МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да си направим лента на бутането-дърпането. Джеми е най-добър в това, мен ако питаш. Ако ми падне, основно ще го бутам-дърпам.

За анимацийките - научих се да ги правя, не е сложно, но по-голям ми е проблема да намеря сървър, на който да ги качвам, за да ги публикувам. Имах един, но той изключи и онези анимацийки с целувките на пейката заминаха. Не че ме е яд - не бяха хубави.

Изчезвам за малко.

# 601
Да си направим лента на бутането-дърпането. Джеми е най-добър в това, мен ако питаш. Ако ми падне, основно ще го бутам-дърпам.

За анимацийките - научих се да ги правя, не е сложно, но по-голям ми е проблема да намеря сървър, на който да ги качвам, за да ги публикувам. Имах един, но той изключи и онези анимацийки с целувките на пейката заминаха. Не че ме е яд - не бяха хубави.

Изчезвам за малко.

Много хубави неща са започвали от там Laughing
 Изчезналите,тук съм и ви чакам  Hug

# 602
      В първите епизоди, Ламия има същия поглед  Mr. Green

# 603
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
     В първите епизоди, Ламия има същия поглед  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това да не е сестра на Аслъ,имат прилика и очите,и в устните.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 17:27 от syd_13

# 604
      В първите епизоди, Ламия има същия поглед  Mr. Green

hahaha hahaha вярно.От "Нейшънъл Джиографик" могат да ги съдят за правата .Първообраза на Ламия-афганистанска девойка с поглед на осветено от фаровете на кола в тъмното зверче.

# 605
Лакунче, работиш ли върху анимацийката? Всъщност, ти с каква програма сваляш кадри?

# 606
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

така,много лошо качество на тази серия ooooh!,а на груповия редактор ми зависна компа,щото няма кой да ми купи по-силна видео карта.Шотовете ги правя с VLC плеър.За това клипче трябват между 300 и 400 скрийн шота.

# 607
забравих да кажа,че всеки,който иска може да ги ползва за подпис. Embarassedне че стават за нещо...

# 608
  • СТАНДАРТНО.

Ламия на млади години и след дълъг семеен живот  Mr. Green.

# 609
По-скоро след кратко съжителство с Кенан hahaha hahaha hahaha

# 610
 Страст на талази Shocked.Направо се зашеметих  #Crazy  lacunababe, мноого добре  Peace

# 611
аз харесвам само черно-бялата.другите са ми много лимонени.Ама и Джемката какъв абажур е изплещил в стаята си,свети кат морски фар и ми разваля анимирането.Друг ден ще сваля серията от турците с по-добро качество и пак,ще ги анимирам с Ниметката Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 612
Този момент го гледах за първи път на турски,и ми въздейства страшно,а в края като заби глава във възглавницата вече ми трепереха колената txtloves
леле сигурно ме мислите за маниачка Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 613
Този момент го гледах за първи път на турски,и ми въздейства страшно,а в края като заби глава във възглавницата вече ми трепереха колената txtloves
леле сигурно ме мислите за маниачка Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
МНОГО СМЕ,СИЛНИ СМЕ newsm44 newsm68

Освен абажура още кой знае колко прожектори има и един куп народ зад камерата, които  newsm09 Сигурно не е лесно да си актьор.

# 614
  • СТАНДАРТНО.

Кадри от прословутия трети сезон, където Джавидан е чистачка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт