МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
lacunbabe,много добре се е получило.Черно-бялата е страхотна.

# 616
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
сидче,дълбоко ценя оценката ти,защото си естет.Щом ти казваш,значи има още хляб в мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green
тате преди малко каза,че ако още един път влезе в стаята и види Джеми на екрана на компа,утре ме хваща за ушите и на психиатър hahaha hahaha hahaha
Ако утре ме няма в темата значи съм при Макбуля.
късметче,ама как и отива на Джави забрадката! Mr. Green

# 617
сидче,дълбоко ценя оценката ти,защото си естет.Щом ти казваш,значи има още хляб в мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green
тате преди малко каза,че ако още един път влезе в стаята и види Джеми на екрана на компа,утре ме хваща за ушите и на психиатър hahaha hahaha hahaha
Ако утре ме няма в темата значи съм при Макбуля.
късметче,ама как и отива на Джави забрадката! Mr. Green
  Той да взема пример от Пашата как се прави в такива ситуации.Запретва ръкави и започва да дири обектът на желанието,та да помогне на чедото си .

# 618

Как му се радва Ниметка  Mr. Green

# 619
Леле от сума време не мога да вляза в сайта.Нещо и нета ми се бъгна.
Абе той дано не вземе пример от Пашата,че ако го намери така ще му намачка манерката..... hahaha hahaha hahaha

mimkis,радвам се да те видя!

# 620
Леле от сума време не мога да вляза в сайта.Нещо и нета ми се бъгна.
Абе той дано не вземе пример от Пашата,че ако го намери така ще му намачка манерката..... hahaha hahaha hahaha

mimkis,радвам се да те видя!
Защо бе  Shocked ?Пребит от бащата на булката hahaha

# 621
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
smile3525  bouquet  bouquet  bouquet newsm51

# 622
Луд умора НЕМА!Само се поти!(в моя случай замръзва cold)

# 623
Лакунче, чудесно е станало. Но ако се фиксираш на по-близките планове, ще стане още по-по-най. Трябва да ме светнеш и за тази програмка. Да знаеш, сериозна съм.

Татко ти видял Джем на монитора.... Ами ако беше мъжът ти? Както е при мен? И мен ще ме хванат да ушите, ама не за да ме водят на психиатър, уверявам те. Всички сме маниачки, но аз все още устоявам на твърдението си, че съм си паднала по филма, по историята, по Джемчо и башка йок.

# 624
Здравейте, момичета! И тази вечер е едно уютничко в темичката ни. Много ви се радвам.  Hug

# 625
 Като си помисля,има филми за по над 100 млн. долара, с актьори,които вземат по 10-20 млн долара ,от които филми единици си заслужават и почти никой не оставя такава следа у зрителя (у мен)както тази "сапунка".

# 626
Лакунче, чудесно е станало. Но ако се фиксираш на по-близките планове, ще стане още по-по-най. Трябва да ме светнеш и за тази програмка. Да знаеш, сериозна съм.

Татко ти видял Джем на монитора.... Ами ако беше мъжът ти? Както е при мен? И мен ще ме хванат да ушите, ама не за да ме водят на психиатър, уверявам те. Всички сме маниачки, но аз все още устоявам на твърдението си, че съм си паднала по филма, по историята, по Джемчо и башка йок.

аз ти я пратих,сещаш ли се
 дето е на български.специално за теб съм направила дълга версия,ама те чаках да се появиш

обещавам повече да не качвам анимации Embarassed Embarassed Embarassed

# 627
 Аз лично много ти се кефя на анимациите.Моето мнение е продължавай!
 Защо като се опитам да си сваля анимациите на компютъра ми спират след наколко секунди? newsm78 Не можах да си сваля нито една цяла бутане-дърпанка Sad

Дали в чашите им има уиски наистина?След 2-3 дубъла и на снимачната площадка става весело.Сигурно им наливат нашенски "Етър"( приятно разгазиран).

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 20:50 от azzazzell

# 628
Лакунче, чудесно е станало. Но имам идея за още по-концентрирано внушение. Нали знаеш, че си падам по монтажа, защото с него можеш маааалко да попромениш историята, да дадеш друг акцент. Та аз бих махнала кривата физиономия на Нимет, там, където изглежда измъчена. Да не излиза, че й е било неприятно. Виждам го така - той я хваща за брадата, целувка, тя го мята на леглото, той я мята на леглото, целувка - това забавено, да се удължи момента (щото тези са оставили от кадъра 3-4 секунди и след това са го миксирали със следващия, та са останали едва 2 секунди чиста картина), после той в леглото и забива глава във възглавницата. Толкова. После всички треперим  Laughing

Сега като гледам пак кадрите от анимацията ти - бутането и дърпането преди първата целувка, както и засмукването е много удобно заснето да се повтори няколко пъти, защото близкият план се сменя с общ откъм гърба на Джем. Това позволява да видим отново близкия. Така излиза, че целувката е по-дълга, просто камерата се отдръпва и се приближава по време на целуването. За съжаление тази екстра я няма при целувката на леглото, там е заснето в един единствен план и ако се повтори, картината ще скочи. Значи вариантът е само удължаване на кадъра или по-скоро забавяне на скоростта му. Не знам при твоята технология дали става, на Вегаса няма проблем.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 20:57 от B l a n k a

# 629
Лакунче, искам да ти благодаря за онзи клип на Итън Хоук и по-точно за песента. Откакто си го пуснала си я въртя - ужасно сантиментална съм станала /не знам от нашата "сапунката" ли се повредих или просто тя е катализатора и явно съм си била повредена/  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт