МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • СТАНДАРТНО.
Пратих писмото. Сега ще чакаме  Crazy

# 46
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Пратих писмото. Сега ще чакаме  Crazy

Хихихи Crazy smile3508

# 47
Здрасти, Лакунче.
Аз като скептик - да кажа: малко сме. Трябваше да го направим, когато темата ни бушуваше, тогава биха ни обърнали внимание. Не вярвам да вложат пари и усилие за десетина луди фенки, дето окапваме с всеки ден.
Ама, хайде, дано не съм права!
Гола вода съм с Фейсбук. Кажете, трябва ли да добавя някого като приятел, за да му видя страницата?

# 48
  • СТАНДАРТНО.
Здрасти, Лакунче.
Аз като скептик - да кажа: малко сме. Трябваше да го направим, когато темата ни бушуваше, тогава биха ни обърнали внимание. Не вярвам да вложат пари и усилие за десетина луди фенки, дето окапваме с всеки ден.
Гола вода съм с Фейсбук. Кажете, трябва ли да добавя някого като приятел, за да му видя страницата?

По принцип не, но явно Игит и Аслъ са направили така, че ако не си добавена като приятел, нямаш достъп до инфото за тях.  Peace А за писмото - не сме уточнявали колко сме на брой  Wink Ако вземат да питат, ще кажем, че са много, което си е вярно. Това че вече не влизат доста момичета, не означава, че са спрели да са Джемилки  Peace

# 49
Здрасти, Лакунче.

Аз съм същата newsm78
Вчера мислих защо аджеба така го подцениха нашия филм.Стигнах до извода,че е така,защото го даваха през лятото,следобедно(никакво)време и май решиха,че е бита карта.

# 50
По принцип не, но явно Игит и Аслъ са направили така, че ако не си добавена като приятел, нямаш достъп до инфото за тях.  Peace

А достъпа те го решават, така ли? Щото гледам, че Ийит има само 8 приятели. Аз не се пробвам, де. Само питам. Нещо не съм навита да го материализирам. Предпочитам да мисля за Джемил, а не за реалния човек.

Лакунче, сериалът не се хареса много в Бг-но, дай да не се лъжем. Затова не му обърнаха внимание. Интересът на ТВ-тата е там, където има много, ама наистина много зрители. А 1001 нощи го разработиха, защото беше първият и го използваха да коментират темата "турски сериали" по принцип. Освен това интервютата ги взеха, когато беше "гребенът на вълната". Сега не вярвам да си мръднат и пръста, защото няма да извлекат полза за себе си. Така мисля, доколкото имам представа от столичните ТВ-та.

Късметчето, права си по принцип, но да знаеш, че нашият форум го държат под око. И да са ни изпуснали от полезрение, ще влязат в темата за Мелодията и ще видят какво е положението. То си личи къде бушуват страсти и къде - не. То ние сме на мегдана - вижда се и колко сме, и кои сме.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:11 от B l a n k a

# 51
Както винаги си права,ама аз съм непоправим оптимист.След всичко което ми се е наложило да преборя в живота знам,че се случват понякога и чудеса.
А днес систър(близначката)ме пита:Ти още ли гледаш тая простотия?
И аз:Оф корсе!
И за заключение от нейна страна:Кога ще се оправиш бе прасе?
отговора го знаете Joy Joy Joy Joy

# 52
  • СТАНДАРТНО.
Както винаги си права,ама аз съм непоправим оптимист.След всичко което ми се е наложило да преборя в живота знам,че се случват понякога и чудеса.
А днес систър(близначката)ме пита:Ти още ли гледаш тая простотия?
И аз:Оф корсе!
И за заключение от нейна страна:Кога ще се оправиш бе прасе?
отговора го знаете Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Моята abla (с три години по-голяма от мен) доста се възмущаваше, когато гледах 1001 нощи, после и Мелодията. Ноо, сега когато й звънна след 20.00 ми отговаря само едносрично. Питам -К`во прайш ма, не ти се говори ли?  -Не беее, гледам Инджи.  hahaha hahaha hahaha

# 53
Ох ,дано някоя успее да влезе в контакт,след това да се разочарова,да ни убеди и нас какъв е простак ергена и да се свърши с тая мъка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

чиста форма оптимизъм с елементи на мазохизъм

# 54
Кога ще се оправиш бе прасе?

Ясно, ясно. Май всички сме така. За оправянето - мога да кажа нещо, ама няма да е прилично.

А аз явно съм непоправим песимист, защото мисля, че чудеса няма - всичко е калкулация: +/-, полза - изгода, приход - разход. ТВ-то е скъп бизнес.

Късметчето, да знаеш, не е истина колко турски думи и изрази ми стоят в главата ( това по повод твоята абла). Даже някой път ми идва турският израз, добре запаметен от Мелодията, разбира се. Вече имам богат речник. 2/3 от него, разбира се, е напълно неизползваем - като Кома дайдъ - Бях в кома и прочее такива... С останалата 1/3 мога да извъртя една любов в Турция, ама трябва да е трагична.

Лакунче, няма да е простак ергена. Не се надявай. Такава роля не може да я направи простак. Много е мислена и премислена. А ако му е идвало отвътре - още по-зле. Според мен, отзад има дух и интелигентност.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:25 от B l a n k a

# 55
Ми нещо се върти,че Инджито искала 10000 евра да дойде при С.Т.Трифонов.
Ако е така това са никакви пари за един сериозен рекламодател.Гледам,че от днес се върти реклама на Алтънбаш във връзка с Денсинг старс в неделя.Не са толкова нереални нещата,стига да има желание от двете страни.
Абе то Фънки Мадона доведе на гъза на географията...та ние няма да сме повод Ийт да даде едно пикливо интервю, в което ще ни попари,като каже колко е влюбен в Аслъ Mr. Green Mr. Green

# 56
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Ми нещо се върти,че Инджито искала 10000 евра да дойде при С.Т.Трифонов.
Ако е така това са никакви пари за един сериозен рекламодател.Гледам,че от днес се върти реклама на Алтънбаш във връзка с Денсинг старс в неделя.Не са толкова нереални нещата,стига да има желание от двете страни.
Абе то Фънки Мадона доведе на гъза на географията...та ние няма да сме повод Ийт да даде едно пикливо интервю, в което ще ни попари,като каже колко е влюбен в Аслъ Mr. Green Mr. Green
Нали взеха от Бурак,що да не вземат и от Ийт.

# 57
Инджито в момента я дават, това е разликата. Алтънбаш нямам идея какво или кой е, но и Денсинга сега им набира скорост и имат нужда от реклама. Ийитчо ще даде интервю, естествено, какво му коства. Въпросът е кой ще му прати в Турция екип. А съвсем отделен въпрос е какво интервю ще му вземат. Нали видяхме интервюто с Бергюзар и Халит - гола вода. Репортерката беше боса, та боса. Поне 5 серии от филма да беше гледала предварително. Поне във форума да беше прочела от какво се вълнуват зрителките. Ама не! Ходят неподготвени и това си е. Аз тогава много се разочаровах и от интервюто, че и от Гала с тъпите й реплики.

Това за Бурак съм го изпуснала. Кога, къде, как... защо и пак - КОГА???

# 58
  • СТАНДАРТНО.
 Момичета, лека нощ от мен  Hug Hug Hug Отивам да си легна, че вече не знам насън ли живея, или наяве с това недоспиване.

# 59

[/quote]
Нали взеха от Бурак,що да не вземат и от Ийт.
[/quote]

А де!Ма нашия нали е "второстепенен" и не е рентабилен.Дали си спомням добре,че идва и един от  актьорите от 1001 нощ.Сега се сещам,че мама нещо притреперваше от радост.само ние се взираме с кървясали очи в мониторите и ровим мрежата,кат митиляви овци за инфо.

Общи условия

Активация на акаунт