Ваксини - Дискусия за вредата от тях (5)

• 41 138
  • 808
  •   1
Отговори
# 525
  • в матрицата
Чак пък да се шокират, ама всъщност, да ще се шокират като вярват безрезервно  Mr. Green

# 526
Аууу, точно гледах по BBT за някакъв испански хомеопат в Бг (не стана ясно какъв точно), който патентовал ваксина срещу СГ. Ваксината била кръв от заразен човек, не разбрах точно стерилизирана ли какво и показаха как я инжектира на някакъв дядо!?!?! В спринцовката си имаше кръв!?!?
Хомеопатията в Испания все още се води като млада наука.Не е все още на нивото на други страни,където се практикува от по_ранни години.Изу4ава се в 5 тукашни университета,в някои болници има катедри,но не е популяризирана.
А този испански хомеопат поради каква при4ина е бил в България?

Марица, нищо не казаха повече за него, но човекът си говореше сравнително добре на български, явно тук си живее и практикува. Ужас някакъв!

# 527
  • в моя свят
Националната епидемия е вече факт  Mr. Green Хората са се побъркали,днес се разхождах и във повечето магазини персонала с маски,по улиците по рядко се срещат,но като ги видя такива не знам...Те си мислят,че уж се предпазват,а на мен с тези маски ми изглеждат като прокажени.

Не знам за другите отчетни,аз пиша само в една и вече ме е яд като чета......от няколко страници само за това се пише,не смеят да излизат на вън,паника пълна чак децата знаят и ги е страх от свинския грип.

# 528
# 529
# 530
Аууу, точно гледах по BBT за някакъв испански хомеопат в Бг (не стана ясно какъв точно), който патентовал ваксина срещу СГ. Ваксината била кръв от заразен човек, не разбрах точно стерилизирана ли какво и показаха как я инжектира на някакъв дядо!?!?! В спринцовката си имаше кръв!?!?
Хомеопатията в Испания все още се води като млада наука.Не е все още на нивото на други страни,където се практикува от по_ранни години.Изу4ава се в 5 тукашни университета,в някои болници има катедри,но не е популяризирана.
А този испански хомеопат поради каква при4ина е бил в България?

Марица, нищо не казаха повече за него, но човекът си говореше сравнително добре на български, явно тук си живее и практикува. Ужас някакъв!
Явно е ужас,щом с кръв е по4нал хомеопата да лекува. Crazy

Аз снощи бях шокирана от новините- 3 бебета в Холандия са починали след след прием на Превенар.

Попаднах на това в една от отчетните теми, които следя...
И във Валенсия ги имаше такива слу4аи. Sad

# 531
  • Пловдив
me4ta22, според мен, даже се държат добре в отчетната.
Нали пишем в една отчетна.. Wink

Не си ли видяла по -другите теми кво става?! Пълна паника!
А при нас има и здравомислещи момичета... Mr. Green

# 532
Добре, че не гледам новини, че тотално ми писна даже и в нета, като чета. Още един човек бил починал от "свински" грип, който имал цироза на черния дроб. Ха познайте от какво е починал - дали от грипа, или от цирозата вследствие на съвсем западналата имунна система. Съвсем за безмозъчни ни взеха.

# 533
Добре, че не гледам новини, че тотално ми писна даже и в нета, като чета. Още един човек бил починал от "свински" грип, който имал цироза на черния дроб. Ха познайте от какво е починал - дали от грипа, или от цирозата вследствие на съвсем западналата имунна система. Съвсем за безмозъчни ни взеха.

Щом е имал цироза, нищо чудно да е починал от свински пържоли и препиване, което се опитват да ни пробутат за "свински грип" Mr. Green

# 534

Щом е имал цироза, нищо чудно да е починал от свински пържоли и препиване, което се опитват да ни пробутат за "свински грип" Mr. Green

Joy

# 535
  • Виена
Боже, кой интерес ме събра с вас  Crossing Arms  Joy Joy Joy
Това за бебетата в Холандия ми е направо странно как е пробило плътната стена на българските новини, които са на път да допобъркат нацията. Последно ще има ли от "екстрата" Ваксина срещу свински грип у нас за сввободна продажба, или е останал дребен шанс да ни подмине?
След целия безумен диалог, който против всичките си принципи, проведох с д-р Птиче в "неговата тема", с ужас прочетох тъжното питане на една майка дали може да си купи от Гърция ваксинка  ooooh!
Ако някой чете немски:  http://www.zeit.de/2009/46/M-Impfen Неуморни са горките "спасители на човечеството"!

# 536
  • в моя свят
me4ta22, според мен, даже се държат добре в отчетната.
Нали пишем в една отчетна.. Wink

Не си ли видяла по -другите теми кво става?! Пълна паника!
А при нас има и здравомислещи момичета... Mr. Green
Въобще в никоя друга тема в която пиша не се и споменава за грипа.Може би за това ми се струва в повече паниката в отчетната с този страх да си пускат децата на вън и т.н.Не знам даже дали има теми само за свинския грип,но предполагам,че наистина паниката там е голяма.
За свободна продажба на ваксината не знам,но гледах интервю с двама доктори,които са твърдо За ваксините,но все пак относно новата свинска ваксина изтъкнаха като предимство,че тъй като ваксини за Бг ще има чак януари то до тогава вече ще е ясно дали тази ваксина дава тежки странични ефекти...

# 537
Рекламата на Супер Марио ми идва в повече...
 Laughing Не стига замръзналия банер за десетвалентната ваксина, водещ към личния сайт на доктора,( в ролята на единствен дистрибутор ли, на рекламно лице ли се изживява, не зная), а сега и тема пуснал, та да не пропуснем, че се е изявявал в медиите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441555.0

Но от друга страна, много ме развесели призивът в гореспоменатия сайт
http://www.save-darina.org/statii_detail.php?id=423:

Цитат
ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ГРУПАТА - д-р МАРИО - Другата медицина   Wink
Здравейте  приятели,

Искам  да  ви  поканя  в  групата  д-р МАРИО - Другата  медицина  в   FACEBOOK

В  нея  ще  разискваме  всичко свързано с :

•природосъобразен  наичин  на  живот  и  профилактика
•лечение  с  щадящи  медикаменти
•актуални  болести  и  епидемии
•фаворизиране  на  природна  медицина  и  хомеопатия
•"превод"  на  диагнози  и  терапии  на  човешки  език
С  пожелание  да  бъдете  здрави  и  щастливи !!

ФАВОРИЗИРАНЕ НА ПРИРОДНА МЕДИЦИНА И ХОМЕОПАТИЯ - с новата десетвалентна ваксина, може би?  ooooh!

Как е възможно такова двуличие. #Crazy

P.S> ВИждам, че отговоря и в темата "Въпроси към хомеопати".  #Crazy Laughing

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 21:44 от Зи

# 538
Одеве хванах някакви новини в половин ухо, стори ми се че говорят вече и за свински грип при хайваните, конкретно при прасетата Mr. Green Това наистина ли - или аз не съм чула добре?

# 539
Одеве хванах някакви новини в половин ухо, стори ми се че говорят вече и за свински грип при хайваните, конкретно при прасетата Mr. Green Това наистина ли - или аз не съм чула добре?
Може би скоро и по компютрите ще плъзне опасната гадина? Mr. Green

Зи,как е възможно наистина доктора да е фен на природосъобразният на4ин на живот,а в същото време да прокарва усилено вси4ки скъпи и ненужни ваксини?

Общи условия

Активация на акаунт