ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 183
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
.......................

Подшушнаха ми, че в НЕГ щяло да има школа по математика. Дали е вярно ? newsm78

АААА, питайте си вие, и да има съм сигурна, че моят няма да участва в нея, за разлика от вашите. Даже ми заяви, че за първи път от години не му пука изобщо за математиката или оценките по тая наука.... Не го виня детето, защото това е била най-омразната дисциплина (заедно с химията) на майка му. Крушата и дървото, знаете.... Та хич и няма да го стимулирам. И той нищо не ми е казал (естествено, сигурно си мисли, че ще го накарам да се запише-в каква заблуда, боже, е детето).
FireLite, моля ти се, винаги ако мога ще ти бъда полезна, нали сме на един хал всички...
Софи, леле, добре че верно е било малкия дявол с това падане. И аз го преживях в 7 клас малко преди изпитите, та знам какво е.

# 151
Не се срещнах с госпожата, нещо не сме се били разбрали, мммда....!?
Но се чух по телефона. Попитах я за школа и доколкото схванах, ако има желаещи ученици и навит учител няма проблем да се сформира СИП.
На кои класове преподава нашата г-жа?

Разбрах и че ще има още родителски срещи, че някой беше споменал тук, че няма да има повече за НЕГ.

SofiaV съжалявам за премеждието. Бързо възтановяване! Слава богу, че е бил "малкия дявол". Ще и мине като на паленце!

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 15:35 от FireLite

# 152
  • София
Надниквам само за минутка да кажа "Ку-ку", че май съм на път да изкукам. У дома е спешно отделение, само че докторският екип е редуциран до един човек, който освен това е и санитар, и готвач, и каквото още се наложи.
Виктория днес се прибра с температура 39,3 - още невлязла в първия час усетила, че й прилошава, в лекарския кабинет й премерили температурата, дали й Фервекс и я пратили да си ходи.
Габриела цяла седмица е болна и е у дома.
Дребния снощи вдигна висока температура и все ми виси на ръцете...
След малко ще ги водя и тримата на доктор - дано не са им много различни диагнозите и леченията, че ще трябва няколко отделения да отворя вкъщи  Mr. Green

Иначе осмокласничката е във възторг от училището. Има си приятели. С математиката и английския е много напред. подписахме няколко шестици в бележника. Спукват ги от рисуване. Има да направи за седмица 30 скици на хора, отделно на ръце и обувки - и това само по един от специалните им предмети. Отделно има да рисува всяка седмица по зададена тема (често по 2-3 теми), по скулптура работят с глина и с медна тел... Освен общообразователните предмети, по които се учи яко, имат и по един специален предмет всеки ден, та им се събират по 8-9 учебни часа дневно. Но ентусиазмът все още е налице.

Толкова засега, когато имам време ще прочета как се справяте вие след отминаването на кандидат-гимназиалната треска и, надявам се, по-често ще пиша, макар че едва ли ще мога да споделям неща, интересни и полезни и за вас.

# 153
Добре дошла на завърналата се Янита.

... надявам се, по-често ще пиша, макар че едва ли ще мога да споделям неща, интересни и полезни и за вас.
На мен лично ще ми е много интересно да науча повече за училището и заниманията там.
Скорошно оздравяване на децата.

Софи,  Hug
Всичко ще е наред! Децата са "железни" !!!

# 154
  • София
Eeee Янита - добре дошла отново.
Първо - скорошно оздравяване на децата - има някакви вируси та си мисля (с тази висока температура) че е нещо такова.
Второ - изключително ни е интересно училището на Виктория. Все пак то е съвсем различно от останалите училища. А ентусиазма - при хората на изкуството никога не отминава. Така, е като се успокои положението удома - пиши по-подробно.

# 155
  • София
Здравейте момичета!  Hug

Sofi,
добре че е бил "малкия дявол"! Христо препускайки по стълбите (в предишното училище) и с този номер обувки,... като се подхлъзва на ръба на последното стъпало,.. та глезена му беше станал като балон!,.. 1 месец без физическо, мазилА, после терапия  малко и сега вс е ОК! Пожелавам бързо възстановяване!  Praynig

Янита, бързо да се оправяте! Heart Eyes
И на мен ми е интересно да разказваш как е във вашето училище   redecoration

Heterata, на родителската ни казаха: оценките от тази година НЕ влизат в дипломата

Ние нямаме школа по МАТ, но имаме СИП  Simple Smile и сме там! Математичката се оплака колко малко часове имат по мат и за нищо не стигат,..  ooooh!

# 156
Янита да са ти живи и здрави!- големи сладури, щастлива майка си ти!

Стискам палци бързо да се оттървете от проблема с ужасните вируси! Praynig
Тези дето вилняха последни бяха особено прилепчиви и понеже всички гушкат малчо, нищо не си можела да направиш. Hug

# 157
Какви са тия болести из темата? Отпуснахте се накрая, ми се струва  Laughing
Скорошно оздравяване на Янитчетата и малкото Софче!

За СИП чух и аз. ЩЯла да го води нашата госпожа, която, по последни данни, се оказа готина.  Joy
Погнали я да ги записва за състезанието, но тя успяла да им се изплъзне, та момичетата ще си се запишат в СМГ.
Няма да останат без състезание, я.

Тази вечер са на тетър (кои още знаят за театъра?). Оказа се, съвсем случайно, съвместна инициатива със СМГ. Хм.

За клипа - имамего, виждали сме го, знаем кога го записаха, познаваме младежите, всичко е под контрол  Peace А и тези млади хора са "издали" собствен албум.

# 158
  • There I was on a July morning
Оф, тези гадни вируси не ни подминаха и нас. Голямата леко го изкара, но с малкият стигнахме до болница  Cry
Доволна съм, че поне в у-ще нещата се развиват благоприятно в емоционален и учебен план.
Речници още няма да купуваме, защото на този етап не им били необходими. Понякога ползваме такъв от интернет.

# 159
  • България
 Мили дами,
 Благодаря за милите думи и позитивните мисли. Толкова много положителна енергия не може да не помогне!   bouquet  Hug

Скорошно оздравяване на всички болни деца, бебчовци и мами  Hug!

Янитка, Светли има един съученик от стария клас, който е във вашето училище. Аз често се виждам с майка му покрай разходките на малчовците, той също е много ентусиазиран от новото училище. Ще ни бъде интересно да разкажеш повече, когато всички у вас се възстановят.

# 160
Ей стига с тези болести
Дайте нещо по-весело  /не че и ние не бяхме болни в къщи /
Черпя ви по едно  тук Hug

# 161
Ех, Боронди как ми се ходеше в Дубай!

Благодаря ти, много си мила. Hug

Пък каква чудна компанийка щяхме да спретнеме и да си приказваме на воля за рее.чници..!

# 162
  • София
Simple Smile от Borondy - мястото, а от мен -  кафето !

Скубиду, вярвам, че вече сте добре! Hug

На всички - скорошно оздравяване!

Знаток, чудесно е , че са се организирали за театър! Peace

# 163
  • София
Lady_B, като видях това кафе и скадки в събота следобед направо ми се напълни устата. Какво ли не бих дала да се сдобия с тях. Пък и ние си бяхме обещали да се видим! Хайде да се организираме най-после. Много сме несериозни... Sad Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 164
  • София
Ей стига с тези болести
Дайте нещо по-весело  /не че и ние не бяхме болни в къщи /
Черпя ви по едно  тук Hug

Дубай е любимата ми и от дълго време мечтана дестинация. Но дали някога ще ме огрее и мен Дубайското слънце..... newsm17

Общи условия

Активация на акаунт