ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 092
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Браво на децата. Искрени поздравления за тях и за техните родители. Само да споделя, че това състезание излезе на носа на немската паралелка в СМГ.  Grinning Госпожата по немски е взела всички часове по математика (Шаркова е във Филипините - за тези, които не знаят), за да преподава немски, естествено...  Grinning Така че тази седмица децата имат 28 учебни часа немски (не преувеличавам!). Синчето ме гледа лошо, като че ли аз съм виновна.
Казабланка, напълно те подкрепям в мнението ти за допълните занимания по английски. И ние сме така.
А така, а така-тъкмо да видят децата, че има и по страшно от математиката-немския Joy Joy Joy Joy със 6-7 домашни, повечето от които от по стотина примера, съчинение, което да направиш сам и да знаеш наизуст, диалог, който да научиш наизуст и текст от цяла страница в учебника, който да преразказваш (демек на този етап-пак да знаеш наизуст) плюс разбира се думите от речника-около 50-60 (то пък там като прибавиш и определителния член към всяка една и става манджа с грозде)- и те наизуст и това всичко от днес наобяд за утре сутринта, а трябва същия ден да ходи и на енглиш. Та и моя в точно такива моменти ме гледа лошо, като че ли аз съм виновна (само че аз за английския), ха-ха-ха.
Бодра, мерси за подкрепата, иначе от време на време се чувствам като някаква извратена майка, Прекрасна, и ти си абсолютно права, обаче просто ме е страх-знаете как е при момчетата-изпуснеш ли кълбето, ходи гони после конеца, тоест прекъсне ли веднъж ми се струва, че връщането после към този ритъм ще е още по-трудно, а така следваме инерцията  вече 8-ма година, а и при нас резултати има повече от задоволителни-имаме и взет вече фърст сертификат с резултат "В", за един процент да е най-високия-А, ама карай, детето да не е машина, да не говорим че изпита беше няколко дни само преди ония "наште" си през юни.
С украсата нищо не направих-уж отбой, то ме засилиха баш петък следобяд, писна ми вече, ааа. То затова си знам аз, да не се заканвам, защото винаги става обратно на това, което съм намислила, ама утре вече... Joy Joy Joy

# 706
  • София
Браво Ирина, браво Пеши  Hug Peace Hug
Нарочно започнах с Ирина - защото тя е горивото - Пеши е мотора. Това е страхотно - тези умни деца, толкова се гордея че са наши българчета.
Ирина това е твоят отбор, пък ние, нали знаеш, зад теб сме - ще ръкопляскаме, ще бършем сълзи, абе каквото трябва ще правим. само детето да върви напред!

# 707
Браво на децата, въобще не съм се съмнявала в тях!   bouquet

# 708
  • Sofia
БРАВО, БРАВО на младите математици!

# 709
Ирина Б.   smile3501  браво на детенце
да е жив и здрав и нека да те радва винаги с такива успехи  newsm44
Знаток   направо ме уби с този резултат в класацията ,
яд ме е ,че я изпуснах и не можах да гласувам за теб #Cussing out

# 710
  • София и там където не се пуши
Казабланка, зави ми се свят като прочетох за труда на детето ти. Браво ще успее разбира се с такава мама.

# 711
Поздравления на медалистите и от мен, макар със закъснение!

И гласуването за Знаток съм пропуснала, за което си ме е яд!  Да кмпенсирам поне малко -   bouquet

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 13:07 от white s.

# 712
Здравейте момичета!

Ето списъка за 20.12:

1.Dorothy –   може би   20.12 –
2.Lady-B –      19.12 или 20.12 – без значение
3.Казабланка - 19.12 -   без палачинки  hahaha
4.Margaritavass - 19.12 или 20.12 - без значение
5.Asss62 – 19.12 или 20.12 – без значение
6.borondy - 19.12 или 20.12 – без значение
7.Zla gad –  20.11 й е по-удобно
8. ellytza – 19.12 или 20.12 – без значение
9. dessislavas – 20.12 предпочита
10. SofiaV – 19.12 или 20.12 – без значение
11. noshtna_ptica – 20.12
12. rosisd – 20.12
13. Знаток…?  - вярвам, че ще размислиш
13. adv – 20.12
14. snow_bird - 19.12 или 20.12 – без значение
15. FireLite - има доброто желание да дойде на срещата
16. ana_ - по-важно е желанието, а тя има такова
17. Prekrasna

Ние предварително сме гласували за 20.12 Simple Smile

Аз бях чела за тази гъба, ще ми е интересно да пробвам!

Между другото - понеже вкарахме пак спам,  hahahaта да го продължа: една позната пък се занимава с продуктите на Алое Вера - от толкова време ме кани да си взема,.. Имат сайт , бяха канени и в Америка миналата година, изобщо - това е семейният им бизнес

Някой опитвал ли е такива продукти?.. Thinking

Иска ми се да ме пишете и мен в списъка, но съм малко суеверна , да не се обърка нещо.
Някъде по обяд, нали?
Аз мога и двата дни засега, но е добре да определим един от тях, за да може в другия да си планира всеки времето.

...................

Тибетската гъба сме ползвали цялото семейство преди години. Профилактично. А на мъжа ми ей така, неочаквано, му излекува язвата. Установи го на контролен преглед, когато изследванията установиха, че язва няма.
Сега ползвам други източни техники и също съм много доволна.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 13:09 от white s.

# 713
НАЙ-ИСКРЕННИ КОМПЛИМЕНТИ КЪМ МАТЕМАТИЦИТЕ НИ. Мили деца, в такива моменти ме карате да се пръсна от гордост, че съм българка. Поздравления и за вашите учители, че са успели да ви научат и да предадат на вас част от своята любов към тази наука.

НО СЪМ БЕЗКРАЙНО ВЪЗМУТЕНА, ЧЕ ТАКАВА ПРЕКРАСНА НОВИНА ТРЯБВА ДА Я НАУЧА СЛУЧАЙНО ОТ НАШИЯ ФОРУМ. ПО НОВИНИТЕ НАПРЕКЪСНАТО ГЛЕДАМ ГЛУПОСТИ. Милион пъти на ден слушам как този или онзи VIP персонаж кихнал или се изкашлял. 95 % от тези персони на са положили и една хилядна от труда на тези деца.

ИСКАМ В НОВИНИТЕ ДА ЧУВАМ ТАКИВА НОВИНИ И ТО НЕ ВЪВ ВЕЧЕРНИТЕ, А НЯКОЛКО ДНИ НАРЕД ПО ВСИЧКИ МЕДИИ. ДА ВИЖДАМ ПО ВЕСТНИЦИТЕ С ГОЛЕМИ ЗАГЛАВИЯ.

white s. 19,12,2009 г. е работен ден и за това сменихме срещата на 20,12,2009г.

Молба към Lady-B, да махне дата 19,12 от списъка за да не стават недоразумения.

За коледната украса подхванах темата, защото съм забелязала в течение на годините, че и тя си има модни тенденции. Аз в облекло, обзавеждане, .... на моди не робувам, но тази мода що - годе я спазва.

# 714
  • гр.София
Asss62,напълно съм съгласна с теб!Надявам се новината да не остане само за потребителите на форума.
Утре в 12.00 започва пресконференция с отбота в БТА.
http://www.bta.bg/site/bg/html/03services.shtml
Надявам се да намери по-широк отзвук,защото зад успехите на децата стои не само огромен преподавателски труд,но и неимоверни усилия за намиране на спонсори!А такива постижения легализират България и ни дават надежди!

# 715
  • София
Asss62,напълно съм съгласна с теб!Надявам се новината да не остане само за потребителите на форума.
Утре в 12.00 започва пресконференция с отбота в БТА.
http://www.bta.bg/site/bg/html/03services.shtml
Надявам се да намери по-широк отзвук,защото зад успехите на децата стои не само огромен преподавателски труд,но и неимоверни усилия за намиране на спонсори!А такива постижения легализират България и ни дават надежди!

1+

# 716
Да ви кажа, забравих, че на 20-ти съм поела ангажимент да изпратя едно дете за Виена на летището и ми се струва че трябва да сме там към 14.30 . От колко ще е срещата, ако е от 14 поне да ме изчакате да се видим.

ПП по повод поста на Ася и аз съм за това да показват хубавите новини повече, а като че показват прекалено много трагедия по новините, а вие знаехте ли за това също чудесна вест http://www.youtube.com/watch?v=tCdezHSpeFs пак за наши българчета.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 19:35 от (х) Dorothy

# 717
  • Sofia
Asss, и аз трети ден недоумявам защо вестниците и ТВ не пишат и показват успеха на гениалните български деца. Научих новината по-рано, но не бях сигурна, че е истина, всички вестници ни занимаваха само и единствено с .... ти вече го каза. Виж, ако някоя ВИП-българка се разголи в чужбина, всички ще научим! Добре, че Ана пусна новината!

# 718
  • Sofia
Честит празник, момичета!
  bouquet  bouquet  bouquet
Много късмет на всички, които си имат вкъщи Николай, Николина, рибари, банкери и търговци!
А на нас, които си нямаме - хубав празник и богата трапеза! beer2

# 719
Честит празник и от мен - празник едно време имаха и НТБГ и НФСГ - дано втората да съм изписала добре.

Много здраве и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт