Отговори
# 180
  • В средата на времето
Ти нито пускаш кокала, Брук, нито го изяждаш! Колко е проницателен Рич! 

Joy

На Ричко как му се иска Брук да го изхруска Mr. Green

# 181
  • София
Тейлър е била на хирург? Shocked
Мислех,че пчели са я нахапали по джуките. Laughing
А може и да е алергична реакция от виното...

Ууууу, екстра серийка. Фелиша може да е станала мрънкало, но има чувство за хумор  Joy.

# 182
Марси   bouquet

Лана, ако е от виното- и деколтето бая си е поляла ...и доста надоле е потекло... Joy Joy

На Ричко как му се иска Брук да го изхруска Mr. Green

newsm62 Много  мръснишко беше т`ва. Супер! Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 11:08 от мис арк

# 183
Тейлър е била на хирург? Shocked
Мислех,че пчели са я нахапали по джуките. Laughing
А може и да е алергична реакция от виното...

Ууууу, екстра серийка. Фелиша може да е станала мрънкало, но има чувство за хумор  Joy.

Ставаше въпрос за гърдите, не за джуките  Joy Ама карай, майтап да става

Брук защо се сеща за някой , като види,че е застрашена  любовта му към нея?  newsm78

# 184
  • София
Ааааа аз коментирам пчели по джуките  Joy...но тя алергията не пита къде да се подуе, че да е "по-естетична".

# 185
  • Разпиляна във въображението
Дона си е добре, само нещо в устата не ми харесва, но това си е мое изкривяване.

Лана, може ли някъде да видя в по-голям размер снимките от подписа ти?

# 186
Абе като цяло Фишка, Бриджка и Данте са страшно досадни. Вече се дразня като видя неориентирания и празен поглед на Бриджит. Да й имам проблемите. Да ходи да работи в болницата, а не да се тръшка по цял ден колко несправедлив е живота й. Фишката пък колкото по-дърта става, толкова по-лека. Ако има чалъм щеше да се предложи в шоу руума.

# 187
Фене, чу ли? Дона е неомъжена и няма приятел - сега е твоя момент  Wink

Какво им е на циците - големички са  си, май вече си има подобрения, няма нужда от повече, че ще стане  Shocked

О, Брук е с яки обувки!
Стига бе,възможно ли е да няма гадже в момента Crazy Там в ЛА едва ли ще стои дълго "сама" Crazy
А в новите серии има ли силикон вече Crazy
/zorizori,то и на 2.10. нямаше нищо за триене според мен/

# 188
Фене, чу ли? Дона е неомъжена и няма приятел - сега е твоя момент  Wink

Какво им е на циците - големички са  си, май вече си има подобрения, няма нужда от повече, че ще стане  Shocked

О, Брук е с яки обувки!
Стига бе,възможно ли е да няма гадже в момента Crazy Там в ЛА едва ли ще стои дълго "сама" Crazy
А в новите серии има ли силикон вече Crazy
/zorizori,то и на 2.10. нямаше нищо за триене според мен/

И според мен  Peace Незнам кой му се е обадил. Да си признае веднага !  Mr. Green

# 189
  • София
Сега като я позагледах, може и да са естествени, или пък да са много добре направен. На мен ми харесват - и в новите серии са си същите, май..

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 14:13 от Lana

# 190
  • somewhere over the rainbow
hahaha hahaha hahaha Ти нито пускаш кокала, Брук, нито го изяждаш! Колко е проницателен Рич!  Peace
Това е най-умното нещо, което Ридж е казвак за Брук Crazy

Абе тая Дона, де да знам, все едно има няколко /не дотам успешни/ пластични операции на лицето Confused Нещо сбъркано има в мутрата й, особено в долната част Thinking Наподобява Майкъл Джексън Laughing
Иначе не е върхът на грозотата, но предишната Дона беше по-хубава Peace

Фенеее, чувствам се поласкана от подписа ти Simple Smile

# 191

Дарла и Дона колко близки са били, че последната да се връща за погребението?!? Rolling Eyes

Доколкото си спомням в началото, когато Мейси се появи се сприятелиха с Дона. И ако не греша, Дона май поработи малко в Спектра. Та може и по тази линия да е  newsm78 .

# 192
Дона в Спектра?  newsm78 То аз, че не помня- така е, ама нещо времево ми се разминава като че ли...
   Ще  изчакам Дамата с БелЯжките.   pletka Тя си знае коя е.    bouquet

Изи, комбинацията от подписа и аватара ти ме вади от равновесие просто... Blush Някак с други очи го гледам Дж....Сигурно защото е така мокър... Crazy Crazy

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 18:03 от мис арк

# 193
Мис Арк и ти ли  Crossing Arms предателка  Naughty
Така разчитах на теб да не ме оставиш сама на хиените , а и ти се зазяпваш по подписи разни  ooooh!

# 194
Краси честит рожден ден миличка....много много здраве ти пожелавам..... Hug

Miriel и на теб честит рожденник....дано дълги години те радва и да ти е здрав.... Hug
Уф нещо хич не мога да я възприема Дона.....много ми е груба и в лицето има нещо странно Thinking.....виж за тялото няма какво да кажа....не знам гърдите и истински ли са или не, но са ОК..... Peace
А днес пък на мен ми хареса роклята на Брук....много обичам такъв тип дрешки..... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт