ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 086
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Честит празник на всички именници и на всички  празнуващи днес  bouquet

# 721
Привет от мен!!!
Честит празник на всички!!!!
 Марго, благодаря за линка на Новолуние  bouquet  bouquet  bouquet Току що успях да го гледам и още  съм под въздействието му...Чакам вече следващия newsm78
Весел празник!

# 722
Браво на децата! Голямо ръкопляскане
и какво илзлиза ,че най добрите математици са в ...НПМГ;АК;и СМГ

# 723
Абсолютно вярно!!!
Само ,че в обратен ред! Wink

Честито на всички, които празнуват!  bouquet

# 724
  • София

Това е факт, няма къде другаде да се. В това число включвам и математическите училища в другите градове, разбира се. Просто в този тип училища учат най-много математика или са децата с най-високи резултати. А и са насочени основно към математиката, а тя както знаем само талант не стига иска труд, много труд. Само Ирина си знае колко труд е вложил Пеши...

Марго, благодаря за линка на Новолуние  bouquet  bouquet  bouquet Току що успях да го гледам и още  съм под въздействието му...Чакам вече следващия newsm78

радвам се че и ти си в групата на здрачфеновете. Но следващия филм е пролетта. Книгите са по-добри от филмите, както е винаги

Момичета - да почерпя - днес ми е професионалния празник - не съм моряк обаче  Laughing
На всички Николо - имена Честит Празник!

In vino veritas

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 18:16 от margaritavass

# 725
margaritavass  Извинявай  забравих и твоят професионален празник
Пожелавам ти много успехи в работата и нека тя да ти носи радост и удовлетворение
Благодаря за виното

# 726
  • България
 Честито на математиците! Браво!   bouquet
 Честит празник на всички именници и банкери!  Wine Glass

# 727
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Да Ви е живо и здраво името!

Margaritavass, ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК! baloni  bouquet
Да работиш с мерак професията си и да имаш много успехи!
Ох, каква хууубава почерпка си спретнала! По чашите познавам, че са различни вината - поне три чаши изпивам, да знаеш Wink

# 728
  • София
СРЕЩА на 20.12  неделя,  от ………ч  в МИС КАПРИЗ

1.Dorothy
2.Lady-B
3.Казабланка
4.Margaritavass
5.Asss62
6.borondy
7.Zla gad
8. ellytza
9. dessislavas
10. SofiaV
11. noshtna_ptica
12. rosisd
13. Знаток…?  - вярваме, че ще размислиш
13. adv – 20.12
14. snow_bird  
15. FireLite - има доброто желание да дойде на срещата
16. ana_ - по-важно е желанието, а тя има такова
17. Prekrasna

18. white s. – ще те запиша с малки букви- да си (почти) невидима Wink

Все си мисля, че ще се престрашат и други  Hug Има време, както знаете съм търпелива, ще ви изчакам до петък – 18.12, защото мисля, че и този път трябва да си резервираме места! Особено в такива предпразнични дни!

Момичета, от колко часа ще ви е удобно?

Dorothy, в колко е полета?

# 729
Благодаря! Simple Smile

Честит празник на всички, които имат ( или искат да намерят) повод да празнуват!

# 730
Ей, чак сега съобщиха в новините за тези прекрасни наши математици - браво, и на децата и на родителите !
И честит празник и на именници, и на банкери, и на всички празнуващи - дано всички да хванем "голямата риба" на своите мечти.....!
 А за купона - на 19 съм на много, много тежък купон-ден рожден, до зори, и ако махмура не ме е довършил напълно в неделята ...ще дойда !
И аз бях на род.среща - всички преподаватели я хвалеха  и ми казват " Ще кажа едно изречение-...бла-бла..., обаче много е срамежлива и притеснителна." Вече на посл.учител казах, мечтая си някой да ми каже- Тя вдига шум, не слуша, нахална е, напориста е,отговаря...абе какво е това мойто дете, при такава майка-хулиганка.......не искам да е такава тиха и кротка, нека е послушна и отговорна, ама да е малко по-нахакана...! Дано пък с възрастта се отрака !
Чудя се дали да я пратя на лятно у-ще в Англия, там сред децата да се ошлайфа...сестра й ходеше, беше страхотно доволна, не искаше да си идва! Вие какво смятате по въпроса с летните у-ща ?

# 731
  • София и там където не се пуши
Чудя се дали да я пратя на лятно у-ще в Англия,   ........................................................................! Вие какво смятате по въпроса с летните у-ща ?

Shocked Shocked Shocked не съм чела някой от нас да има опит с това.
Иначе бих казала, ако тя иска защо не.

Dorothy, в колко е полета?

16.20

# 732
  • България
Чудя се дали да я пратя на лятно у-ще в Англия......

Това с лятното училище ме заинтригува. Не се бях сетила!  doh Моята е свръх контактна, но има нужда да говори на английски и за това би й било полезно. Из форума имаше някакви теми по този въпрос. Мисля, че препоръчваха "Интеграл" за целта. Трябва да поровя малко, за да намеря отзивите.
 На родителската среща бях приятно изненадана - ние с преподавателите сме по-доволни от нея, от колкото тя самата от себе си. Дано продължи с тази мотивация...

# 733
На родителската среща бях приятно изненадана - ние с преподавателите сме по-доволни от нея, от колкото тя самата от себе си. Дано продължи с тази мотивация...

Уби ме с тази ситуация , обичам го това дете браво ,  само заради отношението му към себе си
  bouquet браво 
Надявам се да го доживея някога и аз  Praynig

# 734
Чудя се дали да я пратя на лятно у-ще в Англия, там сред децата да се ошлайфа...сестра й ходеше, беше страхотно доволна, не искаше да си идва! Вие какво смятате по въпроса с летните у-ща ?
Аз съм ЗА!!!
Но все пак си зависи от детето.Моята дъщеря на този етап няма желание, а аз не мисля да я агитирам или насилвам.
Откъм финансовата страна за сега нямаме проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт