ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 232
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Ако всичко е наред- няма болни и недоволни.
Ако има кой да гледа дзверо- и аз ще присъствам. Hug

# 256
  • София
ООО раздвижване настъпи. И мен ме бройте. За предишната среща котки по пътя ми нямаше - ще се опитам и за тази да е така.

# 257
  • България
 Все още не си знам програмата за 14.11., но ако съм в България, ще дойда Simple Smile. За сега ме бройте!

# 258
  • През девет земи в десета
Ана,вземи го дзвери,ще го гушкаме на смени,ако му се доспи,количката ни винаги е в багажника на колата Peace

# 259
Хетерата, ако откараме до по-докъсно може и да я дочакаме, да си свържи неотложната работа. Аз лично бих я чакала да се видим.
Благодаря ти, Дороти, с това още веднъж ме караш да се чувствам уютно във вашата компания. Ще видя как ще се движа във времето и ако приключа в някакво нормално време ще звънна, да проверя дали още сте в пицарията.

# 260
Ана,вземи го дзвери,ще го гушкаме на смени,ако му се доспи,количката ни винаги е в багажника на колата Peace
JoyАма искам да пийна нещо на спокойствие.
 Оффф, вече дългосрочни планове не смея да правя.

Питам се, дали не досаждаме с тази среща на тези, които няма да идват?
Гледам, че в Каледар на събитията другите мами обсъждат подобни инициативи.

# 261
Запис за срещата и от мен. Надявам се на 14-ти всички да са здрави и да не ми мине котка път  Hug

Грип и нас не ни подмина, личната ми се кле сутринта, че не е свински нашия.

А дзверчета гушкам всякакви  Mr. Green

# 262
  • София
И аз искам Хетерата и Ана_ на срещата. И бебета ще гушкам - здрави сме в момента всички (да чукна на дърво).
Сама съм за срещата - това си е наша среща, децата си имат свой живот. Но пък се радвам като видя мама и нейното творение (детенце).
Пак ще поканя мами от други градове - би било прекрасно и Вие да сте с нас. Знам че е тъпо за два-три часа да блъскате път и да харчите пари, но пък би било страхотно. Може би лятото, като е по-топло. Не може да бъдете дискриминирани единствено по териториални причини...

# 263
 HugЗдравейте  и от мен! Маргарита, благодаря за поканата и към нас по-далечните. Но лично аз пак ще ви стискам палци да сте здрави и времето да е с вас newsm10 .
За нас -Варна грипната ваканция е удължена до понеделник включително. Дано приключи тая епидемия, че ...

# 264
JoyАма искам да пийна нещо на спокойствие.
 Оффф, вече дългосрочни планове не смея да правя.

Питам се, дали не досаждаме с тази среща на тези, които няма да идват?
Гледам, че в Каледар на събитията другите мами обсъждат подобни инициативи.

аз няма да идвам най-вероятно,защото ще съм на работа ,,но не не ми досаждате Hug
Ако бяхте пуснали тема за срещата в Календара -въобще нямаше и да я видя,,там рядко влизам Peace
Иначе ученето на испански уж върви с пълна сила
за сега удържаме фронта с грипа Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 265
Добро утро,

На мен ми е удобно на 14.00 няма проблем.

# 266
  • България

за сега удържаме фронта с грипа Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Теб не съм те "виждала" от срещата! Фронта с грипа - добре. А как удържате фронта с девойките  smile3503

# 267
Мълчи като партизанин Joy Mr. Green
посвиква с това да е заобиколен само с момичета--3 момчета са в клас   на 29 момичета Joy

Липсват му приятелите от стария клас--1 път седмично намират време да се виждат
като цяло драми и разочарования от училището нямаме Praynig
доволен е--в училището има плувен басейн --та сега ше ходи и на плуване--имат 1 час безплатно ползване на басейна

# 268
  • София
Здравейте момичета!
  bouquet
За 14.11 - 13ч ли остава срещата?
Ще резервираме ли в "Мис Каприз" - мога да изпратя Христо на път за училище Wink

Имам въпрос към езиковите - някакви сборници по Математика препоръчали ли са на децата?
Тези 5-6 задачки/урок в учебника съвсем не са достатъчни,..
Та се чудех дали не взема някакво помагало  Thinking
На "Просвета" е учебника ни

Между другото - ако някой е решил да става абонат на Спекър Нет - имам 2 талона за 1 месец безплатен нет за нови абонати! Третия вече е даден Wink  Направили са нещо като пирамида  hahaha Всеки абонат може да покани нов такъв - получих 3 талона по пощата

От вчера в Английската ги искат с униформи - т.е. - със саката! Естествено всички са си ги носили - в раниците  Laughing

# 269
  • България
Имам въпрос към езиковите - някакви сборници по Математика препоръчали ли са на децата?

Светли учи по учебник на "Регалия 6", освен него ползват и един сборник със задачи, но не помня на кое издателство. ...... newsm78  Мамнезия!!!  Ще я питам и ще кажа.

Общи условия

Активация на акаунт