ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 222
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Оказа се, че за 7-ми ще имам ангажимент, така че 14-сти е по-добре!
И аз питах за един учител, но .... Thinking

# 241
  • Варна
 Информация за варненските майки  от понеделник се преустановяват учебните занятия в цяла Варна - грипна епидемия

до сега бяха само 4 у-щя , от понеделник всички

# 242
  • София
Браво момичета, сразихте ме с този трансформиращ преразказ. Аз за съжаление съм далеч от тези неща.
Asss и Знаток (къде изчезна тази млада дама...) последно за 14 или 7 ноември е датата.

Момичета аз само тайничко се надявах да е на 14 ти за да мога да дойда ,
не искам заради мен да са разправяме толкова   newsm51
Нали няма да е последната среща която организираме , ще се класирам за другата ...

Ние говорим за 14, не мога да разбера от поста ти - 14 удобен или неудобен ти е. В първото изречение изглежда че си искала да е 14 за да дойдеш  newsm78
А после казваш че не можеш. Е в края на краищата дано да дойдеш...

# 243
  • There I was on a July morning
Момичета и аз мисля, че 14 е по-удобна дата, надявам се да дойда, ако не възникне нещо.

maia75, вчера тъкмо говерех с педиатърката ни на тази тема и тя каза, че очаква скоро в София да обявят грипна епидемия.

# 244
Мога да дойда на 14 затова се надявах да е за тогава  Embarassed
май не съм се изразила точно сори  newsm51
но се притесних да не се окаже проблем за някой ако се премести датата от7 ми на 14 ти
заради мен

# 245
Да сме живи и здрави,остава 14-ти!Само да уточним часа-13.00?

# 246
  • Sofia
ОК, 14-ти е добре! И аз съм там.

Момичета, едно въпросче не по темата? Някоя от вас преди време беше споменала, че ще купува абонаментни карти за театър. Освен `Сълза и смях` знаете ли кой друг театър предлага тази опция?

# 247
Аз съм една от покрили те се майки.  Нямам време да пиша , но редовно Ви чета. Така ,че не съм се покрила, просто ме завъртя ежедневието. Дете е добре в училище, нищо не споделя, но му личи, че училището му харесва. Снощи даже баща му констатира ,че откакто учи в 31во си е сменил поведението, не се държи като "махленски гамен" и не коментира учителите с пренебрежение. Напротив , даже си пише домашните, чете книги и ред др.неща.
Грипа не го подмина и детето, даже вчера говорих с треньорката му и тя каза , че от 20 деца отбор 10 са болни. В училище е същото, но той каза , че вече всички са на лице, излекувани ама кашлящи.
Вируса е отвратителен, аз също го изкарах, сега и аз кашлям и не знам какво да пия вече , за да престане тази кашлица. Най лошото е , че проклетия вирус ме удари в бъбреците и направих криза.
Ама няма да му се дам, въпреки че смених 2 антибиотика, вече имам чувството че умишлено ни заразяват. Пожелавам на всички болни да оздравяват. Ако се оправя до 14 ти ме пишете и мен. Първата среща я изпуснах ама сега ще съм на линия.

# 248
  • България
Освен `Сълза и смях` знаете ли кой друг театър предлага тази опция?

Миналата година имах карта за "Малък градски театър зад канала", тази година ми предложиха за "Младежкия театър". Ако искаш повече подробности пиши.

# 249
  • гр. София
От няколко дни в къщи се борим с вируси.Първо малката ,а от вчера и Теди.
Надявам се до 14-ти да оцелея. Wink

# 250
И ние сме с вирус, малкият ми е болен за 3-ти път от началото на учебната година, а е седмокласник. smile3511
Иде ми да се гръмна! smile3514

А осмокласника беше на купон по случай хелуин в събота със стария клас и сега пак е размазал поглед от превъзбуда и мисли за гаджета ли, знам ли за какво!? Пак ще бера ядове с него през тази седмица.

# 251
      Party Party Party Party Party

Уведомяват се всички мами на нобор 1995, че на 14 ноември 2009г. от 13.00 ч. в Мис Каприз - парка Заимов ще се проведе маминска среща. Поканват се всички мами и татковци на набора и около него. Тема на срещата - Нашите деца след 15.09.2009г. Облекло - топло.

Моля за вашето включване за списъка.

Всички споделяха за вируси и вирусчета и аз да не пропусна си дръпнах едно. Вече реших, че не ми харесва и съм тук да сверя списъка.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:06 от Asss62

# 252
Ето го и списъка за сега за 14.11.2009г. от 13.00 ч.

1.   SofiaV – не е изказала мнение за 14.11.
                1а = 13. Asss62
2.   noshtna_ptica - Запазвам си местенце до СофияВ.
                 di.va - не е изказала мнение за 14.11.
3.   dessislavas - а деца ще идват ли?
4.   Зла Гад® - Деца,може би пак малкото,може и без него,ще помисля 
5.   margaritavass - до младежа с лука
6.   ana_ - не е изказала мнение за 14.11
7.   .♥.Прасковката.♥. – не е изказала мнение за 14.11
8.   FireLite –
9.   (х) Dorothy –
10.   heterata – няма да дойде
11.   Asssssssssssssssssssss – съм тук и моля повече не се пререждайте. При това сам самичка.   
                Дечурлигата си имат  ТАТИ.

12.   Четяща мама - да се подпиша лично   

13.   rosisd - и аз ще бъда!Сама,както каза Дороти-градска отпуска 

14.   ellytza - Бройте ме и мен

15. mymomgot - незнам, все още, има време до тогава.... стига да сме здрави

16.   Lady-B  - запиши ме - заедно с фотото

17.   Скубиду - 14 е по-удобна дата, надявам се да дойда, ако не възникне нещо

18.   borondy  - Мога да дойда на 14 ще избягам от работа и ще дойда

19.   nikoan  - Първата среща я изпуснах ама сега ще съм на линия

# 253
20. Знаток  Mr. Green

# 254
  • София и там където не се пуши
Знаток я сложи на първо място   Mr. Green

Хетерата, ако откараме до по-докъсно може и да я дочакаме, да си свържи неотложната работа. Аз лично бих я чакала да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт