Отговори
# 255
Извинявайте много но таково шоу Брук не е правила. Веднъж се появи на леглото и това е. Днешното изпълнение беше ужасно.
А какво правеше на това легло.....сладко, сладко си поспинкваше ли...... Thinking

Позираше за реклама не дефилираше. Разлика има и то голяма. Рекламира бельо върху креват и позира за предизвикателна фотосесия... Сега Дона явно е объркала подиума с стриптиз бар. Не се снима за фотосесия, а представя себе си като новото лице на марката.

# 256
Брук си показва чувствата , реагира си съвсем нормално и не е нагло , според мен.
Защото обича Рич повече от всичко. И.... скоро ще го осъзнае.
Наглецът според мен е с друго име. Тейлър - мумията.
За мен е нагла нейната постъпка.
Мога да разбера / не оправдая обаче /, че се качи пияна в колата.
Мога да разбера / също не оправдая / , че скри инцидента .
До тук мога да разбера причините и подбудите за действията й.
Не мога да разбера обаче , с какви очи отива да помага на Торн и дъщеричката му.
Че изпитва срам и има съвест - това е ясно. Поне това показва .
Но кой нормален човек, убил друг , дори и неумишлено , ще има наглостта да се вясва при вдовеца и сирачето, да шие рокли , да прегръща утешително?
Не й ли минава през ума , че Торн ще се привърже към нея? Детето също.
Не й ли минава през ума , че Торн ще се влюби? / вече има опит в подобна ситуация с Рич/.
Не помисли ли ,  че детето ще преживее отново загуба , след като се разкрие истината?
Нали е психиатър , нали ги разбира тези неща?
Или отново когато ги мисли е била в нетрезво състояние. А може би мисли , че ще я разберат и простят?  
За мен това е наглост.
Брук всички си я знаем. От Рич отърване няма.
И така..... до края на света / или сериала/

# 257
......Ох,не мога да я гледам......   то бива наглост ,ама нейното е нарцисизъм от най-долна степен...
Аааааа,не, бъркаш са! (така казва гласът на Зуека зад кадър в "Господари на ефира")
То е защото иска Ридж, ама още не го знае Naughty Неориентирана един вид.  Blush
К'во от туй, те мъжете са виновни,нали си го знаем  Crossing Arms
Ааааа, а най-вече Тейлър, де.
Голем смех. Joy "Тя е една келнерка, няма да може да се представи"... ooooh! Тъй ами- само химичките знаят да се събличат Naughty
Ох,тя цял живот не можа да се ориентира накъде да гледа и къде да скача...
Ама ти не разбра ли?Тя Брук е раснала в Бг: всестранно развита личност е.От всичко разбира, всичко може...И манекенка стана ,че и уроци даваше...    Joy Joy Joy    горките модели,дето ходят на курсове и т.н. ...да бяха отишли при Брук да ги научи на туй.онуй,щяха да си спестят и пари за уроци,и време ...две показни стъпки от Брук и хайде на сцената!
А и не разбирам Брук защо се сърди на Донка как се проявила...нали тя я обучи  и й даваше уроците по манекенство...    Joy    явно на това я е научила.Първо й показва,после недоволства...
Да се сърди на себе си ,че е такава учителка...    Joy Joy Joy   

# 258
Брукасита просто вече и дойде време за пенсия и е ред на по-младите Tired.....Иначе и двете са един дол дренки с тази разлика, че Брук е по-хубава от Дона..... PeaceДона само изплакна очите днес на мъжкото съсловие.....ама ако беше сложила маска на лицето грешка нямаше да има.... Crazy
И аз многооо се смях...че Дона била келнерка и нямала да може да се представи Crazy....а в началото Брук каква беше аджеба,преди да преспи с целия клан Форестър......много бързо хората забравят от къде са дошли и какви са били....нооооо ревноста и приемането на действителноста е много трудна работа..... Crossing Arms

Въх нИдей, как ще си плакнат мъжете очите с Дона, те само подир Брук търчат с изплезен език  hahaha Преспала била  Брук с клана Форестър, да ... но крайно време е да отстъпи главната роля  на сестра си, нали все по нейните стъпки върви, че кръвта вода не става, са казали старите хора  Peace

# 259
  • В средата на времето
... че кръвта вода не става, са казали старите хора  Peace

Интересно, Тейлър на кой ли се е метнала тогава Thinking.. Mr. Green

# 260

на някой светец ще да е  newsm78

# 261

на някой светец ще да е  newsm78

На баща си, ако го имаш за светец  Joy

# 262
  • Разпиляна във въображението
Брукзащите - страхотен пост, браво.

# 263

на някой светец ще да е  newsm78

На баща си, ако го имаш за светец  Joy

Тц, тя не подражава на простосмъртните.
Представям си я Тейлър , как светците й говорят , напътстват я какво да стори , какво да дума.....
Пък и нали на 2 пъти беше в отвъдното , доста гъсти ще да са станали.....  hahaha

Мириел,  Hug

# 264
  • в моя свят
Аз също съм на мнение,че Брук никога не е правила такова нещо и си е напълно права.Кога Брук е слизала от подиума да се кълчи и сяда в мъжете от публиката?Това не е дефилиране.Нормално е да е ядосана,защото тя сама каза на Ник,че това е романтика,а не секс.Само за едно не беше права днес,че се нахвърли върху Дона,а трябваше върху Рич.Той е измислил това и той е казал на Дона какво да прави.Той най-добре знае какво означава тази линия за Брук и не трябваше да я превръща в стриптииз изпълнение.

Колкото до това,че Брук е давала уроци на Дона как да върви и да се държи на подиума защо не!В крайна сметка Брук има опит на подиума макар и да не е учила за това.На Дона и е за пръв път и е нормално сестра и да и покаже.Когато Брук започна да се изявява като модел също някоя от манекенките на Форестър и е показала какво да прави,а и вече толкова години в този бранш може и да е изкарала някой курс или да е взимала уроци за това.

В този ред на мисли явно наистина някой неща тук се пишат просто за заяждане.

# 265
  • Бургас
Абе интересно вчера нямаше никакви коментари за серията,а днес каква активност само. Rolling Eyes Joy

# 266
  • София
brukzashtita, страхотни постове!

И може според Зори вчерашното признание на Тейлър да не е кулминацията на серията, но държа в онзи списък с бройките мъже (Краси, ти ли го прави? забравила съм...) да добавим към сметката на Тейлър и няколко (неуточнен) брой непознати, с които е преспала  Twisted Evil

Ау, поне разбрахме, че Ридж не се е развел, защото жена му не може да шие (това го казвам по повод на една жалба за развод, за която ми разказаха)

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 13:23 от Lana

# 267
Абе интересно вчера нямаше никакви коментари за серията,а днес каква активност само. Rolling Eyes Joy
Днес гледах,днес коментирам!

Колкото до това,че Брук е давала уроци на Дона как да върви и да се държи на подиума защо не!В крайна сметка Брук има опит на подиума макар и да не е учила за това.На Дона и е за пръв път и е нормално сестра и да и покаже.Когато Брук започна да се изявява като модел също някоя от манекенките на Форестър и е показала какво да прави,а и вече толкова години в този бранш може и да е изкарала някой курс или да е взимала уроци за това.
Ами да,защо не!Тя й показва кое как се прави,сега се сърди на Донка.
На това я е научила ,това ще гледа!
А това "може и да е,може и да не е ...." може да е и мис ЛА,а ние да не знаем...
Нещо ,което не са давали,и не са споменавали,не се е случвало...

# 268
brukzashtita, страхотни постове!

И може според Зори вчерашното признание на Тейлър да не е кулминацията на серията, но държа в онзи списък с бройките мъже (Краси, ти ли го прави? забравила съм...) да добавим към сметката на Тейлър и няколко (неуточнен) брой непознати, с които е преспала  Twisted Evil

Ау, поне разбрахме, че Ридж не се е развел, защото жена му не може да шие (това го казвам по повод на една жалба за развод, за която ми разказаха)

А според теб признанието е кулминацията ли?  Crazy

Краси, коментирай си наволя, кой ти пречи, гледала не гледала, някой ти подшушнал, друг ти казал, пиши си, задавай въпроси, ако имаш такива  Peace

# 269
  • София
А според теб признанието е кулминацията ли?  Crazy Hug

Не разбира се...как може да си помислиш, че нещо свързано с Тейлър може да е кулминацията...абсурд  Sunglasses

Но странното е, че се коментираше само Брук макар и вчера в серията да е била за 10 минути пряко сили, но на проблемите, признанията, тревогите и болежките на Тейлър, дори почитателките и не обръщат внимание. Особено пък, ако казва нелицеприятни неща...

мис, специално за теб

Общи условия

Активация на акаунт