ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • София и там където не се пуши
НПМГ също не е учебен ден - попитах.

Ако Четяща мама си вземе голямия, мога да се опитам и аз за осмокласника.

# 391
Всички училища, в които има изборни секции, ще почиват в понеделник.
Немската и Испанската  също  Peace

Сигурна ли си за Немската?  newsm78
Откъде ги намираш тия снимки?!?!?!
Направо ме убиваш   rotfImbo rotfImao Многоооооо свежа както винаги. smile3501

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 12:19 от mymomgot

# 392
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Ето окончателния списък за утре:

Среща на 14.11 от 13ч в Мис Каприз

1.   SofiaV
2.   noshtna_ptica
3.   di.va
4.   dessislavas
5.   Зла Гад®
6.   margaritavass
7.   ana_
8.   FireLite
9.   (х) Dorothy
10.   Четяща мама
11.   rosisd
12.   ellytza
13.   Lady-B 
14.   borondy 
15.   nikoan 
16.   Знаток
17.   AnnaLee
18.   Pepelia6katа
19.   Asss62 – с въпрос…?

Ще стоя на вратата и ще отбелязвам (при-)от-съствията  hahaha

Ето съобщението от сайта на ПЪРВА АНГЛИЙСКА:

НА ОСНОВАНИЕ ЗАПОВЕД № РД 09-1885/06/11/2009 НА МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО 16.11.2009Г. СЕ ОБЯВЯВА ЗА НЕУЧЕБЕН ДЕН ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ УЧИЛИЩАТА, В КОИТО ИМА ПРЕДИЗБОРНИ СЕКЦИИ. В СГРАДАТА НА ПЪРВА АЕГ СЪЩО ИМА ПРЕДИЗБОРНИ СЕКЦИИ. УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ ЗАПОЧВАТ НА 17.11. 2009Г. ПО ВАРИАНТ А.

Знаток, вчера те мернах в клюкарника и едва те познах!
То направо трябва да гледам в кристалната топка и да гадая дали си ти   rotfImbo
С мъжки пол и тази снимка си неузнаваема!  Joy

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:06 от Lady-B

# 393
  • София
Лейди, пиши ми извинено, моля те. Изскочиха ми купища котки по пътя(т.е. задачки-закачки), които просто трябва да свърша този уикенд. Много, много съжалявам.  Но знам, че ти ще бъдеш навсякъде с апарата и ще споделиш и с отлъчилите се, нали!? newsm03

# 394
  • София
Лейди, пиши ми извинено, моля те. Изскочиха ми купища котки по пътя(т.е. задачки-закачки), които просто трябва да свърша този уикенд. Много, много съжалявам.  Но знам, че ти ще бъдеш навсякъде с апарата и ще споделиш и с отлъчилите се, нали!? newsm03

Ами,.. ще гласуваме и ще видим какво ще ти напишем Wink

# 395
За жалост и аз няма да мога да дойда, извинете ме, просто в хубаво време сме по планините, а през уикенда ще е една последна възможност да прекосим някой пущинак и връх, преди да сме обули ските. Това хоби е по-силно от мен понякога....Но, ще следя с интерес кога ще е следващата среща и ще съм на линия.
Желая ви прекрасен  веселяшки следобед !

# 396
  • София
За жалост и аз няма да мога да дойда, извинете ме, просто в хубаво време сме по планините, а през уикенда ще е една последна възможност да прекосим някой пущинак и връх, преди да сме обули ските. Това хоби е по-силно от мен понякога....Но, ще следя с интерес кога ще е следващата среща и ще съм на линия.
Желая ви прекрасен  веселяшки следобед !

Grinning На Пепеляшка - две неизвинени!
Едното за последна записала се, другото за най-бързо отписала се! hahaha

Момичета, къде изчезна главната организаторка Asss62,..?  newsm78

# 397
Аз ще се появя около 14h  да ми поръчате салатка и бира  beer3
че миналият път сервитьорчето се   замая от толкова поръчки

# 398
  • в полите на Балкана
Момичета обръщам се към Вас с извинение, че спамя и огромна молба.
Детето ми е с увреждане и има нужда от инвалидна количка, която в България струва 10 000 евро.
В “белите” държави тези колички се отпускат безплатно, но за съжаление тук никога не отпускат пълна сума за нужното помощно средство.
Открихме ето тази количка, която е подходяща за сина ми.
тази
Количката се намира в Германия. Една съфорумка ще я купи със свои средства, като ще ни поеме 100 евро от цената и пътните разходи и ще я достави в България. Ние не можем да си позволим такава сума,затова моля за вашата подкрепа, необходими са ни още 600 евро.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 21:50 от мамаРаче

# 399
Отпадам от днешната среща.
То се вижда де.
Желая ви весело изкарване!

# 400
  • През девет земи в десета
Момичета и аз отпадам от срещата.На работа съм в момента,надявах се да приключа по-рано,но имаме да правим един проект за понеделник,не успях да се справя през седмицата,утре също ще работя ooooh!

# 401
  • София и там където не се пуши
Супер, сепур, супер изкарване, има вече план за следващата среща. Междувременно има и предложение за групово посещение на културно мероприятие.

# 402
  • България
 Освен за културно, има идея и за некултурно мероприятие, ама (х) Dorothy не смее да каже   hahaha
 Понеже сме добри - на ☼ Зла Гад® ☼ и Знаток  - Извинени отсъствия!

# 403
Бяхме в по-малък състав от обявения...............Чакаме нова среща,за която няма да има извинения.А сега снимките-къде са?

# 404
Освен за културно, има идея и за некултурно мероприятие, ама (х) Dorothy не смее да каже   hahaha

изобщо не са некултурни  Partyнапротив   това е необходимост момичета за добър тонус

Общи условия

Активация на акаунт