Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 983
  • 808
  •   2
Отговори
# 15
За новоизмислената ваксина тук в Испания поне от доста време спряха да малтретират 4рез медиите населението. Peace Здравната миснистърка обяви,4е поводи за паника няма,няма да се умира  Laughing.Дадоха 4 4овека,преболедували про4утият свински грип,на въпроса "Как се излекувахте",те отговаряха"Като при всеки друг грип.С парацетамол,покой и те4ности".
Супер,поне престанаха да травмират хората с идиотщините си за ваксини,епидемии,смърт и про4ие.
Засега е известно,4е няма да насилват населението да се ваксинира,което си е 4удесна новина. Peace

# 16
  • в моя свят
Момичета не знам дали това е по правилата,но пуснах линк към петицията в темата за аутизма.Аз пиша там макар детето ми да не е с аутизъм,но с подобни симптоми и поведенчески проблеми.Много майки в темата са споделяли,че обвиняват ваксина за състоянието на детето си.

# 17
Ами тогава казаха, че стои и не се пише по нея и като сме готови с петицията да се обадим да я закачат. само дето не виждам кой е модератор на Здравния newsm78

Май няма специално поставен модератор.
Кого да помолим да я закове?  Rolling Eyes

Ако в някой подфорум няма точно определен Модератор, означава че всички Модератори могат да модерират там.  Peace

# 18
Напишете въпроса-молба за заковаването тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372679.0

# 19
И аз подписах, но все още чакам потвърждение и на моя (абв.бг) и на мъжа ми (гмаил) имейли. Радвам се, че петицията вече е факт. Сега ще сложалинк  на скайпа и на фейс бука си(ако разбера как). Благодаря на всички, които положиха усилия тази петиция да стане реалност. Дано този път постигнем нещо!   bouquet  Hug

# 20
И аз подписах петицията , а мъжа ми евентуално довечера  Peace Peace . Надявам се да успеем да променим нещо .

# 21
Надявам се повече хора да проумеят,че петицията е за правото на избор-всеки да реши сам за себе си и детето си  Peace

# 22
  • Пловдив
Разбирам темата за вредата от ваксините да е в алтернативния,но защо петицията също да е тук. newsm78 Все пак макар и правена от хора вярващи във вредата на ваксините петицията не е против ваксините.Мисля,че биха я подписали много хора,които са за ваксините т.е. тези,които не ваксинират сляпо,а тези които четат,информират се и искат да имат право на избор.И тук в темата са писали хора,които не биха ваксинирали децата си примерно с МПР ваксина,но са твърдо за ваксините за други болести.И ако на петицията се даде повече гласност и в здравния форум биха се събрали повече подписи.
И аз съм съгласна, че темата е не само за алтернативния  Peace Mr. Green

# 23
# 24
  • Пловдив
Подписах и разпратих на познати. Сложих линк и на скайпа и във фейсбука...

Дано повече хора се замислят и подпишат.  Peace

# 25

heureuse
Доброволно ли се е ваксинирал?Ужас.....
Новите ваксини са с наночастици.
http://icon.rice.edu/details.cfm?RID=47294

Доброволно се е ваксинирал за съжаление. Един от хората вярващи сляпо в системата. Аз пък в един местен вестник прочетох, че канадски учени са открили че тези които миналата година са си слагали сезонната противогрипна ваксина, били два пъти по-податливи на свинския грип Laughing Позволявам си да се смея само защото този грип с нищо не е по-опасен от всеки останал.

Най-гадното в случая с девер ми е че този здавословен проблем след ваксинирането не е бил регистриран като такъв. Тази информация никъде не е вкарана като имаща евентуално връзка с ваксината. Ето така - човекът изведнъж се е разболял тежко от нещо, което никога не е имал, и е чисто съвпадение че предния ден се е ваксинирал. Иди че им вярвай на статистиките Sick

# 26
Аз тъкмо похвалих Испания,4е няма да ни задължава да се ваксинираме насила и току що про4етох,4е изпитанията на ваксината запо4ват в три тукашни области,като ще ползват единствено деца. #2gunfire Обяснението е,4е всяка държава решавала на каква група да провежда тестването и те решили,4е тука това ще са деца доброволци. #CrazyКак децата преценяват рисковете и необратимите проблеми,които след вкарването на гадоста в телата им,не знам??? Sick Какви са тия родители,които дават децата си за опитни маймуни???Знаят ли въобще,4е децата им са пар4е месо за експеримент или ги викат за уж рутинната ваксина,как изобщо работят тия лекари? Money #Crazy

# 27
 ooooh!  Оставам безмълвна... Shocked

# 28
Вчера и днес по новините - Двете деца в България, които имали свински грип , се лекували ВКЪЩИ със противовирусни препарати......  Явно е доста опасен грипът, щом са си вкъщи.

# 29
Вчера и днес по новините - Двете деца в България, които имали свински грип , се лекували ВКЪЩИ със противовирусни препарати......  Явно е доста опасен грипът, щом са си вкъщи.

Въпреки всичко обаче, всички преподаватели щели да бъдат ваксинирани, за учениците в училището не разбрах, но най-вероятно и те...нали трябва да върви алъш-вериша...

Общи условия

Активация на акаунт