МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
...Мишо-мишката по време на стомашно разтройство...

Joy Joy Joy Joy Joy

Добре казано. Само забравяш бастуна, който е глътнал.

Да бе как можах да форгетна таз походка на електро-буги мен hahaha hahaha hahaha

как не се намери някой да го покани да изиграе Буратино.Ролята щеше да му лепне като шамар на буза.  smile3501

# 76
сидче,лека и полека! Hug Hug Hug

# 77
...че Бурак подкрепял действията на Кенан.

На мен пък някъде ми мина изказване на Бурак, че бил съвсем различен от Кенан, че не го харесвал и го смятал за слаба личност... Нещо подобно беше, но не си спомням добре. От лятото ми е останало, когато се ровех из нета като побесняла...
Лакунче, има хляб в тази идея. Дай да я нищим в следващите дни. Дано си намерим консултант.

Аз ви казвам лека нощ, че и днес прекалих. Хайде,  Hug

# 78
Всичко ще намерим!Сега обаче да поспим!Лека нощ,деца!
тра-ла-ла Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
  • Между гори и планини
ок,пробвам пак с линквете и нестава
Който иска на ЛС ще пиша моят профил, там може да види приятелите ми.
След това трябва регистрация и одобрение от Йит и Аслъ, за да влезете в техните контакти.

# 80
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

# 81
...че Бурак подкрепял действията на Кенан.

На мен пък някъде ми мина изказване на Бурак, че бил съвсем различен от Кенан, че не го харесвал и го смятал за слаба личност... Нещо подобно беше, но не си спомням добре. От лятото ми е останало, когато се ровех из нета като побесняла...
Относно Кенан казва:
Аз похарактер съм много различен от Кенан и тъкмо затова приех ролята. Мисля,че за всеки актьор е предизвикателство да изиграе такъв образ.Героят ми е човек,който не знае какво да прави. В душата му постоянно има смут и заметресения.Вярно е,че той е надменен,горд и егоистичен,но Кенан е и много чувствителен.Според мен е наистина влюбен мъж. Може би не винаги е прав към в отношението си към Ламия.В повечето случаи обаче го подкрепям именно,защото действа,воден от чувствата си,от сърцето си.

# 82
Цитат
Бурак има профил във фейсбук и има приета в приятели българка. То е ясно, че нас няма да приеме, но поне тя да го направи и да ни информира, ако си пише на лични с него
Как така няма да ни приеме Laughingplami да не си ти тази мистериозна българка newsm78 Пием две питиета и заминаваме за Босфора да се разправяме с нашто момче да ни обясни какви ги върши с тази българка Laughing Joy
Laughing не не съм

# 83
Добро утро,мили момичета! Hug Hug Hug
Днес нещо не съм във форма ooooh!,но се надявам да се оправя.По-късно ще намина пак.Успех на тези,които ще се пробват във фейсбук! Peace

# 84
Здравейте!  Hug Аз съм Стела, бройте ме като поредната фенка на Ийит/Игит и Мелодията  Laughing

# 85
  • СТАНДАРТНО.
 Добре дошла Стела  Hug Hug Hug
 lacunababe   Hug Hug Hug да се оправиш Simple Smile

# 86
  • СТАНДАРТНО.
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

gergana.petrova@ntv.bg
tzonko.bumbalov@ntv.bg
mariana.dimitrova@ntv.bg
adriana.koleva@ntv.bg

---- Прикрепено писмо ----

Подател: пчеличката мая <ankabanka@abv.bg>
До: nakafe@ntv.bg
Относно:
Дата: Четвъртък, 2009, Октомври 8 22:48:54 EEST

Здравейте!
  Пише ви една група от възмутени дами, чието търпение е на изчерпване.Възмутени сме от явното пренебрежение на екипа на Нова ТВ към един от най-успешните телевизионни проекти на югоизточната ни съседка (Турция) а именно сериалът „Мелодия на сърцето”. Много малко беше казано за него, а той е на нивото на 1001 нощ, ако не и повече. Бихме желали да поканите един от главните герои във вашето предаване, а именно артиста Игит Йозшенер.
 А ако той категорично откаже да посети България и вашето предаване, молим поне да му бъде взето интервю, включващо въпроси за личния му живот (за който има много оскъдна информация в интернет пространството), както и за мнението му за неговото екранно превъплъщение Джемил Пашазааде. Ще ви бъдем безкрайно благодарни, ако удостоите с внимание молбата ни и ако успеете да я изпълните.

И ко ся  newsm78

# 87
Добро утро!  Hug

Какво какво? Ще чакаме.  ooooh!

Относно Кенан казва: Аз похарактер съм много различен от Кенан... Героят ми е човек,който не знае какво да прави. В душата му постоянно има смут и заметресения....

Май точно това съм чела, но по всичко изглежда - избирателно. Запомнила съм, каквото ми харесва.

# 88
Ако искате подкрепа и от Кенанките казвайте да помагаме и ние с каквото можем

# 89
късметче,какво точно питаш? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт