Честит рожден ден на патерици на Сиа

Тони, вие май също сте от белите мечки или живеете в друга държава
ние вчера излязохме в 13.30, като аз бях с боти и яке / дебело/.Нали се сещаш че при това положение нямаше как да не облека Боби с боди с дълъг ръкав, пуловерче, чорапогащник, дънки и дебело яке, тип пухенка, а на глкавата си имаше дънкова тънка шапка.Ами никак не му беше топло на детето, защото спа почти през целия път до пазара в младост и на връщане и аз го пипах постоянно, защото аз дори като ходех не си свалих грейката.Та пак да кажа, че всичко си е много индивидуално и важното е да се гледа детето - дали на него му е добре
Аз на няколко пъти, когато излизахме в студените днизабелязвах , че от студ на Боби започваше да му тече нослето, та явно си обича да му е по-топличко и няма да го извеждам гол 
Veroniki, а в кой край на София живееш. Не знам защо съм останала с впечатлението, че си в Люлинския край

Оки4, ама тая вашата педиатърка, направо ми събира очите
И да ви се похваля вчера пак пуснах поръчка в My toys
станах голям специалист из този сайт, та ако някой има нужда от помощ, насреща съм, включително мога да услужа с кодове за намаление 
Отивам да гладя докато Бобчо спи и да излизаме след това навън
Да се включа, че все забравям за ваксините - ние ще слагаме по препоръка на педи Превенар ваксина на консултацията този месец
, само дето не беше с пуловерче, а с блузка под зимното яке. Аз също бях с най-дебелото ми яке, но пък - с тънка блуза.
, а хем с пари работи.
На мен ми става неудобно, не знам как на нея не й става. Свекър ми пък много обича да целува малкия по ръцете 
Абе да стигнем до там, ще го мисля.
)

?