси. Вече сме оборудвани за зимата. Остават ни само няколко бодита с дълъг ръкав и ботушки. А преди това Тони и Рая ни бяха но гости в Младост. Много е сладка и приказлива Рая.
Днес падна от леглото по глава, ама слава богу и няма нищо. По рева малко и забрави.
Свекитата дойдоха да я вземат и ми каза да и напиша какви точно пюрета яде, за да и купят. Явно все пак има надежда.

Танче- честита ви годишнина. Да се обичате все так и все повече изненади без повод.
Зора- честито зъбче на Петя.
Стаси- ЧРД, много здраве, щастие, усмивки, и т.н.  Браво за спорта. Аз така се каня от 1, ама 1 все не идва.
Без диета и спорт станах 51кг. Влизам в 4 от 10 чифта дънки и вече ми е добре така.
Мънки-  Joy ей тоз Илия.
Елле-  Hug дано бързо се оправя Владко.

Хайде приятни разходки.
Аз днес ще мързелувам, ще си правя кола маска, маникюр, ще се изкъпя като бял човек и ще си плета рокличката на бебка.

# 76
Танче, честита годишнине!

А аз да питам - защо купувате ботушки (освен Еля, четох и някои други майки, че са купили и щях да питам по-рано, но забравих)? Нали не ходят децата, пък зимата ще са в чувалчета, а крачетата им сега растат бързо и докато проходят (ако това се случи зимата), може да са им омяляли ботушките?!? Поне аз така си мисля... На Гого първите ботушки ги купих де факто втората му зима, когато той вече ходеше (бил е на година и 7-8 месеца). А Ники дори и да проходи зимата, не мисля да купувам ботуши - поне не съм чула да има ботуши за прохождане  Embarassed

# 77
Ех Танче, колко оптимизъм и щастие струи от поста ти! Чак и аз се заредих
Честита ви годишнина  Heart Eyes Да сте все така влюбени и щастливи много дълги години напред ... и разбира се, само хубави изненади !!!

# 78
  • Варна
Момичета, не съм чела всичко влизам само да честитя на Танчето - да сте живи и зрави и още много пъти пи толкова да се обичате   bouquet
Честито месечинки и зъбчета  Hug
И да кажа на Зеленото , че аз не съм съгласна с написаното за турските Памперс, и аз го знам това че се гледа отстрани щампата - е на всичките ми пакети пише ТР, което означава че са турски, но аз до сега не съм имамла памперси без ластици на ушичките, не е пропускал нито един, дори когато се е налагало да стои по - дълго време, и нямам никакви забележки. Тук при нас има магазинче в което големия пакет са 22лв и съм страшно доволна  Peace
Също така да ви кажа че няколко дни няма да ме има, а после докато наваксам, че нали аз чинно изчитам всичко преди да пиша  Mr. Green  та местим се днес и в новия ни дом нямаме още нет, поръчали сме и чакаме да го прекарат, но може би ще е чак другата седмица. Ще ми липсвате  Hug Лек ден и до скоро  Hug

# 79
СЗА- аз по-скоро ще купя ботушки от типа дето само седят на крачетата. То толкова малки за ходещи не съм виждала.

# 80
Привет!

Боцнаха ни днес по пръста,резултатите утре.. Rolling Eyes

Почерпете се,днес Адриана става на 7м!

Честито и на другите две 8-мо мартенски госпожици Никол на asturiana и Калина Мария на videlina! Hug

stasi Честит Рожден Ден,да си здрава и много щастлива!

TaniaR Честита годишнина!Все така да се обичате,и много щастливи моменти ви желая!

Аз изобщо не бях доволна от турските - ушичките не са ластични, не се разтягат и на Лора и пропускаха. Да не говорим, че са по-твърди. Аз купувам само полските, които уж се водят оригинални. Принципно по нищо не се различават на външен вид, но там където е щампата за срок на годност има и от къде са произведени (на турските пише TR, а на полските - POL), ама как го обясних

Е,как ще не са ластични и не се разтягат? Нали съм с турски(от Кауфланд)?! Нито са твърди, Shocked ушичките си се разтягат!Сега да не се окаже,че има и Памперс с произход зад полярния кръг.. Mr. Green

# 81
Добър ден!
Сутринта не съм писала, защото ни събуди шум отгоре - нещо май поправяха паркета и така се бях ядосала, че облякох Рая и излязохме навън, та се прибрахме преди малко за следобедния голям сън.

Я, да не забравя и аз да честитя на всички месечинковци днес! Да са живи издрави и още по-послушни.   bouquet

Честити и зъбчета на зъбчовците. Нашите май тези дни ще прорежат, защото снощи по нощите беше такъв рев, че само с половин доза от "лошия" панадол успяхме да поспим всички за час и малко. Tired

stasi Честит ти Рожден Ден! Много здраве, късмет и усмивки!

Танче, прекрасно звучиш... Честита ви годишнина! Много любов и семейно щастие, прекрасни моменти и усмихнати дни!  bouquet

SZA , аз също купих ботушки на Рая и не са за прохождане. Просто си мисля, че с тях ще и е по-топло на крачетата, отколкото с терлички, защото все пак кожата пази повече.  Peace

Дивена, доколкото знам парка е на Младост 2. Ние ходихме вчера и ако времето е хубаво ще е пак следващата седмица. Иначе другите мами в Младост си ходят често. Вчера се видяхме с veselina_s_p, Elq и Vasida и лично на мен ми беше много приятно в тяхната компания. Peace

# 82

Аз изобщо не бях доволна от турските - ушичките не са ластични, не се разтягат и на Лора и пропускаха. Да не говорим, че са по-твърди. Аз купувам само полските, които уж се водят оригинални. Принципно по нищо не се различават на външен вид, но там където е щампата за срок на годност има и от къде са произведени (на турските пише TR, а на полските - POL), ама как го обясних

Е,как ще не са ластични и не се разтягат? Нали съм с турски(от Кауфланд)?! Нито са твърди, Shocked ушичките си се разтягат!Сега да не се окаже,че има и Памперс с произход зад полярния кръг.. Mr. Green

написаното е от личния ми опит. Пазарувам памперси на `Памперс` от Кауфланд и Метро. Попадала съм и от на двата вида, това са разликите, които описах. Споделям ги, ако някой се интересува. Как да разбирам последното ти изречение  newsm78

# 83
Честита месечинка на Ади!

Танче,, честита годишнина и на вас!

Честит Рожден ден,   Стаси!

Сега поздрави , а аз малко ще почета назад!
Е не мога да си оправя  линийката!

Мънки , пак ме срази ! Laughing

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 14:50 от dyMa

# 84
Как да разбирам последното ти изречение  newsm78

Че явно става дума за трети вид на Памперс,който е същия като описания от теб но не е турски,защото на пакета в къщи пише ТR и пампите не са с такива недостатъци,каквито казваш. Peace

dyMa  Hug И честита ти линийка. Sunglasses

# 85
Момичета, да ви питам един тъп въпрос, ама.... Embarassed как правите супата със сухар?Само бульона ли използвате?

# 86
Момичета, да ви питам един тъп въпрос, ама.... Embarassed как правите супата със сухар?Само бульона ли използвате?

Нинка, днес правих на Теди варени пиле и  ориз и ми стана доста редичко , по скоро го правя като манджа , а не като супа .  Първо го пасирах и   после видях, че е доста рядко и сложих 1 сухар . Преди това  излях от бульона , но явно че е бил пак повече и за това сложих сухара. Как яде миличкия и даже не му стигна  една купичка и си дояждахме с плодово пюре. hahaha

Иве  Heart Eyes , мерси мила  , ама нали нещо Вероника ме бъзикаше за адашчето , та си викам - няма как , трябва да  я оправя , е отне ми 1 час , ама карай.

# 87
Честити месечинки на сладките ни бебоци  Hug
Честито и на новоозъбилите се бебчета  Hug
Танче, желая ви още много години изпълнени с любов и хубави изненади   bouquet
Стаси,  newsm59 Бъди щастлива и обичана жена и мама!
Вили, в Плевен ли сте тези дни? Ние заминаваме утре сутрин до неделя, та ако си там ще се радвам да се видим.
Деска, успешно пренасяне и много любов и детски смях да цари в новия ви дом  Heart Eyes

# 88
  • София
Здравейте и от нас. Аз като се знам, че съм кърък, няма да рискувам с турски памперси, но благодаря на всички, които се изказаха... явно всичко е шанс....

Осемнадесета Софийска среща: С УчАСТИЕТО НА СПЕЦИАЛЕН ГОСТ (този път - наистина  Mr. Green ): петък, 09.10.2009 г., 11 ч., Западен парк, Централен вход (откъм бул. Сливница): зелено човече, ТаняР, Тони_ст, Никита, Росикв, Сиа, Вероники

ВНИМАНИЕ! Налага ни се по спешност да пътуваме утре и няма да сме в София. Безкрайно съжалявам и се извинявам на всички, но няма да можем да се включим в срещата!!!
ЕДИТ: ДОбре сме, просто изскочи нещо спешно...

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 16:52 от зелено човече

# 89
Хайде и ние да се разпишем /на 6 стр. #Crazy/в новата темичка Mr. Green
Слънце  bouquet
А Денис е голям хубавец с много чаровна усмивка Hug
Честито на всички с повод-месечинковци,озъбилисе бебчета,рожденни дни,годишнини и т.н.....Много целувки и искренни пожеланияот нас Hug Hug Hug
За пампесите, и ние ползваме на Памперс и съм доволна/Илийката де Rolling Eyes/.В началото и аз много ги дебнех къде са произведени,но преди месец се пристраших да взема TR и не видях особенна разлика м/у двата вида/POL и TR/.Сега вече само информативно поглеждам и това е.
dessiss,благородно ти завиждам за пренасянето в новия дом,както и на другите новодомци.Ние сме на квартира и кой знае кога ще си имаме наше жилище newsm78.Толкова далеч ми се вижда това,че на моменти дори не вярвам,че ще стане Confused
SZA,и аз съм взела на Илия ботуши,но май повече са за гъзария Sunglasses,ако питаш мен.
За секса,какво да ви кажа Rolling Eyesна времето бях огън момиче,и за това си взех мъж пожарникар Twisted Evil,да гаси огъня в мен Laughing.За сега е без забележка Mr. Green
Мале Маймунке,ми той твоя Илийчо голЕма работа бил Laughing

Аааа и да не забравя да се похваля,че си намерих 50 Money онзи ден.Ама много съвестно ми стана Rolling Eyes,стоях половин час да видя дали някой ще си ги потърси,ама Цъ никой не дойде Mr. Green
Хайде да папа бебо и да излезем малко,че вече рано става хладно Wink

Общи условия

Активация на акаунт