Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 983
  • 808
  •   2
Отговори
# 30
Вчера и днес по новините - Двете деца в България, които имали свински грип , се лекували ВКЪЩИ със противовирусни препарати......  Явно е доста опасен грипът, щом са си вкъщи.

А преглеждащите лекари и другият персонал са по рождение имунни срещу всякакви пандемии. Mr. Green
Досега някой да чу зараза по тези професии?

# 31
# 32
Новите ваксини са с наночастици.

Сега ще измислят една нано туя и всичко ще си дойде на мястото. Grinning
Шегата настрана,обаче след като е измислено нещо от човека,то трябва да има начин и да му се противодейства.Може да е с друго нано.... Thinking

# 33
Новите ваксини са с наночастици.

Сега ще измислят една нано туя и всичко ще си дойде на мястото. Grinning

Laughing Party Развесели ме.

# 34
Свинската паника вече е налице  ooooh! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434408.msg12691711

# 35
ох,като ги чета /по случайност!/ такива теми и ми иде да крещя .......... тия хора АКЪЛ ИМАТ ЛИИИИ?  #Cussing out   #2gunfire

# 36
Уфффф, аман.
И в канадската тема току някой се присети за този грип. Притеснения, питания, паники...

# 37
Оооо и една майка на детето от яслата на сина ми, която е училтека в училище се е притеснила, че дъщеря и, явно е болна от свински грип. Вече 2-3 седмици кашля много лошо, не и прави снимка за да види какво му е на детето , но се панира с този измислен свински грип.  Sick Майка ми замина за САЩ на почивка и като се 1ухме по скайп ми каза, че е настинала и я предупредих да не ходи на лекар, че от сега мога да и кажа диагнозата. Въпреки че има отлична мед.застраховка не е отишла понеже и тя е на ясно как стоят нещата и с подръчни средства вече се е оправила.

А отностно лекарите - моя ме убеждаваше, че не се разболява въпреки ежедневния контакт с болни, точно защото е имунизиран. Ставаше въпрос за заушката.  Laughing

# 38
Хора, помагайте  Praynig Praynig Praynig
Казусът е следния:
В малък град родителите отказват васините в родилното, но нищо не подписват, просто си взимат детето и си заминават. Неясно как това тяхно действие стига до РИОКОЗ и оттам им пращат писмо да се явят, за да получат съставеният им акт.

Какво е най-добре да направят родителите?
- Да не се явяват и да откажат да получат акта?
- Да получат акта, но да не го плащат?

Излишно е да казвам, че са доста притеснени.
Благодаря на всички за коментарите bouquet  bouquet  bouquet

# 39
  • на село
Само при мен ли линка за петицията не работи  Thinking Cry

Едит: Оправи се Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 11:38 от ^elle^

# 40
Мег,писмото с препоръчана поща ли е дошло-т.е. те разписали ли са някъде,че са го получили?Щото ако не са се разписали никъде,то кой може да докаже,че са го получили?Просто не е пристигало и толкоз.

# 41
Из старите теми америх това:
Цитат
Реда за обжалване на административно-наказателни постановления /актове за административни нарушения/ е подаване на жалба в седемдневен срок от получаването на акта, като в жалбата се посочват онези документи /закони, конвенции/ на които се позовава жалбоподателят. Жалбата се подава първо в институцията, издала акта. Ако същия не бъде уважен- следваща институция е административен районен съд и т.н. В края на краищата все ще се стигне до някакво решение и си мисля, че след като с тази наредба са нарушени толкова много закони и международни документи, то изхода може и да е благоприятен. Всъщност, обжалването на административни актове е безплатно по същество. Плаща се само хонорара на адвоката, ако се ползва такъв.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362064.45

# 42
РИОКОЗ толкова ли няма с какво друго да се занимава,освен да преследва гражданите?

Според мен безмислено е да се крият,да направят добре написано и обосновано обжалване и то по най_бързият на4ин.Вярно,в България законите за децата са все едно раждаш и държавата го изземва от теб,но винаги има решение.

# 43
и според мен трябва да обжалват. и тъй като четох резултата от едно подобно обжалване, който не беше в полза на обжалващия, според мен е добре да се наблегне точно на разпоредбите, които са в разрез с конституцията и международната конвенция, както и на нарушаването на човешките права.
ето го въпросния документ:
http://gors.court-bg.org/img/File/Postanoveni%20sadebni%20aktove … NAHD%20373-09.pdf

може да ви е от полза -да знаете как действат.

# 44
Благодаря на всички за изказаните мнения!!
agneshka, става дума за същия малък град!! Явно там наистина РИОКОЗ си няма работа!
ЛЛ на семейството е против ваксините и слага печати за другото им дете, но това се е измъкнало без ваксините от родилното и сега ЛЛ се страхува че РИОКОЗ ще иска да гледа белези, да прави изследвания и пр., ако само се сложат печати.
Според мен има опция ЛЛ да напише документ, че детето не е било здраво, че в семейството е имало болен (и хрема стига) в последните 2 седмици, и пр. и че по нейна преценка ваксината следва да се отложи до след 3 седмици примерно. Тя, като ЛЛ има право да направи тази преценка, нали така?! Оправят се с РИОКОЗ временно, после ЛЛ си попълва чинно документацията, а РИОКОЗ нямат правата на МВР и не могат да пипат или проверят тялото на човек/дете.
Къса ли ми се логиката някъде??

Общи условия

Активация на акаунт