МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Момичета, лека нощ от мен  Hug Hug Hug Отивам да си легна, че вече не знам насън ли живея, или наяве с това недоспиване.

лека,късметче,слънчице,толумбичке Hug Hug Hug

# 61
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Това за Бурак съм го изпуснала. Кога, къде, как... защо и пак - КОГА???
Не беше кой знае каво,списание ''Журнал за жената'' му беше взело интервю,но пак е нещо.Поне тава да имахме от Ийт,ама не. ooooh!

# 62
Момичета, лека нощ от мен  Hug Hug Hug Отивам да си легна, че вече не знам насън ли живея, или наяве с това недоспиване.
Приятни сънища,късметче

# 63
Бланче,Алтънбаш са турска бижутерийна фирма(май най-голямата)

# 64
В София дойде Ергюн Демир - Али Кемал. И той е "второстепенен", даже повече от нашичкия. 100 пъти повече даже.

syd_13, интервюто да не е препечатано от чуждо издание или да е от кореспондент примерно. Тоест - взел за едно издание, пратил и на друго. Или от списанието са пратили при Бурак журналист. Не го знам този журнал  newsm78. За Мелодията ли пише в статията? Всъщност, не ми обръщай внимание. Аз като захапя някоя тема и почвам да я въртя от всички страни, да се чудя... Сега се сещам - не е ли по-добре да пратим чрез Фейсбук на Ийит едно съобщение, че има фен-клуб в БГ и има интерес към него. Знам ли - то и от това какво ли ще произтече????

Лека нощ на лягащите. То и аз трябва, ама още се мотая...

# 65
В София дойде Ергюн Демир - Али Кемал. И той е "второстепенен", даже повече от нашичкия. 100 пъти повече даже.

syd_13, интервюто да не е препечатано от чуждо издание или да е от кореспондент примерно. Тоест - взел за едно издание, пратил и на друго. Или от списанието са пратили при Бурак журналист. Не го знам този журнал  newsm78. За Мелодията ли пише в статията?

Лека нощ на лягащите. То и аз трябва, ама още се мотая...

Grinning Grinning Grinning и аз така.утре пак ще съм стерео  #Crazy
Верно,че беше КЕМАЛ,мама нещо все го проклетисваше докато гледаше ,явно не е бил читав Joy

# 66
Верно,че беше КЕМАЛ,мама нещо все го проклетисваше докато гледаше

Ти не си ли го гледала???? Стига, бе. Аз го изгледах за 12 дни (по 15-тина часа на ден). Но дотам беше - щом научих фабулата, и ми умря интереса. Не ме докосна. А иначе се "зарибих" по турските сериали от "Перла". Само че щом загледах 1001 нощи, я зарязах като второ качество. Даже трето. Сега не мога да се насиля и 1 минута да стоя пред екрана.

# 67

syd_13, интервюто да не е препечатано от чуждо издание или да е от кореспондент примерно. Тоест - взел за едно издание, пратил и на друго. Или от списанието са пратили при Бурак журналист. Не го знам този журнал  newsm78. За Мелодията ли пише в статията?
Преди интервюто пише:
Сигурно не една жена се е питала,докато гледа турският сериа ''Мелодията на сърцето'' как може Бурак Хакъ( в ролята на Кенан) да е с толкова магнетични сини очи...От интервюто,което актьорът специално даде за  ,,Журнал за жената'',ще се убедите,че той е много повече от едно хубаво лице.
Бля,бля,бля,намерили какво да кажат.

# 68
Верно,че беше КЕМАЛ,мама нещо все го проклетисваше докато гледаше

Ти не си ли го гледала???? Стига, бе. Аз го изгледах за 12 дни (по 15-тина часа на ден). Но дотам беше - щом научих фабулата, и ми умря интереса. Не ме докосна. А иначе се "зарибих" по турските сериали от "Перла". Само че щом загледах 1001 нощи, я зарязах като второ качество. Даже трето. Сега не мога да се насиля и 1 минута да стоя пред екрана.

Не съм го гледала Embarassed
Мама го изгледа по твоя метод.Тате  беше много доволен,че стои по цял ден затворена в една стая.Перла го загледах,ама бързичко го пуснах...и си останах само на мелодията
Може да му пишем от името на фен клуб.представи си е готин и откликне.Хич да не дойде ще почнем да въртим кореспонденция.Можем да го поканим да посети някой театрален фест(това е една от твойте безумно добри идеи)........и така докато смъртта ни раздели Laughing

# 69

Ей, за това става въпрос. Представи си един бг репортер какви въпроси ще зададе на Ийит. Бедна ми е фантазията да си представя.

Лакунче, от това с кореспонденцията може да излезе нещо. Ако напишем нещо свястно, а не от позицията на луди влюбени фенки. Кой няма да се поласкае, ако към него се отнесат като към творец, а не като към парче мъжко месо... Но може би първо трябва да си направим фен-група във Фейсбук, за да може той да се присъедини или да ни присъедини - не ми е ясна технологията. Все пак - поединично не ми се вижда да стане, някак не звучи сериозно.

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 00:03 от B l a n k a

# 70

syd_13, интервюто да не е препечатано от чуждо издание или да е от кореспондент примерно. Тоест - взел за едно издание, пратил и на друго. Или от списанието са пратили при Бурак журналист. Не го знам този журнал  newsm78. За Мелодията ли пише в статията?
Преди интервюто пише:
Сигурно не една жена се е питала,докато гледа турският сериа ''Мелодията на сърцето'' как може Бурак Хакъ( в ролята на Кенан) да е с толкова магнетични сини очи...От интервюто,което актьорът специално даде за  ,,Журнал за жената'',ще се убедите,че той е много повече от едно хубаво лице.

Еййй,добре!И кво магнетично има в погледа на Мишо-мишката по време на стомашно разтройство?Е това май имаше предвид бланка,като говореше за бълг. репортери,журналисти и други глисти

писали сме тогедеррр

# 71
...Мишо-мишката по време на стомашно разтройство...

Joy Joy Joy Joy Joy

Добре казано. Само забравяш бастуна, който е глътнал.

# 72
Иначе казва,че една серия се снимала 5-6 дена. Най интересното за мене е,че Бурак подкрепял действията на Кенан.
Оправия няма. ooooh! ooooh! ooooh!

# 73

Ей, за това става въпрос. Представи си един бг репортер какви въпроси ще зададе на Ийит. Бедна ми е фантазията да си представя.

Лакунче, от това с кореспонденцията може да излезе нещо. Ако напишем нещо свястно, а не от позицията на луди влюбени фенки. Кой няма да се поласкае, ако към него се отнесат като към творец, а не като към парче мъжко месо... Но може би първо трябва да си направим фен-група във Фейсбук, за да може той да се присъедини или да ни присъедини - не ми е ясна технологията. Все пак - поединично не ми се вижда да стане, някак не звучи сериозно.

Ние ще му разправяме,че го ценим,като творец,а зад гърба му  с лиги до коленете и разтуптяни сърца newsm51

Трябва някой,който е в час с фейсбук да проведе кратък курс на невежите

# 74
Момичета аз си лягам,лека нощ! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт