Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ислямската митология?
Какви са мненията за хлебопекарните и коя марка е най-надеждна?
Какви са програмите на хлебопекарните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ислямската митология?
Ислямската митология обхваща всички разкази и обяснения в рамките на ислямската религия, които не се намират в свещените писания или признатите допълнения. Това включва истории за пророци, обяснения на религиозни ритуали и описания на живота след смъртта. Тези разкази не се считат за фактически верни, поради което са класифицирани като "религиозна митология".
-
Какви са мненията за хлебопекарните и коя марка е най-надеждна?
-
Какви са програмите на хлебопекарните?
-
Какви са мненията за пътуването и желанието да се бъде у дома?
-
Каква е максималната големина на хляба, по отношение на тегло?
.
. Това определено е фея-момиче 

, така 4е двойна доза кафе и закуска днес

Сестра й загуби едно от първите си паднали зъбчета в училище, т.е нямаше какво да остави под възглавницата.Ревеше истерично, а другата със съвсем отработен маниер й предложи да напише извинително писмо на феята за случилото се и него да постави под възглавницата,само и само да не си загуби парите..Първата мигом млъкна и дойде да ме пита плахо, дали подобен план ще сработи.Отговорих й с "да" ,за да се отърва от по-нататъшното й мрънкане.И хоп -авторката на идеята за писмото моментално наблегна на това, че сестра й ще й дължи някаква част от получените от феята парички заради намереното решение на проблема..
И още хиляди примери...В тетрадкато по математика понякога допуска грешки от невнимание, но при пресмятането на ресто в нейна полза след пазаруване или при преброяване на наличности в касичката - НИКОГА!
Не знам, на кого се е метнала такава финансистка...
Ще те излъжа, ако ти кажа че е лесно и за двете страни.Не е, при това в много аспекти.Първо, психически на човек му е гадно да живее отделно от любимия.На децата им липсва таткото.Не е за пренебрегване и фактът, че оставаш с децата сама, без никаква помощ.Аз поне изцяло разчитам на майка ми в това отношение.
и ще спяяяяяяяяяяяяяяяяя

Така си мина живота без да усетя труднотиите. Не си спомням да ми е било трудно. А и ние сме тука със тебе да си споделиш и да си поплачеш ако искаш.