Цената на истината - тема 3

• 34 225
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • Луната ни пази
Е, Бърди, така както си го написала е много гадно! Човек може да е дебел и самотен без да се излага публично.
Желанието да се представиш за нещо, което не си, ни забавлява нас. А не че някой има комплекси или е отчаян.  Peace
Абсолютно си права! А има и друг вариант, човек може да е дебел и щастлив и да не е самотен, всикчо е въпрос на това кой е до теб!!! А и да не забравяме, че има и доста добре изглеждащи хора, които са по- самотни и по- нещастни от дебелите  Peace (погледнете предаването назад, аз не видях нито един щастлив човек)

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 16:38 от [X]megelinka

# 31
А и да не забравяме, че има и доста добре изглеждащи хора, които са по- самотни и по- нещастни от дебелите  Peace (погледнете предаването назад, аз не видях нито един шастлив човек)

Именно, обаче на добре изглеждащите хора се ядосвахме, възмущавахме, и т.н., докато на дебелите се СМЕЕМ. Това ме натъжава мен. Че когато един обикновен мъж каже, че има инстинкт на ловец, това е нормално, а когато го каже един пухчо, барбарон и т.н. с очевидни проблеми, става СМЕШНО... Все едно той няма право да има инстинкт на ловец  Tired

# 32
Все едно той няма право да има инстинкт на ловец  Tired

Бърди, в грешна посока си. Може да си има инстинкт на ловец, може и да е страхотен сваляч, наистина да е неустоим за жените... но няма да има такъв контраст между приказки и действия. Един ловец не ходи на к**ви!

# 33
  • 221B Baker Street
BirdsFlu ,не всички дебели хора са нещастни и не е задължително да са такива - напротив,повечето,които познавам,са ведри и весели хора  Peace
а това,дали е перверзник,не зависи от външния му вид  Tired

а за инстинкта на ловец бих се засмяла на всяко подобно изказване,независимо от кого,ако каже,че това е причина за изневярата му  Peace особено,що се отнася за болен мозък,който си мисли постоянно за секс и парадира с това,без значение дали е дебел или слаб  Peace

# 34
  • София
Бърди, снощи гледах част от предаването не хванах началото с този младеж, но честно да си кажа и се смях и ми стана гадно. И двете обаче бяха породени не от физиката и на него и на близките му а от нещо друго. От нереалните представи на всички за самите тях. Този младеж се има за неотразим и безкрайно привлекателен. Има се за нещо повече от останалите. Нищо лошо ако наистина беше така. Но в случая прекомерното му его му изиграва този номер. За съжаление самочувствие без покритие обикновено в началото води до насмешка, в по късен етап води до съжаление а в последния етап понякога и до омраза и желание да се избавиш по всякакъв начин от такъв човек. Защото нищо не може да ме накара да продължа да изпитвам съжаление и съпричастност към някой, който е убеден в превъзходството си над останалите и не му пука дори за самия него.

# 35

Възможно е. Но ме натъжи. Беше като... гротеска някаква. Не мога да се забавлявам по този начин. Това е болен човек. Съжалявам, ако с това наруших забавния тон на темата.

# 36

Възможно е. Но ме натъжи. Беше като... гротеска някаква. Не мога да се забавлявам по този начин. Това е болен човек. Съжалявам, ако с това наруших забавния тон на темата.

Разбира се, че не си! На мен лично ми беше интересно да прочета мнението ти. Според мен принципно си права, но не за този конкретен човек. Виж, ако написаното го отнесем към приятелката му... те подкрепям!  Hug

# 37
  • София

Не си нарушила забавния тон с нищо. Права си гротескно е. Но вината за това си е само негова. Писаха че даже и линк към клипа пуснаха, че този човек се е явил в мюзик айдъл на кастинг. Не ми се мисли даже за какво се има. Какво перде трябва да си за да нямаш реална преценка за себе си и възможностите си. Но това, което ме натъжава не е точно този човек, а това че като него са хиляди. За справка гледайте кастингите и на мюзик айдълите и на Пей с ку ку бенд и на всички от този тип. Спомням си един адвокат, който беше убеден че пее като Павароти едва ли не и казваше, че другите нищо не разбират. На всички та и на глухия цар им стана ясно че не става обаче той тъп та вдлъбнат и накрая им заяви че не разбират от музика.
Е това ни е проблема в последно време-една безпардонност, една наглост която в техните очи изглежда напоритост в добрия смисъл. Едно бездушие към другите, една мания на всяка цена да те дават по телевизията. Всеки има своите 15 минути слава, лошото е, че са готови на всичко дори и на падение само и само да ги покажат някъде. Перверзно обяснение на маниите им за значимост.

# 38
  • Пловдив
Все едно той няма право да има инстинкт на ловец  Tired

Бърди, в грешна посока си. Може да си има инстинкт на ловец, може и да е страхотен сваляч, наистина да е неустоим за жените... но няма да има такъв контраст между приказки и действия. Един ловец не ходи на к**ви!

Присъединявам се  Peace Той си плаща, за да се чувства като ловец... голямо предизвикателство е да намериш човек, на когото да платиш да ти се покаже на камерата  Rolling Eyes Инстинкт на ловец като на ловец в зоопарк (ще гони, ако му е сигурно, иначе си знае колко може)

# 39
Запис и от мен да ви следя

# 40
BirdsFlu , на мен ми стана жал единствено за приятелката му. Тя изглежда точно на весел човек, доволен от живота си, въпреки килограмите си.Но тоя плужек-приятелят й- се постара да й сговни живота с изцепките си.По-смешен човек не бях виждала.Че и жалък да го нарека му е малко.Егати самовлюбения плужек!Къде толкова жени е виждал тоя?Аз даже се зачудих как си е хванал такова симпатично и лъчезарно момиче.
Е такъв да ми стане насреща и да ми ги говори тия, ще го направя по-нисък от тревата.

# 41
Да видим какви нови изцепки са ни приготвили за тази вечер  Crazy

# 42
Интересно ми е дали момичето просто запази самообладание за пред камерите ,струва ми се невероятно човек да е влюбен до такава степен ,че да прости такива прегрешения на човека,който обича ,че и да твърди ,че я бил уважавал..
На нейно място втората вечер изобщо няма да се появя в студиото да се излагам пред цяла България.

# 43
Присъединявам се  Peace Той си плаща, за да се чувства като ловец... голямо предизвикателство е да намериш човек, на когото да платиш да ти се покаже на камерата  Rolling Eyes Инстинкт на ловец като на ловец в зоопарк (ще гони, ако му е сигурно, иначе си знае колко може)
А това е много точно Peace

# 44
откъде мога да гледам нова тв онлайн?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт