МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Бубе, повредени сме, не се съмнявай. Трайно, дълбоко и безнадеждно заразени от романтика.

# 631
# 632
Лакунче, чудесно е станало. Но имам идея за още по-концентрирано внушение. Нали знаеш, че си падам по монтажа, защото с него можеш маааалко да попромениш историята, да дадеш друг акцент. Та аз бих махнала кривата физиономия на Нимет, там, където изглежда измъчена. Да не излиза, че й е било неприятно. Виждам го така - той я хваща за брадата, целувка, тя го мята на леглото, той я мята на леглото, целувка - това забавено, да се удължи момента (щото тези са оставили от кадъра 3-4 секунди и след това са го миксирали със следващия, та са останали едва 2 секунди чиста картина), после той в леглото и забива глава във възглавницата. Толкова. После всички треперим   Laughing
.
После всички ще трябва да изпушим по една цигара Laughing

# 633
 Синеоч, къде се губиш? Hug Hug

# 634
Вместо цигара - друга тема за разпускане. Гледах сега фрагменти от Езел - еми, много ми е в стила на Мелодията. Много съвпадения намирам. Ийит пак трети в лодката, жена му го гледа на кръв, Готиният - висок и мургав, пич ... Пак чок севиорум, некадар, марамет и прочее... Оле, майко. Как сред нас няма турскоговоряща да ни светне ... Някой гледа ли го този филм, макар и само на картинки?

# 635
Вместо цигара - друга тема за разпускане. Гледах сега фрагменти от Езел - еми, много ми е в стила на Мелодията. Много съвпадения намирам. Ийит пак трети в лодката, жена му го гледа на кръв, Готиният - висок и мургав, пич ... Пак чок севиорум, некадар, марамет и прочее... Оле, майко. Как сред нас няма турскоговоряща да ни светне ... Някой гледа ли го този филм, макар и само на картинки?

Да, Emely беше писала за него няколко страници по-напред. Тя е турскоговоряща и бихме могли да я помолим да ни светне.

# 636
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Синеоч, Hug Hug Hug Hug

# 637
Мъчно ми е за Ийтчо, с такива роли никога няма да напредне. Вкарали са го в калъп и това си е...

# 638
Аз го гледам и ми е много смешно като чуя дума, която използваме и тук.Като чух да вика "Сакън,сакън!" се смях сума време.По- рано бях споменала точно това,че видяха къде му е силата на Ийт и го засилиха в подобна роля.Прави впечатление как цялата рекламна кампания е завъртяна около височкото момче.А след "Мелодията .."си мисля ,че Ийт трябваше да е набрал скорост.

# 639
Мъчно ми е за Ийтчо, с такива роли никога няма да напредне. Вкарали са го в калъп и това си е...
Сигурно там му е силата.Все съм се чудела как Ийт би изпълнил ролята на Кенан.

# 640
Азазелче, а разбираш ли нещо? Щото аз изгледах втори сезон на Мелодията на турски и в общи линии ми стана ясно какво се случва, обаче все пак имах инфо от началото на филма - кой кой е, за какво се бори, а да почнеш нов филм на турски, не знам...

Сигурно там му е силата. Все съм се чудела как Ийт би изпълнил ролята на Кенан.

Щеше да им иде сценария по дяволите. С това излъчване... А представяте ли си Бурак в ролята на Ийит? Е, сега вече не мога да спра да се хиля!  Laughing Абе, защо винаги избират високи мъже за пичовските роли. Мразя клишетата, а това - най-вече. Аз пък не си падам по върлини. И смятам, че тялото е по-добре оформено и по-съразмерно, когато е в среден размер...

# 641
Сигурно там му е силата.Все съм се чудела как Ийт би изпълнил ролята на Кенан.

Кенан и Ийт направо си звучи като оксиморон. Изобщо не си го представям там - как го виждате този енергичен и деен мъж да седи и се окайва, като някое мекотело  Mr. Green

# 642
този енергичен и деен мъж да седи и се окайва, като някое мекотело  Mr. Green

...като знамето, което се вее и плющи на вятъра... приковава погледа и... ох
Азазелче, не мога да ти забравя неповторимата метафора. Прости за свободния цитат.
Изчезвам, дано да е за малко, но вече нищо не се знае... Целувки и прегръдки.

# 643
този енергичен и деен мъж да седи и се окайва, като някое мекотело  Mr. Green

...като знамето, което се вее и плющи на вятъра... приковава погледа и... ох
Азазелче, не мога да ти забравя неповторимата метафора. Прости за свободния цитат.
  Цитирай ме колкото искаш и както си искаш  Hug За първи път някой се впечатлява толкова от нещо казано от мен Laughing
 От казаното във филма нищо не разбрах,но идеята ми е ясна-детето не е от Чингиз,мацката се е навила на брак,защото е разбрала,че е бременна а се съгласи да натопи голямата си любов,защото са и трябвали пари за лечението на сестра и .Тук Ийт ще е по - лошо момче,сигурна съм,че ще има подмолни и долни постъпки, които да го принизят в очите на публиката и да издигнат "манекена" и естествено този път няма да получи момичето т.е. тя ще се върне при другия.Даже си мисля,че е възможно нарочно да е подбрана по-висока за да се вижда колко си отива и каква двойка са с другия и колко неподходящ е Ийт(Чингиз)

ЛЕКА ВИ НОЩ МИЛИ ДАМИ!До утре !

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 22:38 от azzazzell

# 644
Лека нощ! Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт