Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 318
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Значи, Астарта, само 12 зъба ни делят от спокойствието през нощта........  Tired
rotfImbo не думай.

# 586
Оле, все пак се вижда надежда в тунела. Пък и не е толкова зле да спи при вас, ако ти можеш да се отпуснеш, де. Щото аз не мога.

Катето търпи шапка, но ръкавици не. Като застудее още съвсем ще й се смръзват ръцете.

Дуци, кога ще правиш събиране в новата къща? Там ще сме първи. На рождения ден на Анна, Катето плака през цялото време на връщане. Затова не смея да тръгна, иначе ми се идва.

# 587
Бобо ги върши същите от поне две седмици насам. През нощ се буди и играе по 1-2 часа, отвратително е. Давах Дормикинд - не подейства този път.
Белинда,пий лекарство преди да се разболееш съвсем
Този Дормикинд за какво се дава-все се каня да те питам Thinking

# 588

За спокоен сън  Peace

# 589

За спокоен сън  Peace
Мерси-сега потърсих и прочетох.В турция ги няма май-тук са доста далече от хомеопатията още
Ще поръчам да ми донесат от Бг-може пък на Бора да му подейства newsm78

# 590
хаха и нас ни остават 12 зъба до мечтаното спокойствие  Crazy
не сте сами девойки и при нас се получава така със съня - приспиване върху мен, после го катурвам между нас и така-на спалнята...дано да е период и да отмине  Praynig
Унг-то му изписа АБ ама някакъв по-специален за стрептококи и т.н. голяма борба беше докато му го дам.... Confused
мажа аз гел за зъби - Генгигел ефект - не мога да кажа - то кое по-напред капки за очи ли, спрей за нос ли, АБ ли, гел за зъби ли  Rolling Eyes Tired
днес голямо слюноотделяне падна  при малкия - вече не знам от какво е....
И ТОВА ЩЕ МИНЕ  baby_neutral
да оздравяват всички  Hug

# 591
Ходя на временно бачкане  тия дни и не ми остава много време. Изпиват ми мозъка, да видим какво ще платят после. В момента всъщност правя услуга на един колега и не съм вързана с центъра.
Бебката продължи с боледуването, възпалението взе да слиза надолу и в момента звучи като ларингит. Давам витамин и естберитокс и чакам да й мине. Поне тгемпхература не е качвала и дано няма.  Баба й идва сутрин, докато ме няма.
Стискам палци за всички чакащи резултати /и аз чакам да излезе резултата от стерилната урина, казали са след 3 следобеда/

# 592
Белинда, като се връщах на работа шефката ми каза, че няма нужда да поработя, за да изляза в отпуск. Така ли е, и ако - да, ти защо си на работа?

# 593
  • София
Радвай те, на нас ни остават още 18 зъба...  Shocked

# 594
  • София
Белинда, като се връщах на работа шефката ми каза, че няма нужда да поработя, за да изляза в отпуск. Така ли е, и ако - да, ти защо си на работа?
Ами зависи дали в периода, в който си била по майчинство, са пипали заплатите Wink Моята е увеличена и съм на работа, за да мога после отпуските да си ги взимам платени на новата, по-висока заплата. За една стотинка се продадох, дет' се казва в една реклама Mr. Green

Купих си сироп за кашлица, смучки за гърло и фервекс. Няма да му се дам на гадния вирус  #2gunfire

# 595
Ра, нали казват, че вируса дето е в момента масов и удря на ларингит се лекува по-скоро с антиалергични. Може да и дадеш калциев глюконат с витамин С, а тук даже ериус изписват, но аз не знам дали бих рискувала.

Някой може ли да ми каже какво би трябвало да ми е майчинството със следващото? Минималната и през двете години или по друг начин се изчислява. Ако се върна фиктивно на работа и си актуализирам заплатата може ли да го кача? Каква точно е процедурата?

Ели все още няма зъби.

# 596
  • Sofia
Гледам, че има и други с кофти вируса, ние сме и двамата с Дени, гърло и нос, седим си вкъщи на топло, тая седмица не е ходил на ясла.
Откакто изби единия кучешки зъб спи спокойно, само 1-2 пъти суче и то за по 10-тина секунди. Наспивам се и аз.
Обаче спокойствието вкъщи свърши, вече стига бравите и си отваря вратите ooooh! Дайте идеи за предпазни средства.
Напазарувах му доста за зимата, якета, дрехи, фанели. Останаха ми само шапки, ръкавички, шалове, някой ще препоръча ли откъде да взема?

ПП. И аз го взех тоя Дормикинд, но той пък точно взе да спи спокойно, та още не съм пробвала.

# 597
Ра, нали казват, че вируса дето е в момента масов и удря на ларингит се лекува по-скоро с антиалергични. Може да и дадеш калциев глюконат с витамин С, а тук даже ериус изписват, но аз не знам дали бих рискувала.
О да, да вирусен ларингит е Peace А я кажи нещо повече за този Ериус, защо да рискуваш Thinking

# 598
  • София
Някой може ли да ми каже какво би трябвало да ми е майчинството със следващото?
Точно онзи ден това се чудехме с Катинчето - има ли файда тя да се връща на работа преди да излезне в 45-дневния или няма смисъл newsm78 Аз не мога да им хвана спатиите на тези обезщетения, честно...

И аз не разбрах какво му е рисковото на ериуса, той е толкова слаб Laughing Деси явно има фобия от всякакви лекарства, които не са приготвени от билки и плодове Laughing

# 599
Ама чудя се, защото като бяхме с ларингит, именно Ериуса помогна. Пиеше 5 дни, по веднъж на ден и кашлицата отмина Peace Сега като хвана пак тези сополи и лекарката ми каза пак да го давам, 10 дни по веднъж, но не успях. Голяма борба падаше и се отказах още на втория прием. Та този път се излекува от само себе си Whistling

Климатиците имат една функция DRY. Някой знае ли на какъв принцип действа, че много бързо се изсушава въздуха като го пусна да топли. Дали с това DRY няма да е по-добре или това допълнително изсушава newsm78

Общи условия

Активация на акаунт