ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 092
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • гр. София
Честито на патерица на всички празнуващи !  bouquet

И аз се интересувам от лятно у-ще,но  французко. Wink.Моят син не е от най-контактните,на този етап не иска да ходи никъде сам.Размина му се традиционната екскурзия до Париж от френската.Трябва да го компенсираме.  Grinning

# 736
  • София и там където не се пуши
Значи бях права, никой няма опит с летните обучения. При нас предложиха за Англия забравих каква сума, но нещо никой не се закачи за информацията от преподавателката ни.

borondy хората имат момичета все пак. Радвам им се отстрани. Момчетата нали знаете първо са до мама, после до съпругите  Joy Joy  - Ех едно време лоши свекървите сега лоши снахите - е как не случихме на времена  smile3532 rotfImbo

# 737
  • България
borondy , не се притеснявай, медалът винаги имам две страни  smile3503....... Тя е толкова самостоятелна, че чак ме плаши.... Освен това си имам и малък мъж..... Ще имам време да ходя след него.... Sad

# 738
Значи бях права, никой няма опит с летните обучения. При нас предложиха за Англия забравих каква сума, но нещо никой не се закачи за информацията от преподавателката ни.

borondy хората имат момичета все пак. Радвам им се отстрани. Момчетата нали знаете първо са до мама, после до съпругите  Joy Joy  - Ех едно време лоши свекървите сега лоши снахите - е как не случихме на времена  smile3532 rotfImbo
Дороти, ама много точно казано. То имаше и виц-за една, дето била снаха, пък после станала свеки и почнала да разправя за всяка ситуация-абе права е била свекървата Joy Joy Joy
За летните обучения-не сме го пращали, макар че АВО винаги е предлагал такива-от години. Мен ме е било винаги страх от такова нещо (поне досега, защото като малък беше голям заплес-загледа се по любимите му тогава сергийки и изобщо не го интересува дали групата /аз и баща му/ седи и го чака или е вече в друг квартал....), не съм на нивото на Софи V (Софи-  bouquet). Ние имахме оферта миналата година от леля му, която живее в Германия-ако влезе в немската, на която и тя е бивша възпитаничка-от нея "лятно училище" в Германия и логистика (преспиване и папкане), ама Москва на сълзи (и обещания), докато не се осъществят не вярва, да стане септември -ще ви кажа дали е изпълнено обещанието....

# 739
Отдавна не съм писала, чета от време на време, но нормално по празниците/настоящи и предстоящи/ да е така. Минавам само да се извиня, предварително, за отсъствието ми на 20.12  Cry
Този път няма как да стане, на 19 и 20 вечерите са ми активно ангажирани и обедното парти ще дойде свръх силите ми.
Ще се видим чаааак догодина, да е живот и здраве.

Колкото до летните/и не само/ езикови обучения, това е идеалния вариант децата да се отпуснат и да упражняват наученото. Много полезно и успешно се прилага.

Желая хубава и успешна седмица  Hug

# 740
Аз за ползите от летните у-ща съм убедена, имайки предвид голямата ми дъщеря. Тя просто там израстна и узря като че ли. Там взе и решение какво да учи- преподавателите й обърнаха внимание, че рисува невероятно и я бяха завели в Кеймбридж, да види условията за учещите архитектура.Оттам и мечтата за К., където дори я поканиха и ходи на интервю, но...приеха 2 деца от цял свят, та моето ли баш.... Намери си много нови приятели, изобщо съм с две ръце - за ! Тя беше в един от колежите с висока репутация, със собствени басейни, тенис-кортове, конюшна, всякакви студия - театър, музика/ с пълно оборудване за цял оркестър/, рисуване...всичко беше организирано перфектно, вярно- срещу много пари. Сега обаче за малката не съм убедена, че точно в Англия трябва да отиде, все пак англ. език  ще го знае, пък и цяло лято ще плащаме квартира в Лондон на каката да стои празна, пък тя да ходи в колеж...малко кофти. Ще ми се обаче да отиде в друга страна, затова питам дали някой има отзиви за Испания напр., че това й е 2-я език.  Чувам, че самата испанска организирала също такива у-ща. Но не съм чувала и много добри отзиви за организацията в др.страни- Англия май в това отношение го е превърнала в супер доходен бизнес и наистина се стараят.

# 741
  • България
 Да си призная даже не се бях сетила за лятно езиково училище докато pepelia6kata не повдигна темата  Embarassed. Горките ми дечица, с тая майка нямат голям избор освен да се оправят сами....
 Къде се изгуби Знаток? Стана си време за нова тема, а тя се е покрила  newsm78. Да изпълзява от бърлогата си и да действа.  smile3513

# 742
Lady-B предложи:

"Децата- в учебен маратон, ОСМОКЛАСНИ майки - на купон!"

а аз по силата на навика бих искала малко да разместя -

"ОСМОКЛАСНИ майки - на купон, децата- в учебен маратон!"

Толкова свикнах с това ОСМОКЛАСНИЦИ, че само него виждам.

# 743
  • София
Аз имам опит с езикова ваканция в Малта (ако си спомняте, това беше наградата за доброто представяне на кандидатгимназиалните изпити). Синът ми беше много доволен. Сигурна съм, че във Великобритания ще е по-велико. За тази година също правиме някакви планове, но ще видим...
Така като гледам списъка що не взема и аз да дойда на 20.12. - само да не ми пресече котка път. Моля да се отбележи, че имам желание...

# 744
  • България
bodra , би било чудесно да се появиш  Hug!
Моля те, сподели с коя фирма ходи детето ти в Малта и по-конкретни впечатления.   bouquet

# 745
  • През девет земи в десета
Момичета,дали да не пуснем новата тема,като изпишем тази страница ,ще ни заключат newsm78

Знаток,къде си?

П.П. Няма да ни заключат за сега.
Не съм много сигурна,скоро ще изпишем страницата.Няма значение,копнах темата за всеки случай,ако ни заключат ще пусна нова.

С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Моля, не превишавайте 50-та страница!
Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

Благодаря!

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 17:59 от ☼ Зла Гад® ☼

# 746
.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 12:50 от ana_

# 747
.

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 12:50 от ana_

# 748
  • Sofia
Знаток каза, че този месец й е свръх купонджийски, може да не й остане време...

# 749
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452618.new#new
Заповядайте  Hug

Съжалявам, че ви изпуснах.
И благодаря за мъжката подкрепа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт