ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 291
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Явно на мен ще ми пишете неизвинено??? Sad
Другия път ще се реванширам. Hug

# 406
  • гр. София
Момичета,беше ми толкова приятно с вас ,че с нетърпение очаквам следващата среща. Hug  А сега очакваме с нетърпение снимков материал.

# 407
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Чувам нещо за некултурни, слабокултурни и силнокултурни мероприятия? То е ясно, че и аз искам, ама открехнете ме за какво става въпрос?

# 408
 Joy Joy Joy  хубави театрални постановки .
пиано бар  и всякакви такива  лошотии

# 409
  • Sofia
Следващата неделя съм на премиерата на `Сако от велур` в Народния. Ще пиша за отзиви.
А ако си харесате нещо в Сълзата - имам карта с отстъпки - по 5 лв. на човек. Ще я ползваме с кеф!
Карта с отстъпки за пиано-бар, за съжаление, нямам. Ще караме без отстъпки.  Joy

# 410
  • гр. София
 Ще участвам с удоволствие във всички културни мероприятия.А кога е ставало дума за некултурни?Явно някъде съм бляла. Laughing

# 411
  • София
Добра вечер на всички!

Много се радвам, че се видях с (част от) вас!
 Hug
А пък отсъстващите си направили тук, в темата купон, а..?  Mr. Green

Явно на мен ще ми пишете неизвинено??? Sad
Другия път ще се реванширам. Hug
Ана_ , хайде, ще ти пишем и на теб извинено! Flutter
Нали имаш трима сладури (за което ти и завиждам благородно, и ти се възхищавам!) , та ще уважим молбата ти! Peace

Знаток и Зла гад - също с извинени  bowuu

Сега ще кача снимките, паролата е същата като предния път, който не си помни урока - на лични  Party

# 412
  Ето това ми е новия ник, дано е по- разбираем  newsm10
Пък ще има сигурно допълнителни пояснения   Joy  Laughing Joy, нали Лейди?!?!

Лейди, писали сме едновременно, страхотна си -чакаме с нетърпение.

Как е лелята , като гледам готова за купон.

# 413
  • България
my mom got , тъкмо си мислех, че написан по този начин, никът ти би бил по-разбираем.... и ето!  newsm10

# 414
Ами, аз щом имам цели две неизвинени, направо си плача за наказание....и най-голямото такова ще е, ако не ме приемете на не-културното занимание.....пък  съм виден столичен фен на пияно-баровете  и отдавна изучавам тяхното благоприятно влияние върху доброто настроение на поданиците. А ще се прежаля и ще пробвам и "всякаквите  лошотии", за които споменава borondy .
А откъм културните мероприятия, търся под дърво и камък билети за Камен Донев, късно разбрах за спектакъла в НДК и останах без билети, не че не съм го гледала няколко пъти, де...но просто всеки път се смея със сълзи на очи и искам още веднъж да подаря на душата си това изживяване. Така че, ако някой има хартисали билети...да сФирка !  

# 415
  • София
My mom got,  така е по-добре! Ще го чета правилно  hahaha

Момичета, за тези, които не бяха на срещата -
noshtna ptica  стана ЛЕЛЯ!!!
 Hug
Само час преди срещата ни!

Още веднъж - честито!
Да е живо и здраво детенце! Да е  радост на мама и тати!

pepelia6kata,  , за малко да ти намалим поведението!  Mr. Green Laughing

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 22:45 от Lady-B

# 416
  • България
 За мен срещата беше освен приятна и изключително полезна! Вече си намерих самолетни билети за Загреб, остава само да си ги платя.  newsm44
rosisd,   bouquet.
pepelia6kata , подозирам, че веднъж дойдеш ли на тези сбирки, ще влезеш в организационния комитет  smile3503

# 417
my mom got , тъкмо си мислех, че написан по този начин, никът ти би бил по-разбираем.... и ето!  newsm10

Ако мислиш ,че в разгара на кандидат- гимназиалната кампания /когато се регистрирах/, съм била достатъчно адекватна и с пълния си разум да помисля дали ника ми е разбираем ................ какво да ти кажа, то отговора е ясен   Crazy Rolling Eyes Shocked edc.
Всичко това ме описва в пълна степен    Hug

# 418
  • София
Сега оформям списъка с данните от днешната среща , след което ще ви го разпратя на лични.
Имам въпрос към неприсъствалите днес - ако желаете, можете да ми изпратите данни на лични: skype, тел(GSM) , e-mail
Мисля, че ще е полезно за всички ни да си имаме координатите  Hug
Така ако някой остсъства - ще бъде издирен  Mr. Green

И след като SofiaV  си намери билет за Загреб от Rosisd, вече ми назрява щурата идея да напиша в списъка кой с какво се занимава - може пък и аз да се уредя с нещо  hahaha
Хайде това на лични, че ще ни се скарат Joy Mr. Green
В моя скайп пише всичко  Blush Ето, дадох пример!  bowuu
Сега ще го напиша и в "оня" списък  Joy

# 419
  • България
В моя скайп пише всичко  Blush Ето, дадох пример!  bowuu
Знам, че пише даже съм ти разгледала и сайта!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт