Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 40 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, най-после и аз да пусна малко снимки от моята поръчка, ако за някой ще са от полза.
http://ronja.snimka.bg/other/pokupki.433959

Всички неща са супер, както и очаквах, и отново няма разминаване в размерите при мен.

На мен римини ми доставиха поръчката ми от 17 септември на 10 октомври  Peace

# 511
  • Варна
Хрис, благодаря, явно проблема е в Мозила, с Експлоръра успях  Peace

SHYSHYLKA, можеш да си купиш продукта от различни търговци. Излизат ти цените на всички+доставката. Например, ако избереш цена 39.99, доставката ти е 6 и нещо. Можеш да избереш безплатната доставка на Амазон, обаче цената е повече - почти 50 паунда.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 15:00 от dima1

# 512
Някой зное ли колко е доставката на Bonprix.co.uk
Благодаря Hug

# 513
това е нашата поръчка.Дойде за две седмици точно.Пуснах колецето през easilyshopping.Mного съм доволна от тях.Много добра комуникация и доста бързи Simple Smile.

# 514
Ейййй много ме нервят в това ОББ #2gunfire
Може ли да захранвам тяхна сметка и да ми вземат 3 лв. комисионна ooooh!
Да им имам смешната политика... Говорих с Римини да си сменят банката,тази е пълен смях Naughty
Утре си очаквам поръчката Flutter

# 515
ronja, DqVoLsKi_ChArOvNa, чудесни покупки ! Grinning
Matia, никога не са ми взимали пари за превода.

# 516
  • София
И на мен в ОББ никога не са ми взимали комисионна. Нещо са те метнали този път  Sad

# 517
  • София
В ОББ май зависи в какво настроение ще хванеш обслужващия те служител......ако е в добро няма такса, ако ли не ще ти вземе такава Crazy При мен понякога са ми взимали, друг път не......незнам какъв точно им е принципа на работа  Confused

# 518
Ей сега вече ме амбицирахте да звънна до централата им Crossing Arms
Тези наистина не са добре ooooh!
Обясниха ми,че това е такса,защото валутата е различна от евро и долар и тя е 0.1 % върху сумата,НО не по-малко от 2 лв.На въпроса защо винаги ми вземат по 3 лв. отговора беше-не мога да ви кажа #Crazy
"Иди обяснявай,че нямаш сестра".... Joy
Въпроса не е в тези 3 лв.,но ме дразнят,че ме правят на по-руса отколкото съм Joy

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 15:57 от Matia

# 519
Мatia, на мен също не ми взеха пари в ОББ!!!
DqVoLsKi_ChArOvNa, колелцето е страхотно Peace

Аз имам нужда от помощ за разшифроването на един имейл на Римини, тъй като вече не знам по какъв начин да им задам въпрос, за да ми отговорят кратко и точно....става въпрос за изчакващите артикули от поръчките ми от 25.09 и 29.09 като ботите за които съм писала, никога не са били в изчакване н сайта на Некст Crossing Arms, ами направо си ме метнаха, при получаването на поръчката(100% са ги забравили)! И все си мисля,че за толкова време изчакващите от 25.09. вече трябва да са при тях, а не сега да ги поръчват....

Ето това е моят имейл:
Здравейте,току що видях, че артикулите, които бяха изчерпани от първата поръчка

(Tops Four Pack479-613-G45 - №3-4-£11.00 и Cream Knit Corsage Beret 450-613-X44 - №3-5 -  £6.00) вече са налични, дали е възможно да ги добавите, към закъсняващите(Black Snake Effect Pointed Ankle Boots 476-428-G45 - №36 £30.00 и Bunny Rabbit Slippers 461-305-X44 - №8 - £7.00)а също така шапките (466-261-X44-№6-12), които все още са чакащи,да ги смените на №1-2(налични) и панталона(Brushed Check Trousers (Red)
489-864-X44 №12-18), с №9-12(наличен), ако не сте ги заявили все още, ако сте ще си ги изчакам в старите размери.

Имам още една молба: този път да ми пратите, точно кои артикули идват, за да мога да събера от всички парите, а не да вземам и връщам пари....Благодаря ви предварително!!

А това е техният:
Здравейте.
В деня , в който поръчваме , ако артикулите са налични , ще ги
поръчаме и ще Ви пишем.
Благодарим Ви.

# 520
  • на малък остров в океана
Какво основание посочвате като превеждате пари на Римини?

# 521
  • Асеновград

Аз пиша "Плащане на дрехи"

Matia,на мен също никога не са ми взимали такса,дори 1вия път питах,защото мислих,че има някаква такса,но ми казаха,че тъй като сметката е тяхната банка-не се дължи абсолютно никаква такса  Peace

# 522

Аз пиша "Плащане на дрехи"

Matia,на мен също никога не са ми взимали такса,дори 1вия път питах,защото мислих,че има някаква такса,но ми казаха,че тъй като сметката е тяхната банка-не се дължи абсолютно никаква такса  Peace

а аз пиша поръчка Мартина....защото винаги това ми е заглавието на имейла, та да се сетят Peace

# 523
Аз на вносител пиша моето име, на основание както дойде (вноска). И винаги им изпращам мейл, че сумата е преведена  Peace

# 524
  • на малък остров в океана
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт