Отговори
# 495
Дончето на присвоява никой мъж- и Рич и Ерик са свободни,когато тя тръгва с тях Crazy Щом се жени за Ерик начи е бил свободен Crazy
А на теб може да ти разваля яденето,аз пък получавам душевен оргазъм като я гледам,особено когато говори със сестра си Mr. Green

# 496

Аз имах въпрос навремето към отбора на Джуклата и никой не ми отговори Naughty
Какво ще ви е мнението за една жена,която не се съобразява,че си имате мъж от няколко години и изобщо на нея не й дреме отколко години сте заедно и започва да ви гледа с микроскоп къде ще направите грешка,за да рапортува на 69 души и която само се гъзурчи на мъжа ви

Фена, ама ти имаш предвид Брукаситка? Как се намърда във връзката на Каралайн и Рич и как скри онова писмо? А как уж й беше приятелка пък точеше лиги по мъжлето й, че и при първа възможност го оправи даже? 

Така си е по дяволите  Peace

# 497
  • София
Все повече се убеждавам, че изобщо не чете и не искате да разбере пишещите от другата страна. Става ми смешно и жалко.
За съжаление, май и аз клоня към това заключение...но още не се отказвам...поне засега  Crazy

Олеее, каква драма. То направо безнадеждно положението, живи да ни оплаче човек, че не споделяме мнението, каква Убавица, умница и всякаква -ица е Брук ooooh!
Нали уж беше само филм, чак пък такива драми  hahaha
Ами определено щяха да покажат, ако Тейлър беше оправила някой, не ми се вярва да пропуснат. Те показват някви незначещи кой знае какво сценки с Хекторито и Никчо, та това нямаше да показват. Че кво друго да дават  newsm78
Лана, значи към теб да се обръщам вече да кажеш най-компетентно кое е факт и кое не  newsm78
Това за второстепенната героиня е толкова смешно (тук вече си държа на смешното), че няма какво да го коментирам даже

Ами драма е...дневна драма, такъв е жанра  Wink
Ако смяташ, че сцените с Хектор и Ник бяха незначителни - явно си изпуснала тази част от филма, бяха си много значителни и доведоха да още по-значителни последици, особено заигравката с Хектор...ако не си спомняш, последваха признания за изневяра на има няма 20 и кусур години и беше изоставена като мръсно коте - това ако е незначително  newsm78
Ами може да се обръщаш, твоя работа, не е забранено...
Може да ти е смешно, но отново си е факт - филмът си върви и без "никога неумиращата" (имахме доскоро такъв случай) значи може и без нея, т.е второстепенна героиня  Sunglasses. Та смей си се и ако искаш не коментирай - и без друго е излишно Peace

# 498
Лана, гледам доста Фнимание обръщате на Тейлър, даже повече, отколкото на Брукаситка.
Е*ах таз второстепенна героиня, във всеки ваш пост все за нея иде реч.
Благодаря за официалното позволение да се посмея, че иначе ми беше леко гузно да се кискам така злорадо без разрешение  Peace
Като чуя за изхвърлено мръсно коте си представям, че го хващат за гушата и го метват с бърза скорост пред вратата, пък да се спасява. Брей, не направи ли Рич така с Бруклата? Не я ли прати да ходи в старата къщурка с две липи отпред барабар с малкото Брукче newsm78
Щото Тейлър още си живее в къщата, нийде не е изхвърлена  Thinking

# 499
Ненна забряваш факта, че добре че свекървата демек първата либоф на Рич мама реши да инсценира инфаркта и смъртното си ложе Simple Smile за да може първостепенната по важност за теб героиня да се намърда пак в къщата Simple Smile
А Брук си има къща защо да не си отиде в нея Simple Smile Виж Тейлър като я подритнат някъде в къщата на плажа май ходи Simple Smile  Joy Joy Joy Толкоз ми ти е работна тази жена една къща неможа да си купи, че да се натиска в нея с Хектор а не в спалнята с брачното си ложе с Рич Simple Smile

# 500
  • На един клон
Сешоаре,внимавай малко да не ти спрат тока...  доста се  увличаш  с някои думички ...  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 01:07 от Кукимявка

# 501

Ауу, открихме тайната на издутите джуки. Вече не е нужно да се ходи на пластичен хирург, а да направиш услуга без ръце на някой арабин  Crazy
Още по-добре на негър/афроамериканец....не знам  как точно им казват/,ефекта ще е още по-....
 Joy Joy Joy

Ненна забряваш факта, че добре че свекървата демек първата либоф на Рич мама реши да инсценира инфаркта и смъртното си ложе Simple Smile за да може първостепенната по важност за теб героиня да се намърда пак в къщата Simple Smile
А Брук си има къща защо да не си отиде в нея Simple Smile Виж Тейлър като я подритнат някъде в къщата на плажа май ходи Simple Smile  Joy Joy Joy Толкоз ми ти е работна тази жена една къща неможа да си купи, че да се натиска в нея с Хектор а не в спалнята с брачното си ложе с Рич Simple Smile
Ами къщата на Тейлър си е нейна,Рич я купи за тях,т.е. за нея...Брук беше натрапницата там.
А и къщата на Брук пак е купена от Рич за поредната им сватба,
така че не я е купила тя ...
И пак в брачното ложе Ричово сега се търкаля с Ничо...

Дончето на присвоява никой мъж- и Рич и Ерик са свободни,когато тя тръгва с тях Crazy Щом се жени за Ерик начи е бил свободен Crazy
А на теб може да ти разваля яденето,аз пък получавам душевен оргазъм като я гледам,особено когато говори със сестра си Mr. Green
Само душевен? Е,явно Донка за нищо не става,щом един мъж не мож възбуди... Joy Joy Joy 

# 502
  • На един клон
Ще ми се да излезем вече от грозния тон на Сешоара.
Искам торта "ДиК"!!!  Peace

# 503
И кой е тоз Сешоар.Пак някакъв недоизмислен прякор ли..........
"грозния тон" е просто едно огледало на "идеалния" образ на Джуклата,нали тъй Laughing
Направо много опротивява вече таз вече........първо убива дарла,сега пък не само,че не казва,че тя е убийцата,ами и се натиска на Торн.Време е бившата й свекърва да я светне,че е "курва" Crazy /и не ме плаши с изгасянето на тока,ако обичаш.не съм нарушил правата,говорим си само за артистите,нали тъй.освен това ако много държа мога да вляза от 69 компютъра..../

А.........да кажа,че тва дето Джуклата сряза роклята на Дaрла,дето я смаза с нея и я облече на дъщеря й беше възможно най-гнусното нещо,което можеше да направи/ Sick

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 03:53 от Brooke_fan

# 504
Нека се придържаме към измислянето на прякори само на участващите в ДиК.
Тук всеки си има ник и би следвало той да е обръщението.
Поне според Нетикета.

Лана, Isabelle Boulay   bouquet

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 08:34 от мис арк

# 505
Добро утро!
Голяма дискусия се е заформила.
Бих искала да се обърна към Ненна , понеже тя оспори "добрата майка" у Брук задето не  пожела да заведе Хоуп на почивка по егоистичното желание на Ник да я държи далеч от Ричко.

Не стана ли същото и в тази серия , но с героиня Тейлър?
Хектор предложи на Тейлър като майка да заведе дъщеря си Фийби на почивка / и тук целта е егоистично същата - да се отдалечи от Торн / . Дали и тя е лоша майка ?
 newsm78
Аз не мисля така , защото за мен това не е основание за подобно твърдение. Но разбирам , че за теб е и  ще гледаме ли отново само в съдържанието на купичката на комшията?!
 Peace

П.П. интересно ми е защо толкова ви допада изписването на думите по този начин: любоФи, Фнимание , ужасТ, толкосТ , мъжове и др.подобни.
 Cry
 newsm78

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 08:57 от brukzashtita

# 506
Добро утро!
Бих искала да се обърна към Ненна , понеже тя оспори "добрата майка" у Брук задето не  пожела да заведе Хоуп на почивка по егоистичното желание на Ник да я държи далеч от Ричко.

Хектор предложи на Тейлър като майка да заведе дъщеря си Фийби на почивка / и тук целта е егоистично същата - да се отдалечи от Торн / . Дали и тя е лоша майка ?
Това са две съвсем различни неща!
1.Хоуп е още малка /колкото и на нас да ни е странно ,че не расте...  Mr. Green  /.И има повече нужда от майка си,отколкото една тийнейджърка.особено ако вижда майка си по 5 минути на ден!
2.Подбудите на Хектор са ...да отдалечи Тейлър,за да не се размеква и да не признае на Торн .
Т.е. да я разсее от чувството й за вина!Което не виждам как ще стане...дори и на остров Тимбукту да я прати...тя пак ще страда,както се вижда!
В момента между Тейлър и Торн няма никакви романтични или любовни наченки,че да ги отдалечава Хектор.

Подбудите на Ничо и на Хектор са коренно различни...Ничо мисли само за себе си и как да опази жалкия си брак,докато Хектор мисли за Тейлър,колкото и грешно да е това!

# 507
  • София
Лана, гледам доста Фнимание обръщате на Тейлър, даже повече, отколкото на Брукаситка.

О, със сигурност не повече отколкото Тейлъровите фенки на Брук - нищи друго не може да им прикове вниманието. Аз вече споделих, че на мен в момента историята с Тейлър ми е интересна. Брук и Ник, Дона и Ридж и интригите около тях са ми скучни. Учудващо как една от малкото, да не кажа единствената успешна  история на Тейлър, в която Брук, не е замесена се радва на толкова ниска заинтересованост от почитателките ́и  newsm7. Виж, това което Брук прави (ревнува Ридж, щом прояви интерес към друга и се е случвало не знам колко пъти) е много по-интересно  - странно!

1.Хоуп е още малка /колкото и на нас да ни е странно ,че не расте...  Mr. Green  /.И има повече нужда от майка си,отколкото една тийнейджърка.особено ако вижда майка си по 5 минути на ден!

Е Фийби очевидно не смята така - нали тя постоянно реве , че не можела да понесе майка ́и да влезе в затвора  newsm78 - лоша майка ли е Тейлър?

мис арк, благодаря!

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 09:21 от Lana

# 508
Добро утро!
Бих искала да се обърна към Ненна , понеже тя оспори "добрата майка" у Брук задето не  пожела да заведе Хоуп на почивка по егоистичното желание на Ник да я държи далеч от Ричко.

1.Хоуп е още малка /колкото и на нас да ни е странно ,че не расте...  Mr. Green  /.И има повече нужда от майка си,отколкото една тийнейджърка.особено ако вижда майка си по 5 минути на ден!
2.Подбудите на Хектор са ...да отдалечи Тейлър,за да не се размеква и да не признае на Торн .
Т.е. да я разсее от чувството й за вина!Което не виждам как ще стане...дори и на остров Тимбукту да я прати...тя пак ще страда,както се вижда!
В момента между Тейлър и Торн няма никакви романтични или любовни наченки,че да ги отдалечава Хектор.

Подбудите на Ничо и на Хектор са коренно различни...Ничо мисли само за себе си и как да опази жалкия си брак,докато Хектор мисли за Тейлър,колкото и грешно да е това!

Виждам , че се обръщаш към мен , затова ще отговоря , надявам се да не се получи недоразумението от миналия път.
Не е различно.
Фийби има повече нужда то Тейлър в момента , отколкото Хоуп, независимо , че е доста по-голяма. Пред нея стана катастрофа , умря неин близък човек. Тя го преживява , още повече , че участва майка й  и тя допълнително е натоварила нервната си система с гузна съвест , прикривайки я. ТЯ ПРЕЖИВЯВА в момента голям стрес , живее в ужасно напрежение.
Тъй , че мисля има по-голяма нужда от Хоуп да се оттърси от това и да забегне на спокойно място с майка си.  Peace

Второ , мисля , че Хектор се притеснява и за другото, не само за признанието , което евентуално би направила Тейлър. Той вижда , че тя се привързва.... , усеща ги вече нещата.  Peace

Така , че аз не виждам разлика в двете ситуации.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 09:36 от brukzashtita

# 509
Мис, какво стана с новата анкетка?   bouquet
Нямаше ли да има по две на темичка , за да не омръзват?

Общи условия

Активация на акаунт