Цената на истината - тема 3

• 34 223
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Е как ще е нормолно мъжа ти да спи с твоя приятелка???И даже след това пак да сте приятелки...... newsm78

# 76
  • Пловдив
Взимал ли си подкуп? - "кой не взима" вика тоя до майка му  ooooh!

# 77
Брат му ли е това, че не хванах началото  Rolling Eyes

# 78
  • при моите деца .....
Тук съм и ад, но вече съм безмълвна....

# 79
Е как ще е нормолно мъжа ти да спи с твоя приятелка???И даже след това пак да сте приятелки...... newsm78
Ако наитсина сте мн. добри приятелки. Попадала съм в такава ситуация, даже на един креват спахме, преди да  станат гаджета.  Sunglasses Лошо няма, след като няма привличане. За мен на приятелки мъжете/гаджета са сексапилни, колкото знака СТОП. Че дори той ми е по-сексапилен- обръщам му внимание.  Joy Joy Joy

# 80
Брат му ли е това, че не хванах началото  Rolling Eyes
Да,по-малкия му брат.

# 81
Много ме дразни публиката  Whistling
Ууууууууу-ееееееееееееееее-ааааааааааа  #Crazy.
Ще натисна мутето  Crossing Arms. И без това изписват въпросите и отговора  Naughty.

# 82
  • в Tara
тия хора нямат никакви ценности, егати!

# 83
  • Варна
Е как бе, това да помогнеш на брат си когато е в нужда не е ли ценност?  ooooh!

# 84
Ако наитсина сте мн. добри приятелки. Попадала съм в такава ситуация, даже на един креват спахме, преди да  станат гаджета.  Sunglasses Лошо няма, след като няма привличане. За мен на приятелки мъжете/гаджета са сексапилни, колкото знака СТОП. Че дори той ми е по-сексапилен- обръщам му внимание.  Joy Joy Joy
Става въпрос за секс,не за спане!

# 85
Става въпрос за секс,не за спане!
Да си дойдем на думата  Joy Joy Joy

# 86
Може ли да попитам  от кой град,е  играча.

# 87
  • Варна
Може ли да попитам  от кой град,е  играча.
Варна

# 88
 hahaha hahaha hahaha
`Ми аз под спане си разбирам - отиваш лягаш и заспиваш...  Crazy Не секс. Такъв вариант нямам в миналото си. Тая приятелка е много нагла.  Sick

# 89
Е как бе, това да помогнеш на брат си когато е в нужда не е ли ценност?  ooooh!

Да ценност е, но това ли е начина да му помогнеш? Това ли са ценностите в днешно време?

Общи условия

Активация на акаунт