ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 210
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Любо отново е болен. И тази седмица ще изкара вкъщи. Чух се с класната и тя каза, че е пълно с болни в цялото училище /31 СУЧЕМ/.

# 196
  • България
 Бързо оздравяване на всички болни!  Hug
 Да сте на линия на 07.11. !

# 197
  • През девет земи в десета
И на мен 7.11 ми е по-удобно,само да сме живи и здрави,засега нямам други ангажименти.
София,права си за изпълзяването от дупките Mr. Green

# 198
  • София
margaritavass, теб ще те сложим до младежа с лука, за да го подхранваш Wink.

Естествено, толкова ме зарадва този младеж - аз такива мъже обичам - да ядат всичко и да ми разват душата, а не мрън... мрън.
Ей как се разбълбука темата ни при мисълта за срещата.

Момичета - току що направих справка с моята майка за 7.11. - тогава май е задушница. Това не значи че не може да се направи срещата ни, но го имайте предвид - трябва да е следобед.

Lady - къде си приятелко, ти по подразбиране си на срещата, нали! Laughing Laughing Laughing

# 199
¡Hola!

Момичета, да внеса яснота в мъглявината:

ние до обяд ще се събираме, уточняваме присъствието и документираме (щрак, щрак) , т.е. административната част на срещата.

А същинския гуляй... ами кой обядва сутрин??? Може да го има някъде, но не и по нашите ширини.

Моля, моля, протокола се спазва.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 20:04 от Asss62

# 200
1.   SofiaV - Може би ще дойда, пак с живата охрана
                1а = 13. Asss62
2.   noshtna_ptica - Запазвам си местенце до СофияВ.
3.   di.va - Записва се и остатъка от Пернишката група след Софи - Ди.Ва     и
4.   Четяща Мама 
5.   dessislavas - а деца ще идват ли?
6.   Зла Гад® - Деца,може би пак малкото,може и без него,ще помисля 
7.   margaritavass - до младежа с лука
8.   ana_ - ще се включа по-нататък дали ще присъствам, че за сега се очертава пътуване
9.   .♥.Прасковката.♥. –
10.   FireLite - Имам доброто желание да се присъединя, ако … на 8-ми имам двама празнуващи
11.   (х) Dorothy - целия ден няма да съм си в къщи – градска отпуска, отдала се на гуляи , безкрай
12.   heterata – да приготви байрачетата за масовото мероприятие
13.   Asssssssssssssssssssss – съм тук и моля повече не се пререждайте. При това сам
                самичка. Дечурлигата си имат  ТАТИ.

14.Четяща мама - да се подпиша лично   (без подпис, бъгва ми се писанието)

# 201
Дразнете ме, дразнете... Close Вие на среща, а аз на работа. #Cussing out

# 202
 PeaceЩом ще е следобедна среща-и аз ще бъда!Сама,както каза Дороти-градска отпуска  Joy  Party

# 203
  • гр. София
PeaceЩом ще е следобедна среща-и аз ще бъда!Сама,както каза Дороти-градска отпуска  Joy  Party

Бройте ме и мен. Hug

# 204
  • София и там където не се пуши
Е не е честно на Четяща мама сте и записали две места newsm78

За срещата нали казахте в 11 - то и миналия път беше така и си откарахме, а може да дойдете да ме изпратите в 19 ч на аб ми вечер и да викате за мен .  Joy

# 205
 newsm78 Не беше ли следобед/Марго-то нал така писа-консултирала се с мама?

# 206
  • България
(х) Dorothy , разчитай на нас Simple Smile!

# 207
  • гр. София
 (х) Dorothy ,абе ти някакъв съветски колеж ли си завършила,че си правите бала на тази велика дата? Laughing

# 208
  • София и там където не се пуши
(х) Dorothy ,абе ти някакъв съветски колеж ли си завършила,че си правите бала на тази велика дата? Laughing

Нее, но месец май, моите съученички, кой бал, кой сватба на децата, кой кръщане на внуче, кой нещо друго станало и така като го правим есента по-добре се получава. (аз седмокласничка бях)

Ама сме див клас - събираме се на всеки пет години. Ей някой от вас, може ли да лични да ми пише, ако има достъп по ЕГН да издирим 3-4 не можем да немерим. Особено едната и ЕГН нямаме. Класът ни беше от 42 души - май 35 са се записали и още 20-тина от другите класове - те нас си ни обичат като най-организирани.

Малее  newsm78 и задушница ли било. Да не ме прочете пловдивския м ..... (сещате се).
Аз ще отида в петък в такъв случай. Подсещам и вие да направите това за по-лесно.

# 209
  • София
Дороти - страхотни са тези абитурентски балове Laughing
Ние също се събираме на определени периоди и не мога да опиша колко добре се чувствам, зареждам се с младост и енергия.

Момичета, ако се събираме в събота сутринта, няма да мога да дойда. Имам много скъп за мен човек (татко), който трябва да почета на задушница. В петък съм на работа, така че няма вариант.
Но една птичка пролет не прави, аз мога да дойда и следващия път - нали не е за последно...

Общи условия

Активация на акаунт