Знаят разни номера - МАРТенските ни деца!!!

• 22 601
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Добър ден от нас
Честито на всички с поводи

Ох, като чета как някои бебета ядат с апетит, други спят по цяла нощ, а на трети майките им имат повод за черпене, направо позеленявам Mr. Green Mr. Green Mr. Green (шегувам се, разбира се Hug)
А представяш ли си ако можеш да се похвалиш с всичките неща на куп, а  Wink? Ееееех, мечти, мечти....
 ivelina, досега се е похвалила с първите две, а и с факта, че Никола и през деня е най-кроткото бебе. Сега ако се похвали и с третото.........

Ами ето на и с третото се хваля днес.  Embarassed Почерпете се.

Аз ще се изкажа за гърнето - тъй като много добре знам кога Ники върши голямата работа съм се замислила да го пробвам, но пък от друга страна мисля че е рано и никак няма да има осъзнаване от негова страна. Лошото е че той ака 99 % по време на хранене и някък не ми се връзва да го храня на гърнето.....

Зеленко - и аз съм давала на Ники от този вид играчки.

# 347
Здравейте мацки! Hug

Нинче, дано на Ради да му няма нищо и да не се разболее!  Praynig От както и ние боледувахме  и мен все ме е страх , все слушам как хърка ,  проверявам го да няма температура , да не му текнат сополи и т.н.

Злати, хем ми стана смешно , хем така някакси се натъжих!  Heart Eyes Но пък от друга страна това е добре , щото ще мажеш да я оставаш без проблем. И ние с Теди уж сме по  цял ден все сами , но (1 път в седмицата или 2 според зависи от случая ) като го оставя или на мама или на свеки  и вечерта като го взимаме и той никакъв интерес не проявява , че ме вижда. Даже като се върнат вечер тати и бати , ела да видиш какви песни им  ниже и едни усмивки  , а аз   #Crazy.

Крисче , мисля че може с чушки.

От няколко дни,   като го къпя Теди и му слагам щампоан във ваната и става една пяна  ooooh! , е няма такава радост , с глас се смее и така плиска. Много и се радва , хахахахах.  Joy

Аз също съм купила наколко дървени играчки , но вече от ллигавене започнаха да им се белят боите.

Шу или Каяна , както ти е кеф , сменяй на воля и не се притеснявай .  Hug  Целувки на Яна и на миличкия бати , дано малко се поотрака душата. Между другото и нашия батко беше така , но още като стана на 5 год. и го записахме на таекуондо и се оправи . Сега 7 години по късно, ела да го видиш   как защитава по-слабите , пръв правозащитник  и никой не го закача , даже ме викат в у-ще да ми се оплакват , че биел   децата,  ама то и аз бих ги понабила ама карай.

Айрис , браво  Hug. Точно тия дни си мислех къде се загуби  и щях да питам Роската дали сте се виждали.  Само хубави неща занапред  да ти се случват.  Heart Eyes

Роси , мила не знам кога сме , забравих!  Embarassed Май около 21  , ама не съм сигурна.

Вероника, ама как така спи в теб Тео?  newsm78 Удобно ли му е ? Аз такова чудо не съм пробвала и ми е странно , ама и в кенгуро много не съм го слагала  , че повече от 5 мин. не изкарва.

Nagaina- е що да не го учиш на гърне? Лошо няма. Ние ползваме гърне вече 1 месец , а като беше на 2 месеца  , заради запека го свивах за се изака по лесно и от тогава все така си ака вече 4 месеца . Видя ли го да се напъва  , веднага го събувам , хващам го  и той си ака. И така примерно 2 или 3 пъти  на ден го помъчвам и  той си знае вече. Наакан памперс, май нямаме вече месеци наред. С гърнето  също нямаше проблем ,  почвам да му викам ъх, ъх  и то се напъва милото , ако ли пък не иска , се пъчи и става. Трябва постоянство , не го оставяй , слагай го всеки ден  и той ще свикне. Аз съм се изумила колко много разбират , ама всичко разбират и се сещат , само дето не говорят. Даже в  повечето случаи става като яде наобяд и тогава спираме, бързо го събувам и в тоалетната или в гърнето , мием се и продължаваме с яденето.

Тони, бързо да се оправяш!

Бейби Мони , страшна си!   bouquet Много ти благодаря  за всичко което правиш за нас. Толкова са готини бебоците. В къщи всички ги разгледахме  на линкчетата дето беше пуснала.

Ох , имаше и още  ама някои хора вече не издържат и трябва да ставам , че иначе рева ще е   ooooh!

# 348
  • София
Привет!
Днес направихме една мини-люлинска среща.  Simple Smile Стела и Калин са пораснали много, а Косьо, когото виждам за първи път, има най-прекрасните сини очи, пу-пу, ще има много разбити сърца на девойки след години  Simple Smile Страхотни сладури са  Heart Eyes А и времето се оказа приятно.
Вероники, в слинга ли спи Тео или на ръце? Алекс като беше болен спа няколко пъти в мен през деня ooooh! , че като го оставях на леглото - писваше, спомних си количния период. Rolling Eyes
Дървени играчки не бих купила по причината, поради която не купувам и естествени елхи - не искам да поощрявам сечта им.  Embarassed А спор няма, и двете неща са по-добри от другите.
Ивелина, все така да сте  Grinning

# 349
  • Варна
E-e-e, Ивелинке, ти направо ме закопа! Laughing Hug
Gery Moore съмнителна е тази последователност,първо на фризьор после на гинеколког..нищо,ти почерпи после,пък ние няма да любопитстваме повече. Mr. Green
Бодливке, какво ти черпене - аз на гинеколог отидох, за да ми махне паяжината Mr. Green Crazy
Поне ще се утешавам с новата прическа Laughing

# 350
Здрасти и от нас Hug
Напук на лошото време бяхме на вън и то около 2 часа и нещо newsm44.Ми няма да стоим в къщи я Mr. GreenСтудено,топло обличаме се и вън,че то в къщи не се издържа Twisted EvilНаправихме си хубава разходчица с една комшийка и детето й/на 1годинка/,пихме по кафенце на хлад и така cold.
Май и ние скоро ще имаме безсънни нощи Rolling EyesИ Илия нещо са го напънали зъбите,та незнам  newsm78.Ноооооо днес  и аз мога  да почерпя за троен повод  Wink
Nagaina,и аз катоdyMa мисля,че няма лошо да си приучаваме детето на гърне.Аз също от доста време уцелвам мига и си го изаквам детето.Всеки път като започне да се напъва и ме поглежда едно такова въпросително Rolling Eyes,чуди се да почне ли,да не почне ли newsm78,но в повечето случаи ме изчаква.Гърне още нямаме,защото кумата ще му донесе някъкво по специално  newsm78,незнам точно какво.Другата причина поради която още не го слагам е, че все още е нестабилен.Абе стои,стои пък тупне на някоя страна Laughing При всички положения е по-добре да се учат децата,защото ей го на моя кръщелник почти на 3години е,а кумицата изобщо не си прави труда и да му каже,че вече не трябва да си върши работите в памперса.Ама тя малко е на принципа "нали сме биснесмени.....можем да си позволим този лукс".Както и да е,май се отплеснах Laughing
ТаняТ welcome

Болничките да оздравяват бързичко Hug Hug Hug
Честито и на всички остнали с повод Wink

Gery Moore   hahaha,недей така бе жена ще събудя детето от смях hahaha Joy

# 351
Ние си разходихме чувалчето и якето (е и Елия беше вътре де  Joy)

Честито на всички с онези поводи  Rolling Eyes Аз смятам утре да почерпя

# 352
Какви са тези почепрки, какво е туй нещо - вие душа имате ли, срам ли ...
Аз кой знае кога ще се похваля и с трите  smile3516
Нито яде, нито спи, нито време ни остава .... Абе бебешка му работа  Mr. Green
Иначе днес направихме две разходки - сутринта и преди малко. Добре му се отразява студа на мойто магаре. Гък не казва, сакън да се не нагълта със студен въздух, семката да се не затрие  Mr. Green

А за гърнето, и ние като Дума правим. Откак навърши 6 месеца му купих едно - в началото като тръгнеше да върши работата веднага го пухах на гърнето. Сега го слагам на всяка смяна на памперса -  след сън и след ядене. Сам си върши работата - дори да си е играел преди това, сложа ли го на гърнето почва да си се напъва и върши голямата работа. Отдавна нямаме фалове в памперса  Peace

# 353
  • София
 Ехее, колко много черпни, аз едва ли скоро ще почерпя и за трите Laughing Честито и все така да черпите с бонбони:)
 Ивелина - пишлето на Влади беше видимо подуто и отделяше нещо като гной.
 Ние с него си излизаме смело по разходки и вчера и днес 2 часа не ни мърдат. То ако сега не свикне със студа като е около 10 С, няма кога Grinning

# 354
  • София
Здравейте пак от нас. Наистина много беше хубаво времето. Аз се бях уговорила с едно майче да ни идват на гости, ако вали, но то не заваля и се помъкнахме към чичо Емо. Гледах прогнозата - е, явно гостито ще е утре  Mr. Green

Светлето, Калин има дървена книжка (малка, че нямаше големи) и дървена калинка (подарък). Най-малкото е полезно да се запознава с различни материали  Peace

КаЯна/Шу
, заклевам се, че няма да те помисля за луда  Hug

ДЕВЕТНАДЕСЕТА СОФИЙСКА СРЕЩА: събота, 17.10.2009 г., паркчето до Сити Център София, 11 ч. - събираме се пред входа на мола. Предлагам следния ред: разходка - почивка, стопляне и кафепиене в мола - разходка.
"Преход" по Витошка: събираме се 9.50 ч. пред Съдебната палата, чакаме до 10 ч. и тръгваме: по Витошка, НДК, моста, Сити Център София: зелено човече, ?вероники, ?росикв

Моля, записвайте се! зелено човече, ?вероники, Крисче, ?Тони_ст, ?росикв

Прогноза за времето от http://btv.bg/weather/bg_forecast.pcgi: В петък ще бъде облачно и  на много места, главно в южните и източните райони от страната, ще продължи да превалява дъжд. В Източна България  температурите слабо ще се повишат. В събота се очакват временни намаления на облачността, а валежи са малко вероятни. В неделя и понеделник ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд. Температурите ще се задържат под обичайните за средата на октомври.

# 355
Добър вечер! Grinning
Аз забравих да се похваля че ни изби и зъб номер 4-ри. Laughing Ако си спомняте, бях ви казала още преди когато изби третия зъб отгоре, че всъщност не е централен резец, после казах че така ми се е сторило, но не...сега ни изби централния резец и реално отгоре от лявата страна имаме 2 зъба, малко странно така, ама карай.Който казва, че избиват в еднаква последователност, греши... Laughing
Относно пяната за вана-невероятен купон става когато къпем Радо!То са едни балони, мехури, направо лудница! Party Crazy А детето много се кефи!Който не си е взел, да взима бързо! Laughing

# 356
  • Стара Загора
Честит рожден ден на малката пораснала вече принцеса на ред гърл Ани

# 357
Мерси Слънце! Почерпка за всички newsm38 Wine Glass (не ме бива с другите картинки Blush )

# 358
  • София
Честита рожденичка, Ред Гърл! Да ви е жива и здрава!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Честито зъбче на Ради!  Hug
Честито и на почерпилите по оня повод  Mr. Green

Иначе днес направихме две разходки - сутринта и преди малко. Добре му се отразява студа на мойто магаре. Гък не казва, сакън да се не нагълта със студен въздух, семката да се не затрие  Mr. Green
Joy hahaha
За гърнето - не е окончателна ситуацията  Wink , но определено е по-добре така за момента.  Peace
Ел, а преди пипали ли сте пишката или се възпали сама?

# 359
Честито преди да е дошъл утрешния ден на малката Ани на ред гърл!

Да ти е жива и здрава палавницата Simple Smile Hug

Ти къде се губиш?

Общи условия

Активация на акаунт