Зима,пролет,лято,есен,ОКТОМВРИйче иде с песен!

• 31 061
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Аз изпаднах в паника, ще раждам в ТК - с избор на лекар, присъствие на таткото и ВИП престой всеки минал знае колко пари е излязло всичко - моля ви кажете дали на не отида в друга клиника.
Милички Герчо и Еди, дано Господ е с децата ви и вас  Hug Praynig
АЗ много се притесних, много  Sad Sad Sad

# 646
icyangel , аз не бих родила на друго място заради лекаря си, а и ме е страх от частните клиники... Иначе цената на раждането в ТК е същата като в частна болница, че може и отгоре да ти излезе ако ползваш единичен вип или апартамента и се застоиш повече дни. Условията определено мога да ги опиша като прилични, но не са като в частна клиника...

# 647
Мацки...стискайте ми палци!!!Утре влизам в клиниката и вероятно ще се ражда Rolling Eyes така се притеснявам,че не знам вече...
Аз се моля за бебенцата на Герчо и Еди по-бързичко да се оправят Praynig
Silvana, ще стискам палци утре , всичко да мине добре и да се похвалиш с ъс сладко бебече!
Гечо и Еди   Hug, малките да се оправят бързо!

# 648
Silvana - стискаме палци за утре, всичко ще бъде ок, не се притеснявай!
Герчо, Еди -много  Hug за мъничетата да се оправят по-скоро и да се прибират у дома, че като чета какви страхотии пишете и ми настръхва косата Shocked Ние си говорим за стерилизация и прочее, а там елементарна хигиена не се поддържа #Crazy

Герчо- уникалко е това, кеото описваш за кърменето- сигурно е невероятно чувството Simple Smile

# 649
Здравейте майчета! wavey
Казвам се Мариета,на 27 години съм,от София,но до скоро живеех в Копривщица!Бях с термин 18-ти ноември,но бебка Дианка-калпазанка реши,че и е време и се роди на 5-ти октомври!Сега е в педиатрията на мед.академия,вече се въстановява и към края на седмицата ще я местят в Първа градска болница до достигане на нужните параметри за отглеждане в домашна обстановка!Ще ми бъде приятно да обменяме познания и съвети за отглеждането на нашите сладки съкровища!  bouquet

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 10:03 от marieta8225

# 650
  • Deutschland
Честито на новите майчета.
Аз тази нощ ставах до тоалетната и като започна едно повръщане...направо незнам от къде се появи.Не съм повръщала от години.Бая се стреснах.Мойта докторка е отпуска и утре ще ходя при един друг.Утре ми е и термина за раждане....ох,дано родя вече,че не мога да спя и да се движа като хората.
Силвана стискам ти палци.
Еди и Герчо на вашите бебенца също стискам палци да се оправят час по скоро и да се прибирате удома.

# 651
Силве, стискам палци.Диваненце и на теб Praynig
Мариета ,добре дошла при нас Hug
Ангелче и аз раждах заради моята лекарка, а също и заради анестезиолога. При други условия може би щях да избера Щерев или Токуда

# 652
divanence - на много места посочват стомашните разстройства от "всякакъв вид" като предвестник за раждане- а дано! Hug

# 653
  • Deutschland
Ипанемче дано дано.От твоите уста ...  Mr. Green

# 654
Благодаря Ви за подкрепата-беше ми нужна Hug

# 655
Честито на всички мами и бебенцата им.
Дай Боже всичко да се оправи бързо с мъничките съкровища на Герчо и Еди!
Днес ми е термина и утре влизам в болницата!
Стискайте палци всичко да мине леко и безпроблемно!
Успех на всичси все още 2в1 и приятно гледане на мамите с бебоците!

# 656
Здравейте мили мами! Попрочетох набързо, честити нови малки съкровища!!!!!!!
Еди, Герчо Hug Hug Hug Hugдано  всичко е наред с мъничките Преси и Ева и да си ходите най-после вкъщи!
Мариета, добре дошла при нас!
Нас също ни завъртя ежедневието, храня единия, после внимание на другия.
Мами, аз този път все едно не съм рязана. Не съм предполагала, че от секцио до секцио има толкова голяма разлика. Предният път бях свита на "Г" сума време, едва си влязох в колата на изписването, сега изобщо забравям че съм раждала и даже вдигам по малко Андрей ама ме срязва и се сещам да внимавам.
Щв кача и малко снимки да ни видите.
Много целувки на всички мами и бебоци.
Иначе за болницата, хиляди пъти съм благодарна на моят лекар,че ме накара да отида в частната болница!!! От всичко съм доволна!

ето ни и нас:
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.15419326

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 22:57 от kaki

# 657
  • София
Личи си, че почти всички народиха... няма кой да напише едно постче в наща темичка...  Rolling Eyes

Каки, ти къде роди? Аз някъде съм пропуснала пак  Rolling Eyes
А колкото до това, че е наистина относително и аз имам такива наблюдения. Имам вече 6 приятелки със секцио. Две от тях казаха, че са се възстановявали с месеци, а и белезите им са доста страховити... все едно са ги дъвкали, а не рязали  Shocked  а останалите 4 твърдят, че след седмица не са си спомняли, че са били оперирани.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 23:45 от Addri

# 658
Личи си, че почти всички народиха... няма кой да напише едно постче в наща темичка...  Rolling Eyes
а-а-а, аз ще си кисна сигурно до средата на ноември месец Crazy, но като нямам с какво да се включа и си вися, ли вися.... Joy

# 659
И аз съм тук, само ви чета, че нямам какво да споделя-обичайните за последните седмици болежки и това е  Crazy.

Честито на всички мами, които вече се радват на слънчицата си Heart Eyes.

Еди, Гер4о, много прегръдки за вас и малките ви съкровища  Hug. Дано скоро да се възстановят и да се приберете у дома Praynig
Мариета добре дошла. И на теб желая скоро да си гушкаш Дианка вкъщи.
Каки прекрасни сте, много хубави снимки Heart Eyes.
Видях и тези на Радост_и_на - страхотни са Heart Eyes
Силванка, groslaw стискам палци милички Hug.

Общи условия

Активация на акаунт