Отговори
# 240
  • Варна
забелязвате ли каква естествена красота има Брук?а Дона уж е по- млада от нея, ама тя като клоун бе!намазанааааа, ужасТ!направо като клоун в лицето нарисувана!
хахаха!не сме на ревю , в стриптийз бар май!малеееее, срааааам!излагацияяяяяя! Joy hahaha

# 241
забелязвате ли каква естествена красота има Брук?а Дона уж е по- млада от нея, ама тя като клоун бе!намазанааааа, ужасТ!направо като клоун в лицето нарисувана!

Много игрива тази Дона  Joy Имах чувството, че съм в Плейбой бар  hahaha

Рич се придържа към формулата, че секса продава  Peace

# 242
  • somewhere near the sea
Тейлър все още е на сбирката, започва да разказва за нощта на катастрофата,но когато стига до частта, когато дъщеря й се е обадила, не може да продължи. Всички мислят, че е заради алкохола, затова я подкрепят, особено Торн. По-късно казва на Торн, че не заслужава неговото приятелство.
Ридж споделя с Ерик, че се чувства щастлив отново, защото е убеден, че Дона е перфектният заместник на Брук.
Брук се нахвърля на Дона за целувката с Ридж, казва й, че е нагла, а Дона я обвинява, че  го прави от ревност. Иска да й върне позицията на главен модел. Брук е объркана в раздвоение на чувствата си към Ридж и Ник. Дона дава глас на мислите на Брук. Простичко обяснява, че сеста й е направила грешка, макар и поредна. Брук отрича. По-късно казва на Ридж, че трябва да поддържа само професионални отношения с Дона. "Видях те да целуваш Дона. Няма да мога да го преглътна"- заявява тя. Казва, че заради "Спалнята на Брук", колко тежко й е било да се откаже от нея. Той трябвало да щади чувствата й. Ридж се извинява ако се е почувствала зле. Казва й, че винаги ще я обича. Прегръща я. Брук прошепва, че съжалява. Дона тайно наблюдава цялата изповед.
Тейлър прави рокля на Александра от една от роклите на Дарла. Торн е разчувстван от това как Тейлър се справя и помага на детето да преодолее загубата на майка си.
Ридж се опитва да успокои Дона и я извежда на сцената за преглед на моделите. Дона е притеснена, сякаш е облякла дрехите на сестра си. Брук чувства все по-голяма ревност. Ник не може да разбере какво става...започва да подозира, че нервността на жена му е заради отношенията на Дона с Ридж. Тя отново повтаря, че е заради неумението на Дона да бъде модел. Държи на всяка цена да отиде на ревюто, за да ги държи под око.
Ревюто започва, Ридж представя новото лице на линията. Дона получава овации и Ридж е доволен. Брук е ядосана от поведението на новоизпечената моделка, според нея било унизително. Представянето на Дона е по-скоро еротичен танц, отколкото дефиле. На гостите, повечето от които са мъже обаче им харесва. Брук стои с каменно изражение. Всъщност кипи отвътре.
Стефани подхвърля, че нищо от това нямаше да се случи, ако Брук беше избрала да бъде с Ридж: "Сега разбираш как съм се чувствала, докато те гледам толкова години".
Брук намира Дона след края на шоуто и казва, че е шокирана от изпълнението й. "Наех те за манекен, Дона, а не да се гърчиш като стриптийзьорка"- казва тя. Затова е уволнена.

# 243
Ейй,голям наглец тая  Брук,"Общата"... И Ричко иска,и Никчо иска,и Донка да й играе по свирката...Ако може всички мъжове  да отидат в манастир,или да припкат след нея като кученца...    Joy Joy
Ама много бързо забрави тя как се кълчеше връз спалнята отгоре...и онова ми ти червено ...  бордейско бельо...сега Донка й била крива...Хвани едната,удари другата...от един дол дренки са!

Ама така й набрах,че ако не спра,не знам какви ще ги изръся...
И като пусна пак онзи кравешки поглед на Рич,че и на сълзата в окото го докара...ей ви манипулаторка от Класа!
Ох,не мога да я гледам......   то бива наглост ,ама нейното е нарцисизъм от най-долна степен...

# 244
Нека аз, нека аз Laughing
.......
(Ако знаеш само как я свалих, чак аз се изненадах от себе си Laughing)

Благодаря ти за труда! Много си мила! newsm51

Марси, и на теб благодаря...Пропуснала съм как Брук си е "поговорила" с  Дона...Пуста ревност...Къде ще му излезе края така! smile3544

# 245
Аууу, Брукито какво свидливо бабе се оказаааа  ooooh!
Ама Стефчето правилно й каза: сега разбираш как съм се чувствала. Ами не е приятно по-млада и очевидно с по-добро тяло от теб жена да събира овациите, а ти да си в сянка. До сега Оборотната (или Общата я кръстихте  Rolling Eyes) все тя беше свикнала да е в тази роля. Ама годинките не прощават  Mr. Green
Сега пък взе да се прави, че едва ли не нейните кълчения по сцената са били с класа (че тя пък отде да я вземе таз класа горката), а тези на сестра й били евтини, ха-ха  hahaha
Дона ми напомня на Брук на млади години - нагла та дрънка Laughing
А днес Брукито как беше свила дребните си устнички от злобааа, и едни бръчици покрай тях  Joy

# 246
  • somewhere near the sea
......Ох,не мога да я гледам......   то бива наглост ,ама нейното е нарцисизъм от най-долна степен...
Аааааа,не, бъркаш са! (така казва гласът на Зуека зад кадър в "Господари на ефира")
То е защото иска Ридж, ама още не го знае Naughty Неориентирана един вид.  Blush
К'во от туй, те мъжете са виновни,нали си го знаем  Crossing Arms
Ааааа, а най-вече Тейлър, де.
Голем смех. Joy "Тя е една келнерка, няма да може да се представи"... ooooh! Тъй ами- само химичките знаят да се събличат Naughty

# 247
Брук най-сетне започна да си отваря очите .
Нормално е да ревнува, човека , който никога не е преставала да обича. Тя не го е и отричала. С тези думи се разделиха с него. "Винаги ще те обичам" или нещо подобно беше.
Така си и мислех, че чувствата на Дона си имат ясна цел.

# 248
Nenna  newsm78 какво за класа, че немога да схвана нещо. От грипа ще да е ..
Явно прихвана заразителното отношение от Брук хейтърките Simple Smile
Невиждам Стефка какво се пени и какво се сравнява с Брук сега ?
В единия случай майка в другия бивша жена и любовта на живота му. Освен ако Тейлър не е права и Стефани не иска джи джи биджи със сина си.
Дам класаа по класно е да се надрънкваш до козирката и да умираш два пъти / с класаааа елитно / по класно е да се омъжиш по сметка за да завършиш  Naughty И голяма класа е да мълчиш и всеки ден да гледаш мъжа чиято жена си убила как те слага на пиадестал като някаква светица помагаща му в нужда. Много е класно дааа.
Класно е да си пилиш ноктите пред мъжа си като малко преди това си изпратила друг мъж бил в семейната спалня .. и с когото си се целува.
Все класни неща  Naughty
А Стефка тя пък какъв стълб на класа ееее Simple Smile да лъжеш мъжа и сина си толкова време, че първородния ти син е от съпуга ти. Да влизаш и слухтиш по чужди къщи с бинокли и ала бала пак многоооо добър пример за класа. Да вземеш компанията на мъжа си която знаеш много добре, че той е изградил не ти само и само за да изриташ жена която според теб е без класа е супер добър пример за подобна Simple Smile hahaha Айде моля ви се.

# 249
Ами не е приятно по-млада и очевидно с по-добро тяло от теб жена да събира овациите, а ти да си в сянка.

Не мога в никакъв случай да се съглася за тялото.

# 250
Брукасита просто вече и дойде време за пенсия и е ред на по-младите Tired.....Иначе и двете са един дол дренки с тази разлика, че Брук е по-хубава от Дона..... PeaceДона само изплакна очите днес на мъжкото съсловие.....ама ако беше сложила маска на лицето грешка нямаше да има.... Crazy
И аз многооо се смях...че Дона била келнерка и нямала да може да се представи Crazy....а в началото Брук каква беше аджеба,преди да преспи с целия клан Форестър......много бързо хората забравят от къде са дошли и какви са били....нооооо ревноста и приемането на действителноста е много трудна работа..... Crossing Arms

# 251
Хехе, Womanitka, аз в случая коментирам Брук, защо го обръщаш към Тейлър и Стефка  newsm78
Това беше упрекът на Брук към сестра й, та се зачудих до сега появите не Брук по сцената (както Краси спомена за леглото) какво са били, защото за мен също си беше както Брук сама оприличи проявата на сестра си като стриптийз
Внимавай с грипа, не е шега работа  Peace
Иначе постъпката на Тейлър с алкохола и прикриването не съм твърдяла никога, че ги одобрявам, още по-малко да ги намирам за класни. Но в случая наистина коментирах друга сцена и Тейлър нямаше много място в нея (сега като се замисля и аз все вклювам Брук в разговора за Тейлър, та ще гледам да не го правя, защото звучи не на място)

# 252
  • Разпиляна във въображението
Извинявайте много но таково шоу Брук не е правила. Веднъж се появи на леглото и това е. Днешното изпълнение беше ужасно.

# 253
Хехе, Womanitka, аз в случая коментирам Брук, защо го обръщаш към Тейлър и Стефка  newsm78
Ми защото това е тактиката.......когато няма какво да кажеш,просто нападаш.....като развален грамофон........едни и същи неща се връщаме и ги дъвчим по милион пъти....Така е....въпроса е спор да има..... Crazy

# 254
Извинявайте много но таково шоу Брук не е правила. Веднъж се появи на леглото и това е. Днешното изпълнение беше ужасно.
А какво правеше на това легло.....сладко, сладко си поспинкваше ли...... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт