Час по физическо.

• 2 590
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
проветрен, непроветрен салон... все тая... ако в него са били 2-3 класа събрани и само след 10мин. идват нови два, три класа.
Защото съгласете се, че с това сливане на училищата (в една сграда са от 1-ви до 12-ти клас) няма начин само една паралелка да има ФВ. А салона по право е само един.

И стига  Stop с тоз феномен, че липсата на движение прави децата затлъстели... движението е тонус, жизненост и здраве. Но калориите са в храната. ТАМ е главния проблем.
ДА, напълно съм съгласна  Peace !!!

# 16
Основният проблем е начинът на хранене. Той е по-голям проблем от липсата на движение.

# 17
  • Sofia
Ами нямат избор. Това го мислиш преди да запишеш детето си в дадено училище. Има много критерии, които се преценяват предварително. И да, има училище в София, в което цял един ден е само за физическо и туризъм и често ходят на преходи на Витоша. Peace Но цената на това е, че учат и в събота.  Rolling Eyes

Любопитство: кое е това училище?

# 18
  • някъде другаде
Миналата година дъщерями беше в 6 клас. Първият срок имаше 2 часа седмично , а вторият 3. Сега има 2 часа седмично. В часа им разясняват правилата на различни спортове и ги играят.

# 19
Калориите са в храната,но ние се храним за да се движим!Да,да,да на физическото ,дори и в най-прашния салон, до най-запрашения булевард!

# 20
Детето ми не е ученик, но самата аз завърших през 2005г, затова ще си позволя да пиша в темата!  Laughing

Чесно казано, нашите часове по физическо минаваха в "да си свършим някаква полезна работа", я кафенце, я ходене до библиотеката, я нещо друго!

А относно мръсния въздух - погледнато от Витоша(примерно) въздуха е еднакво мръсен! Така че, повод за притеснение няма - всички се тровим еднакво! И в Бургас положението е същото - какво като имаш физическо в най-тихия и спокоен двор - Нефтохима ни е общ  Twisted Evil

Дали е час по физическо или разходка по улиците -  няма особена разлика!  Tired

# 21
  • София
Ами нямат избор. Това го мислиш преди да запишеш детето си в дадено училище. Има много критерии, които се преценяват предварително. И да, има училище в София, в което цял един ден е само за физическо и туризъм и често ходят на преходи на Витоша. Peace Но цената на това е, че учат и в събота.  Rolling Eyes

Любопитство: кое е това училище?
Това училище предполагам е все още ТУ ЕС. Когато аз учех там, физическото беше събрано в блок часове и беше цял ден един път в седмицата, но за сметка на това учехме в събота. Нямам лоши спомени от това, дори напротив. Ходехме на ски зимата на Витоша, на плуване на Спартак, аеробика, на Академик играехме баскетбол или тичахме и правехме упражнения /Карапетян яко ни юркаше момичетата за коремни/. Добре ми се е отразило, макар и да не съм спортистка, имам добра двигателна култура.

# 22
  • Sofia
А как се превежда ТУ ЕС?

# 23
  • Варна
А как се превежда ТУ ЕС?
Продполагам това: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%B … D0%B5%D0%BC%D0%B8
 Peace
Друг е въпроса, че абривиатурата се пише свързано.

# 24
В ТУЕС още е така Simple Smile
Миналата година брат ми цяла година ходеше на плуване в басейна на техническия.Сега 3 поредни седмици са на Витоша - показва снимки,скачат,тичат,коремни,лицеви...Но пък събота учат нормално  Peace

Общи условия

Активация на акаунт