Отговори
# 225
Лана, ти ли не знаеш, ти ли...Ах, ти! Mr. Green Joy pletka

# 226
  • София
Ахаааа, значи ако не бях повдигна въпроса - никой нямаше и да го спомене...толкова ли е незначително? Или когато си в дупка, пиеш, спиш наляво и надясно е най-нормалното нещо, та даже не се и коментира.
второ поканила Бриджет в къщата си при бившия й съпруг и след това ще размахва пръст да не спи с Ник  ooooh!
това всъщност станало ли са или не, така и не разбрах?

Joy Абе исках потвърждение - само съм чела, не съм го гледала  Laughing

мис арк, Монтагю и Монтагювица, especially for you http://www.apimages.com/OneUp.aspx?st=k&kw=%20Desi%20Geestma … tman%20Foundation

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 16:36 от Lana

# 227
My preciousssssssssss  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря, Лана!! Lovе ya!  Hug Hug

П.С.Сега разбрах защо като линк, а не като img си я дала...  bouquet

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 17:36 от мис арк

# 228
  • София

Аз не знам, ама щом ти си разбрала Simple Smile Изпуснала ли съм нещо, интересно?

# 229
На Брукасита определено и се подпалиха партенките Crazy......взе доста да ревнува от сестра си.....Хем кариерата/на каква точно не е ясно.... ама карай/,хем и възлюбения,  ще вземе да и крадне ooooh!.....Ама на Ричо как му текнаха лигите като видя по-младо и засукано от Брук Crazy.....А Брук май взе да осъзнава, че остарява.....и ще я заместят с по-младото/но не по-хубаво от нея/. Naughty

# 230
  • В средата на времето
мис арк, Монтагю и Монтагювица, especially for you

Бе аз само една снимка на тях видях...само тя ли е по принцип? Thinking Няма ли изтекли сватбени снимки? Grinning

# 231
Ахаааа, значи ако не бях повдигна въпроса - никой нямаше и да го спомене...толкова ли е незначително? Или когато си в дупка, пиеш, спиш наляво и надясно е най-нормалното нещо, та даже не се и коментира.
второ поканила Бриджет в къщата си при бившия й съпруг и след това ще размахва пръст да не спи с Ник  ooooh!
това всъщност станало ли са или не, така и не разбрах?

Joy Абе исках потвърждение - само съм чела, не съм го гледала  Laughing

мис арк, Монтагю и Монтагювица, especially for you http://www.apimages.com/OneUp.aspx?st=k&kw=%20Desi%20Geestma … tman%20Foundation

Лана, на изпит ли сме?  newsm78 Или така ми се струва. Не съм преразказала серията, коментирах поведението на Брук, но ти по-добре знаеш  Peace

И кое беше толкова важно в изповедта на Тейлър? Че е пила, че е спала с мъже, които не познава /аз освен за дедо Стив, за друг не се сещам/ или че лъжела близките си. Марси беше достатъчно изчерпателна  Peace и не виждам защо трябва някой да пресъздава серията 1:1. Бас ловя,че си я гледала в ютуб  Peace Нали гледаш Тейлър под лупа?

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 19:50 от zorizori

# 232
  • София
Zori, за твое сведение в ютюб я няма тази серия - чела съм в архивите, но исках да знам дали наистина Т е казала, че е спала с непознати МЪЖЕ, не мъж - което значи и други освен дедо Стив, пък и той не е непознат  Wink...пък и трябва ли нещо задължително да сме видяли на екран, за да се е случило?
Учудвам се, че радетелките за морал  Wink не намират нищо да кажат за подобно признание (след като наистина го е имало). Но разбира се, само Брук се гледа под лупа, нали?

А може ли, ако не ти е проблем, да ми отговориш и на другия въпрос - след като беше така любезна и на първия да отговориш...защото в преразказа на Марси не намерих нищо за размахания пръст към Бриджит...но ако се чувстваш като на изпит - е, не мога да помогна? Исках просто малко подробности да ми потвърди някой...но явно това не е приятно, когато става въпрос за Джуки...

# 233
Предполагам ,че сценаристите съвсем са изперкали...някой да е видял Т с непознати мъже, явно само тя си го знае и сценаристите де... Joy

На втория ти въпрос, Лана, отговорих по-горе,че не съм преразказвала серията, а се чудих на скритата ревност на Брукаситка. А какво ще последва след като хване Ник с дъщеря си,мисля,че ти самата знаеш  Peace Всеки коментира, каквото му е направило впечатление. Серията беше основно за фотосесията на Дона, на срещата на АА беше отделено точно 5 мин, които се оказаха кулминацията на филма според теб  newsm78
Оставам с впечатлението,че искаш подробности, които след това да оборваш или да ни критикуваш,че не сме ги забелязали. За мен тази подробност, че Тейлър е спала с чужди мъже беше недомислие на сценаристите, ако някой я е видял да си признае сега или да замълчи завинаги  hahaha

# 234
  • София
О не мога да кажа дали са кулминацията - още не съм го гледала  Sunglasses. НО както казах, това че не сме гледали как Т се въргаля с разни непознати, не значи че не е станало - щом го казва! Но явно на никой не му е интересна Т Sad жалко според мен в момента нейната история е по-интересната от ревностните изблици на Брук - все пак знаем какво се случва, когато Брук или Ридж са с друг/а - полудяват от ревност...

А от коментара ти за Дона и Бриджит съвсем не стана ясно кое от нещата са се случили и кое не - явно знаеш как ще реагира Брук към Бриджит като "хване Ник с дъщеря си"...

От цялата работа разбрах, че не ми е позволено да задавам въпроси, ако не съм гледала филма и искам нещо да си изясня...ще го имам предвид занапред!

# 235
О не мога да кажа дали са кулминацията - още не съм го гледала  Sunglasses. НО както казах, това че не сме гледали как Т се въргаля с разни непознати, не значи че не е станало - щом го казва! Но явно на никой не му е интересна Т Sad жалко според мен в момента нейната история е по-интересната от ревностните изблици на Брук - все пак знаем какво се случва, когато Брук или Ридж са с друг/а - полудяват от ревност...

А от коментара ти за Дона и Бриджит съвсем не стана ясно кое от нещата са се случили и кое не - явно знаеш как ще реагира Брук към Бриджит като "хване Ник с дъщеря си"...

От цялата работа разбрах, че не ми е позволено да задавам въпроси, ако не съм гледала филма и искам нещо да си изясня...ще го имам предвид занапред!

Коя съм аз, че да ти забранявам да задаваш въпроси, питай си, ако има някой знаещ може и да ти отговаря  Peace Ти не можеш да знаеш какво е имала впредвид Тейлър с непознатите мъже. Все пак бащата на Брук й беше чужд толкова, колкото и на Джаки. Ето тя също спи с чужди мъже, но не си признава, а може и да си посръбва, но не го дават в момента. Току виж в бъдещите серии я видим на среща с АА и чуем неща, за които не подозираме  Joy

# 236
Айде разкажете как Тейлър ще си признае.

# 237

Аз не знам, ама щом ти си разбрала Simple Smile Изпуснала ли съм нещо, интересно?

Нямам десен бутон върху неяАко ти имаш - запази я и ми прати  по скайп. Hug

Ванко, Тейлър първо на Стефани щяла да каже. Ама как..С хъката- мъката сигурно, а и ще кърши пръсти, знам ли... Crazy

# 238

Нямам десен бутон върху неяАко ти имаш - запази я и ми прати  по скайп. Hug

Нека аз, нека аз Laughing

Заповядай Hug

(Ако знаеш само как я свалих, чак аз се изненадах от себе си Laughing)

# 239
Бря, каква наглост и сметка държи на Рич, защо целунал сестра й. Преди това пък защо Дона целунала Рич  ooooh! Ей не пуска кокала тази жена  Mr. Green

А Тейлър голяма шивачка се извъди и тя, за нула бройки рокля уши  Joy

Общи условия

Активация на акаунт