ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 199
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Lady_B, като видях това кафе и скадки в събота следобед направо ми се напълни устата. Какво ли не бих дала да се сдобия с тях. Пък и ние си бяхме обещали да се видим! Хайде да се организираме най-после. Много сме несериозни... Sad Simple Smile Simple Smile Simple Smile

хайде  момичета  поне на по кафенце

# 166
Здравейте и от мен! Гледам пътешествия си организирате Simple Smile Пишете и мен /една от мечтаните ми дестинации/
Да ви се оплача Sad-вече имаме първа двойка по френски. Младежът беше болен миналата седмица и още в понеделник го зарадвали с тест. Голямо нещастие е...отчаян от себе си. Донесе брошура за екскурзията и заяви, че нямало смисъл да ни харчи парите /не, че сме ги събрали Simple Smile/ . С тия двойки...по-добре да си седял вкъщи. Трагедия-нали ни е за първи път...

# 167
Донесе брошура за екскурзията и заяви, че нямало смисъл да ни харчи парите /не, че сме ги събрали Simple Smile/ . С тия двойки...по-добре да си седял вкъщи. Трагедия-нали ни е за първи път...
Успокой момчето! Не знам проблема и не мога да коментирам, но децата ми са получавали и двойки. Едва ли е трагедия. Ако се отнасяше за моята осмокласничка - бих я пуснала на екскурзия. Peace

Утре има футболен мач между СМГ и АЕГ. Ще викаме за нашите (естествено) и ще съобщя резултата в късния след обяд ( дори и да паднем).

И Рали беше петък вечер на театър. Party

Да коментирам и аз клипа от pinko (нали съм на всяко гърне мерудия )...
Ами няма алкохол, няма цигари, няма наркотици...Веселят се момчетата, дори сред природата.Какъв е проблема???

Спам:
Ама да продълажа спама на Лейди и borondy. Не мога да се сдържа.Следя една тема във форума :"Машина за хляб"
Е, днес си купихме.
Моля ви дами, причинете това удоволствие на вашите "домашни любимци".
Не съм знаела, че хляб може да се приготви буквално без да си мръднеш пръста.Слагаш продуктите и след известно време вадиш топъл хляб.А как ухае цялата къща...Може да се приготвя кекс, козунак и какво ли още не! Party Край на диетите!!! Sad
П.П. Май прекалих..Извинявам се.

# 168

Моля ви дами, причинете това удоволствие на вашите "домашни любимци".
Не съм знаела, че хляб може да се приготви буквално без да си мръднеш пръста.Слагаш продуктите и след известно време вадиш топъл хляб.А как ухае цялата къща...Може да се приготвя кекс, козунак и какво ли още не! Party Край на диетите!!! Sad
П.П. Май прекалих..Извинявам се.

Joy наистина е страхотно , ама покрай домашните любимци и аз
няма да се лишавам , точно затова не си купих -иначе със пълно зърнесто брашно са страшни  chef

# 169
  • София
ana, това е супер и аз отдавна се колебая да си купим такава машина. Вкусът на хляба е напълно различен от този в магазина. Забележи, че и не мухлясва колкото и дълго да стои. . Но до тук с положителното...... Познайте какво става със свалените килограми през лятото... Отговорът е - смяна на гардероба на пролет  smile3514

# 170
  • София и там където не се пуши
Аз вече година имам и ползувам машинка за хляб.

Втори спам - отворила съм се на гоблени (да си ги дошия) напоследък - не бях пипнала около 10 год.

Марги, чакам обаждане за кафе - сутрин го пия близо до 107 в кафене за непушачи .
Моят тази година го е ударил на почивка - като чета колко учат някои дечица.

Иначе с оценките е добре на входните нива , но по музика и рисуване не бяха нанесени   Joy , когато гледах дневника на род. среща. 

# 171
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Софи, бързо възстановяване на СветлиHug Преставям си и ти колко си се притеснила... Да минава бързо!  Praynig

Относно вирусите - и нас не ни подминаха.. Дани се прибра с висока температура в петък, мед. сестрата му дала Парацетамол и после у дома през уикенда направи пълна програма от симптоми... Днес пак си го пуснах на училище. Дано е добре!  Praynig

Ана, Дороти, така ме заинтригувахте с тая машина за хляб. Колко струва това удоволствие? И наистина ли е лесно? Кажете ми съвсем честно, като на човек, който не е много вещ в готвенето (особено на тестени неща). Дайте някой линк да видя как изглежда това чудо?

# 172
Вчера на Рали и се провалиха всички срещи и не успя да отиде на футболния мач.
Май отбора на АЕГ се оказал несериозен и не могли да съберат необходимата бройка да сформират отбор, та се наложило да вземат момчета от СМГ.
Резултата бил: 6:2 за АЕГ.
Но дали победата на АЕГ се дължи на помощта на СМГ ? Grinning
Така или иначе ще има друга среща.

Ана, Дороти, така ме заинтригувахте с тая машина за хляб. Колко струва това удоволствие? И наистина ли е лесно? Кажете ми съвсем честно, като на човек, който не е много вещ в готвенето (особено на тестени неща). Дайте някой линк да видя как изглежда това чудо?

Ето темата. Там писах и ще прочетеш да не спамя повече.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430116.735

# 173

За СИП чух и аз. ЩЯла да го води нашата госпожа, която, по последни данни, се оказа готина.  Joy
Погнали я да ги записва за състезанието, но тя успяла да им се изплъзне, та момичетата ще си се запишат в СМГ.
Няма да останат без състезание, я.

Знаток как се казва гаспожата, която ще води СИП-а?

# 174
Скъпи мами,

ЧЕСТИТ ДИМИТРОВДЕН на всички, които имат повод да празнуват.

# 175
 Party Party Party Party Party

Уведомяват се всички мами на нобор 1995, че на 7 ноември 2009г. от 11.00 ч. в Мис Каприз - парка Заимов ще се проведе маминска среща. Поканват се всички мами и татковци на набора и около него. Тема на срещата - Нашите деца след 15.09.2009г. Облекло - топло.

Моля за вашето включване за списъка.

(На лични, за да мога да го следя списъка)

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 14:52 от Asss62

# 176
  • България
 Защо няма да го правиш ти?
 Може би ще дойда, пак с живата охрана  newsm62.

# 177
  • Sofia
Запазвам си местенце до СофияВ. Само да сме здрави!
Нали знаете, че 08.11 е Архангел Михаил?

# 178
Готово мами SofiaV и  noshtna_ptica. Първи сте в списъка. Чак мен изместихте. Laughing

# 179
  • Sofia
Веднага - местенце за АСС между нас. С проект за културните забележителности на Мадрид. На испански, моля!

Общи условия

Активация на акаунт