Отговори
# 210
Не, защото е пила и се качи да шофира.
Ти реши ли в края на краищАта от кои си или ти е трудно Laughing Laughing

E то се разбра от кои е, нали му го повтаряш непрекъснато  Joy

Ванко е за Глория и Ивана  Peace
Аз съм за обективното и качественото. Реално погледнато няма как да взимам крайна страна в сериала, защото всички герои до един са глупаци. Признавате го или не, то е факт. Не мога да подкрепям Брук, защото била яка, талантлива и красива, а да си затварям очите затова, че все е неориентирана и гламава в любовта, отношенията си с мъжете и като майка. Същото се отнася и за Тейлър и за който и да е друг.

# 211
  • В средата на времето
Brooke_fan, направил си най-шарения поздрав за рожден ден виждан някога Joy  Wink

# 212
Ми къ. Crazy За рожден ден нещо по-шарено и цветно Crazy Тия ваште честитки с по 2 картинки биха ме обидили Crazy

# 213
  • somewhere near the sea
Аз съм за обективното и качественото. Реално погледнато няма как да взимам крайна страна в сериала, защото всички герои до един са глупаци. Признавате го или не, то е факт. Не мога да подкрепям Брук, защото била яка, талантлива и красива, а да си затварям очите затова, че все е неориентирана и гламава в любовта, отношенията си с мъжете и като майка. Същото се отнася и за Тейлър и за който и да е друг.
newsm10 smile3501  Съгласна съм.   newsm10           

# 214
Ау, според СуперХектор животът си продължавал, не спирал...и МЛЯС! Mr. Green Mr. Green

Дона какво деколте извади... Crazy Рич как успява да я гледа в очите... newsm78 Mr. Green
Това бельо + халат ли е?  newsm78

Бюстът на ХТ е умопомрачаващ... Confounded

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 10:35 от мис арк

# 215
  • somewhere near the sea
Ридж отново е вдъхновен за работа-този път от Дона. Дори се вживява в професията на фотограф.
Торн споделя със Стефани колко безпомощен се чувства без Дарла, но Тейлър му е помогнала по удивителен начин-тя е като божи дар за него. Стефани одобрява, че той общува с нея, защото тя е благороден човек, въпрек че откакто Ридж я напусна е станала сякаш друг човек.
Хектор повтаря на Тейлър, че тя не може да си признае за инцидента. Той е доста рязък, ика да знае къде ходи, при кого...Опитва се да я целуне, но тя се отдръпва. Влетява Фийби и троснато му показва  вратата.
По-късно Фийби и Тейлър отиват до къщата на Торн да проверят как е Александра. Тя му носи някои полезни книги за справяне със стреса, но изпуска брошурата на анонимните алкохолици. Торн я вижда, но тя не иска да говорят за това. Той разказва, че всяка сутрин очаква да се появи Дарла с чаша кафе. Не знае как ще го преодолее. Тейлър обещава да му помогне. Торн ги кани да останат за вечеря, след това  добавя, че е поканил лейтенант Бейкър и няколко детективи. Торн предлага награда за намирането на виновника. Тейлър е разбита от вина и страх.
Ридж е планирал романтична вечеря с Дона. Дона се чувства сякаш е обула обувките на сестра си. Двамата си говорят, флиртуват и привличането между тях се засилва. Тя не може да повярва, че й се случва всичко това и се чувства гузна, че е на мястото на сестра си. "Винаги съм си мислил, че ако нещо не крие риск, няма нужда да се залавяш с него"-казва Ридж- "Това, с което сме се заели (спалнята на Брук) крие риск, но ще бъде хубаво". Ридж си спомня снощната им среща. Казва й, че именно тя е това, което му е нужно. Вдигат наздравица.
Дона, Брук, Ник и Бриджит гледат някои от последните снимки на Дона. Брук й казва, че това е нейното голямо начало. Брук започва да изпитва завист, че Дона ще бъде под светлината на прожекторите. Тя се ядосва, че днес снимките ще продължат, а не е уведомена. "Не трябваше ли да те пита? Ти ли си шефът или той?"-налива масло в огъня Ник. - "Швивачът смята, че е открил златна мина"...Брук никак не е доволна от тия забележки. Бриджит усеща безпокойството  на майка си. Брук решава да отиде на снимките. Ник не е доволен - нали уж са решили да стои далеч от Форестър...Брук го успокоява, че ще бъде само днес.
Въпреки че Стефани не е щастлива от смяната на Брук със Дона, тя е впечатлена от снимките й. Брук пристига и намира снимките на сестра си за много провокативни.
Тейлър все още не признава на Торн за инцидента с Дарла. Той се приближава до нея и казва, че е усетил, че тя крие някаква тайна. Тейлър е на тръни, но всъщност Торн добавя, че ще я придружи....Оказва се, че той мисли за справянето и с алкохолната зависимост. Призовава я да поиска помощ.
На сбирката Тейлър взема думата, намира сили да признае зависимостта си. Тя говори за злополуката с Дарла, накрая се разплаква, повтаря, че трябвало самата тя да умре. Казва, че вече не може да се познае, не може да живее повече с тази болка.
Всички са изненадани от реакцията на Брук. По-късно Ридж се опитва да утеши Дона с целувка. Брук вижда целувката и е бясна. Вдига скандал на сестра си: "Никога повече не го целувай!!!"

# 216
  • София
На сбирката Тейлър взема думата, намира сили да признае зависимостта си. Тя говори за злополуката с Дарла, накрая се разплаква, повтаря, че трябвало самата тя да умре. Казва, че вече не може да се познае, не може да живее повече с тази болка.

Днес не можах да гледам - нещо по-подбробно за тази АА среща някой ще каже ли?

# 217
Брук играе сама срещу себе си, първо поканила Дона за модел, пък после й забранява да целува Рич, второ поканила Бриджет в къщата си при бившия й съпруг и след това ще размахва пръст да не спи с Ник  ooooh! То не остана мъж в сериала, когото да няма за какво и от кого да ревнува  Joy

# 218
Miriel , честит рожден ден!  Много любов и късмет!     bdbaloni

Днес и аз не гледах.Но Брук пак си е показала рогите...Ей,хем я боли,хем  я сърби тая жена...
Цитат
Брук вижда целувката и е бясна. Вдига скандал на сестра си: "Никога повече не го целувай!!!"
Е,нали тя не го иска?Защо Дончето да не се възползва?    Mr. Green   

# 219
  • София
Добре де...няма ли, един който да е гледал и да ми разкаже какво е казала Джуки на срещата на алкохолиците  Sad

...второ поканила Бриджет в къщата си при бившия й съпруг и след това ще размахва пръст да не спи с Ник  ooooh!
Това случило ли се е?

# 220
Днес прекалиха с показването на разкрачения Ридж. Joy
Най-хубавото, което Тейлър каза беше: "Няма да мълча цял живот". Naughty

# 221
  • София

И нищо за пиенето си? Или за нещо друго?

# 222

И нищо за пиенето си? Или за нещо друго?

Лана, не се случи нищо повече от това, което разказа Марси. Тейлър сподели,че пие, не знае какво прави и не може да се познае. Накрая каза,че тя трябвало да бъде на мястото на Дарла и Торн я прегърна. За кратко дадоха спомена й от катастрофата, за малко да си помисля, че ще си каже всичко, но нали четох бъдещите серии  Mr. Green

# 223
  • София
И не е споменала нищо за това, че е лъгала приятелите и семейството си, и че е спала с мъже, който дори не познава? Странно!

# 224
И не е споменала нищо за това, че е лъгала приятелите и семейството си, и че е спала с мъже, който дори не познава? Странно!

А да и това  Peace Ами ето ти си я гледала серията, знаеш повече от нас

Общи условия

Активация на акаунт