Отговори
# 285
  • София

Оох,искаше и още как...колко пъти му рони сълзи и го чака да каже ,че ще остави Тейлър и ще се върне при нея.И когато Рич пак многозначително замълча,тя реши,че трябва да прави на пук.
И Стефани компанията й подари,и шеф я направи...нейното си е честа проба егоизъм, нарцисизъм,наглост...както искате го наричайте.

Дрън-дрън

Joy Joy

Краси, много ми е любопитно, с кое точно от поста на NAN, си съгласна?

# 286
Не мога да разбера само как го разбирате това скачане от легло в легло.Аз го разбирам днес в едно легло,утре в друго.Такова нещо при Брук не видях.Все пак филма се снима години наред и тази смяна на партньори не е от днес за утре.
brukzastita иде ми да те цитирам на всяка страница,та "белким"някой проумее нещо.

hahaha hahaha hahaha Ти като не си видяла, не значи,че не се е случило...може след време и да си признае.  Peace Виж Лана от едно изречение на Тейлър какви кардинални изводи си извади, а ние всичко това си го гледахме в сериите до сега. И сега не ми казвайте,че вие не сте го видели или че е дрън-дрън. Но като е за едни може, за други - не

# 287
  • Бургас
Цитат
hahaha hahaha hahaha Ти като не си видяла, не значи,че не се е случило.

Знаех си аз ,че гледаме различни филми. Joy

# 288
  • София
Ами аз скачане от легло на легло не съм видяла...нито в буквалния, нито в преносния смисъл, НО чух какво каза докторката. И понеже не сме го видяли, всеки може да си го тълкува както иска - или за едната може да се преувеличава/изопачава, а за другата дори казаните неща не са такива каквито ги е казала...едва ли едното сексене с Дедо може да се категоризира като "спя с непознати мъже", че чак и на АА среща да го споделиш. На мен ми се стори, че се срамуваше от това, което каза, а пък за секса с Дедо не забелязах такова нещо...беше си доволна жената.

Цитат
hahaha hahaha hahaha Ти като не си видяла, не значи,че не се е случило.

Знаех си аз ,че гледаме различни филми. Joy
hahaha hahaha

# 289

И може според Зори вчерашното признание на Тейлър да не е кулминацията на серията, но държа в онзи списък с бройките мъже (Краси, ти ли го прави? забравила съм...) да добавим към сметката на Тейлър и няколко (неуточнен) брой непознати, с които е преспала  Twisted Evil

Цитат
Не разбира се...как може да си помислиш, че нещо свързано с Тейлър може да е кулминацията...абсурд

Изглежда и за двете не е кулминацията   Peace

А вчерашната раздираща я отвътре  ревност на Брук и подготовката за фотосесията са в съотношение към признанията на Тейлър и срещата на АА - 3:1, но колкото и да е абсурдно тебе те вълнува повече второто

Лана, бих те посъветвала да направиш едно запитване към сценаристите, с колко непознати мъже се е сексила Тейлър, защото очевидно никой от списващите не може ти даде отговор на този резонен въпрос  Mr. Green

Аз лично съм я виждала Брук в леглата на различни мъже, но виж Тейлър я видях в леглото само на дедо Стив и тъй като се осланям на Вашата компетентна преценка за Тейлър, смятам, че не може да се вярва на думите на една пила жена  Peace

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 21:25 от zorizori

# 290
  • София
Съотношението на какво? Вчера присъствието на Тейлър (не само на срещата) и Брук в серията беше 3:1...интересно, че теб като нехаресваща Брук те вълнуват само 7-8 минути от цялата серия, а именно присъствието на Брук и нейния гневен изблик към Дона. Е - мен пък ми е по-интересно, защо никой не коментира сексуалните "подвизи" на докторката (не самият факт, а пълното му игнориране) - обикновено тази тема е доста широко обсъждана, но защо ли само, когато става въпрос за Брук... newsm78 Sunglasses. Но така е - различни интереси!

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 21:34 от Lana

# 291
Съотношението на какво? Вчера присъствието на Тейлър (не само на срещата) и Брук в серията беше 3:1...интересно, че теб като нехаресваща Брук те вълнуват само 7-8 от цялата серия, а именно присъствието на Брук и нейния гневен изблик към Дона. Е - мен пък ми е по-интересно, защо никой не коментира сексуалните "подвизи" на докторката - обиконовено тази тема е доста широко обсъждана, но защо ли само, когато става въпрос за Брук... newsm78 Sunglasses. Но така е - различни интереси!

Преговори си математиката  Peace

От въпросите ти до сега разбрах,че теб  те вълнува 1/3 от серията, колкото  и да не се интересуваш от Тейлър. Моя коментар за Брук вчера беше точно едно изречение, ако искаш можеш да го потърсиш, останалото беше отговор на твоя най-важен въпрос за Т и непознатите мъже, ако на това му викаш  внимание към Брук...разбирам те  Peace
Радвам се все пак на проявения ти към Тейлър интерес, на мен Брук не ми е интересна, защото няма с какво да ме изненада. Едно и също всеки път -  не иска да пуска кокала жената,  но кой каквото си направи сам, никой друг не може - все пак Брук предложи на Дона да я замества

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 21:43 от zorizori

# 292
  • София
Искаш да кажеш, че вчера Брук е присъствала повече време в серията от Тейлър  Shocked...е очевидно е, че не гледаме един и същи филм!
И как пък реши, че не се интересувам от Тейлър - напротив, още вчера казах, че в момента нейната история ми е много по-интересна от ревността на Брук, но явно съм от малкото, на които Т им е интересна...колко жалко!

Не ти е интересна Брук, но въпреки това коментарът ти е за нея...странно Simple Smile

Лана, бих те посъветвала да направиш едно запитване към сценаристите, с колко непознати мъже се е сексила Тейлър, защото очевидно никой от списващите не може ти даде отговор на този резонен въпрос  Mr. Green

Аз лично съм я виждала Брук в леглата на различни мъже, но виж Тейлър я видях в леглото само на дедо Стив и тъй като се осланям на Вашата компетентна преценка за Тейлър, смятам, че не може да се вярва на думите на една пила жена  Peace

Мен чак такива строго математически и статистически данни не ме вълнуват  Crazy, още по-малко пък съм питала колко са  newsm78...няколко НЕПОЗНАТИ е достатъчно...и освен това, когато го каза, Тейлър не беше пила - така че можем да и се доверим

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 21:50 от Lana

# 293
Искаш да кажеш, че вчера Брук е присъствала повече време в серията от Тейлър  Shocked...е очевидно е, че не гледаме един и същи филм!
И как пък реши, че не се интересувам от Тейлър - напротив, още вчера казах, че в момента нейната история ми е много по-интересна от ревността на Брук, но явно съм от малкото, на които Т им е интересна...колко жалко!

Щом гледаме различни филми, значи можем да си направим и две теми, за радост на Дидката  Joy

Къде пък видя тоя мой интерес към Брук?  ooooh! Бъркаш нещо

# 294
  • В средата на времето
... обикновено тази тема е доста широко обсъждана, но защо ли само, когато става въпрос за Брук... newsm78 Sunglasses. Но така е - различни интереси!

По този повод поздрав с една много готина песен Grinning Заглавието и е точно по темата Wink

http://www.youtube.com/watch?v=d1R356wMv4Y

# 295
  • Разпиляна във въображението
Зори, влез в Уикипедия и тя ще ти изплюе всичките връзки на Тейлър. Peace

# 296
Ехо  Hug
Интересна дискусия се е заформила и аз пак я изтървах  Crazy
Мерси за отговорите от страна на феновете на Брук, наистина ми беше интересно да видя вашата гледна точка и донякъде я разбирам.
Особено постът на Brukzastita беше доста подробен и на място, без сравнения и препратки към Тейлър и без нападки към същата, а с конкретни отговори  Peace
Лана, зачудих се и аз за това, което от вчера те гложди (ако правилно съм разбрала): дали става въпрос за мъж или мъже?
Аз точно тази част я пропуснах и не мога да ти отговоря на 100%, но си мисля, че е имала предвид дедо Стив, защото той за нея реално е непознат  newsm78
Ако е говорила на срещата на АА и е споделяла последиците от алкохола, според мен е ставало въпрос за един мъж, защото откакто почна да пие, е била "само" със Стивчо. Т.е. доколкото разбрах не е говорила, че по принцип й се е случвало да спи с непознати мъже, а именно след употребата на алкохол (в смисъл, че разказва за скорошна случка, защото разказът й би следвало да е свързан с употребата на алкохол, а не просто да си разказва живота отпреди 20 години). Ох, ама и аз как само го обясних ...  Crazy

# 297
Зори, влез в Уикипедия и тя ще ти изплюе всичките връзки на Тейлър. Peace

Питала съм за тях ли?   newsm78

Или непознатите мъже са изброени поименно?  Joy

# 298
Miriel, аз последвах съвета ти и влязох в уикипедията. Благодаря ти за идеята, защото подробно е описана историята на Рич и Тейлър и си припомних колко много я обичаше той и как една част от него винаги ще я обича и няма да я забрави. Даже има и негови цитати с много красиви думи към Тейлър. Мдаа, не съм сигурна, че Брукито е любоФта на живота му. Няма как да бъде, щом той е изпитвал (а според мен все още изпитва) такива силни и красиви чувства към Тейлър

# 299
  • Разпиляна във въображението
Добре де кой отрича, че Рич е обичал Тейлър? Обичал я е както Брук е обичала другите мъже. Но не и така както обича Брук Naughty

Вали все спорите за мъжете на Брук, а ти си видяла само две нейни връзки. Очеривно не помниш много добре или просто избирателно. Затова и те препратих. Там ще прочетеш за мъжете, които е имала в живота си. И те определено не са двама Peace

Общи условия

Активация на акаунт