ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 293
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
pepelia6kata точно за това представление днес говорих .и аз много искам да го гледам
но не можах да си взема билети за сатиричния .а не знаех че ще има представление и в НДК

# 421
То е на 1.12 , спектакъла е забележителен, много по-по от театралната постановка. Миналата година напълни два пъти зала 1, просто не можех да повярвам, че се случва...но пак иска-а-м....
А иначе за театралната постановка билети се купуват на 10 число, ама рано сутринта- още при отварянето има опашка- до обяд вече са свършили...и това е вече 3 години !

# 422
  • Sofia
Ами да почерпя... Вече съм леля и си имам най-красивата племенница!
Мислех да се спотайвам, защото съм некадърна интернет-домакиня, но щом ме идадохте...    Drunk и  cook

# 423
  • София
http://fantasti4na.snimka.bg/?album_pass;aid=443231;pid=0

Момичета, ето албума!
Надписах всяка снимка с кратък коментар! Така и не си ги намирам после тези писания  hahaha
Ама важното е вие да ги прочетете  Mr. Green
Паролата е същата както за албума от предната среща
Който не я знае- на лични  Hug

Noshtna ptica
, аз те издадох! Blush
Ама не се стърпях при тази чудесна новина!
  bouquet

# 424
Лейди Б,наистина си супер фотограф,как един път не ме изкара заспала?НЕВЕРОЯТНА СИ!Обикновенно на домашните снимки все съм и заспала,и  Joy и много заспала  hahaha

А София и ще я пратим,и ще си я приберем.Само за 60-80 евро  JoyВместо да се шляе около заключените чакални.........
А някой обеща билети за постановката(евентуално),ако има-веднага свиркайте Grinning

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 02:02 от rosisd

# 425
  • В центъра на мръсотията
Страхотни снимки на страхотни дами!  Heart Eyes
Явно е била хубава среща... Дръжте ни в течение за следващата, дано пък да успея и аз най-накрая...
За протокола: голяяяяям фен съм на пиано-баровете... и пея....  hahaha

# 426
Здравейте момичета, възникна един проблем.
Не знам поради каква причина , но след като си промених вчера ника , днес посмъртно не мога да се логна.
Праща ме да видя cookie настройките, но не знам къде да търся. Помагайте.
Пропуснах да се представя my mom got.

# 427
Видях и снимките много са хубави, но за разлика от rosisd аз придремвам на половината, а на последната съм с бонбон в устата. Но.... това не е толкова важно ,важното е да  е жива и здрава новородената красавица      newsm07   на леля.   Hug

# 428
  • София и там където не се пуши
Изпратих ти лично съобщение, би трябвало на личната поща да го получиш и там с линка да влезеш.

# 429
  • България
 Lady-B , страшна си!
 Относно надписите - аз ги виждам, когато кача снимката по-нагоре, даже не я виждам цялата. Появяват ми се под малките снимки от албума.
 За протокола - друг път като правиш снимка по градове - свиркай, за да се присъединя и аз  newsm62

# 430
  • България
А някой обеща билети за постановката(евентуално),ако има-веднага свиркайте Grinning
Моята идея е да се "заложа" на 10.12. пред компютъра и да дебна за билети онлайн  newsm78, че за срамотите още не съм гледала и постановката в Сатирата.

# 431
SofiaV ,мисля че не става он-лайн, но опитай...А ако не успееш да вземеш за Камен, вземи за Сътресение-то на Мариус, то е нещо велико....няма друг такъв невероятен, забележителен моно-спектакъл. Не ги сравнявам с Камен, защото са много, много различни, но еднакво гениални...

# 432
 Lady-B браво са хубавите снимки. Аз все забравям да взема фотоапарата/но това не ми преча да критикувам Любо, че все е забравил нещо  Joy Joy Joy Joy/. Тези срещи ми допадат много, зареждат ме с положителни емоции. Освен това си сверявам часовника по отношение на дечиЩата.

За Камен Донев и предствлението му в НДК билетите са свършили много отдавна. Но ако изникне нещо от някъде ще пиша.

# 433
  • България
pepelia6kata, намерих сайта, който продава билети на Сатиричния. В момента има билети за всички представления, без Камен. Всичко друго се продава и он-лайн. Практикувам пазаруването на билети през мрежата, защото иначе трябва да тичам и за това до София. Относно Мариус - голям фен съм му, определено смятам, че е гениален Simple Smile.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 10:12 от SofiaV

# 434
SofiaV , другия път за снимката се присъедини, за да ни бъде пълен отбора.  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт