Отговори
# 585

Добро утро на всички    bouquet

върки давай отчет от време на време  Grinning

Останалите къде сте  Thinking

саида не съм те забравила,но ще е по-късно  bowuu

# 586
Добро утро   food010

Ами то само аз “успях“ да обидя и изгоня (а най–малко това исках  Confused ) поне две арабски приятелки  afwitch, предолагам и другите по подобни причини не пишат. Форумът трябва да е място за збавление и споделяне, а не за обиди  Peace

Вижте на какво попаднах днес, проект на млад китаец, живеещ в гЕрмания – той сравнява по много оригинален и забавен начин двете култури – Изток и 3апад. Аз мисля, че към този Изток, спокойно може да прибаваим и Арабските страни.  Peace Whistling

И да не забравя, днес е денят на Св. Архангел Михаил.
Светецът е най-силният сред ангелите, символизира тържеството на доброто, светлината и справедливостта
На този ден празнуват Ангел, Ангелина, Михаил, Михаела, Райчо, Райна и Рангел. Ако има някой именник чете, да е жив и здрав  Peace  Praynig

# 587
                              Честит Св.Архангел Михаил!
        На именниците пожелавам много здраве ,успехи и щастие.  bouquet

Здравейте момичета,писах и накрая без да искам затрих писаното.
  Да ви се похваля,относно притесненията ми за здравето.
  Оказа сече съмненията на тукашните доктори ,не съвпаднаха с мнението на софийските.Общо  казано,три месеца ще пия хапове,а после контролен преглед.Надявам се и тогава резултатите да са по-добри.

Хадил-  bouquet Hug
 Алверче-благодаря че питаш за децата.За сега само големия е с ангина,но вече сме към края на лечението.Притеснява ме повече кашлицата му,да не си докара отново някой бронхит,че тогава идва и лошото-влиза в болница.А иначе двете малки зверчета са добре.
Вие как сте?  bouquet

Джи-джи-Как сте с Еди и хабибито?Гледам че по-рядко се разписваш.Как се оправяш в София?Аз два дни бях там,но накрая се принудих да ползвам таксита ,защото трафика ме побърка.  bouquet
Деси-  bouquet Hug
Айа,Върколаче,Ники,Еледевка,Летяща филийка,Водно Лили,Белбейче,  и всички момичета-
  Лек и спокоен ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet

Делтичке- wavey smile3525
Lojain-добре дошла   bouquet

# 588
Честит имен ден на празнуващите - здраве, любов и дълъг живот !
Айа - то, ако някой пък точно на теб се разсърди - грях му на душата. А това за сръдните са несериозни истории - големи хора сме се събрали, няма място за подобни приказки.

# 589
мараба  Simple Smile

закрепих положението засега  Twisted Evil  бодра и свежа съм днес. жалко, чувството за евентуалната ми  смърт, ме правеше почти симпатична в очите на форумното общество  Twisted Evil  сега отново ставам зла трещерица, все пак имам сума ти дни да наваксвам.

Толкова добре се почувствах днес, че дори наравих от  туршията на Хадил с краставичките. 3 буркана само пробно, ако ми хареса догодина пак иншалла. Сложих и люти чушки и орехи. Ама само няколко омотах с конци, реших че с или без конци подправките ще излезнат, та да не губя време.  След 2 седмици ще пробвам какво съм стофтала.

Сега пък ще готвя от турските рецепти една с телешко и гъби, да видим, отдавна й имах мерак, ама нямах настроение.

# 590
щом и туршии правиш, значи си се оправила. Хайде - гледай вече да ти блеснат очичките, а дали си по-симпатична или не - интересува ли те?

# 591

юхууууууу тук съм умрела  от глад иначе навън 20 градуса, а на мен пак си ми е студено  Mr. Green  сърдита съм   #Cussing out пуснах тото  даже и 2-ка нямам все карък карък ма чак тай за тва и реших да се нагостим поне тва ще ни остане е ,че няма да си купя нов апартамент и почивка на малдивите  newsm45  найсе така ще е  smile3518   здраве да е  казва мойто бабе и е права от него по важно няма  Naughty 
а ако знайте аз каква туршийка си купих вчера 3 лв 190 грама до рева ми се в русе ги хвърлят на боклука от имане а аз тук  Cry     е тай е кат щъ сме софиянци.....ама да взема   #2gunfire и наред наред ма и тва не помага айде изчезвам вии си хапнете ,че мръкна да не ви е тежко на коремчетата  Hug
saidah  с хабибто сме добре де се караме де се обичаме ама заедно сме чакаме още пусти му статут   ooooh! а едко  е много добре таркан новия щял да става ще завладява сцени и подиуми и женски сърца ...самарянин човек всеки ден раздава правосъдие в час ! е след това аз раздавам и колелота се завърта .....  bouquet

# 592
мале Кате аз от толкова разходки тия дни пропуснах че си болна. радвам се че си по-добре- няма да се даваш лесно на болестта. утре на работа ли си? щом и трушийки правиш, значи си готова за бумащината в понеделник. Mr. Green
джи-джи и мен ме мори един глад, ама много късно вече за вечеря. ще се ослушвам и лека полека към леглото ще се отправям. само да сервирам във фейсбука 2 манджи и се насочвам.
айде лека от мене.  bouquet

# 593
ама много хубави аватарчета сте си качнали, магесниците  Laughing

Шилан-мархабтен,значи няма да ядем варено жито с шарени бонбони
ще чакаме   Twisted Evil  Mr. Green

Хадил-много хубави историики на предната стр.ама тъжни,особено за килимаря

Лю-отговаряй си,ако обичаш

Саида-няма страшно,аз мин.седм имах препядствие,сега шевовете ми берят,постоянно съм на черешата от болкоуспокояващи
ама какво да се прави,не може все да ни е добре.
както казваше един моряк:Много обичам да ме боли зъб,защото след като болката спре се чувствам отлично!  Crazy

джи джи-мн.си сладка

айа-сега ще чета за робота(леко ревнувам от способностите му) шипковия чай ми разби сърцето;не съм пила от 100 години.Помня,че цветът му зависи от водата.В моя град ставаше жълт,а на село :червен.Мн.обичам,сладко от шипки също,ама арабите нямат шипки явно  Crossing Arms

никито,алвера-как сте що сте?

по-късно ще ви покажа снимчици на най-красивия оазис в света,ама да си направя кафеннце първо Blush

# 594
Шилан-мархабтен,значи няма да ядем варено жито с шарени бонбони
ще чакаме   Twisted Evil  Mr. Green

Житце ли ти се хапва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 
Сори, доколкото зависи от мен- оставаш гладна засега  Mr. Green  Освен , ако някой друг се смили и те нагости  Mr. Green

ихууууу  Joy и при нас го правят с шарени бонбони "Дестка радост" май бяха.
Аххах, като малка мн обичах да ям житото и сладките от гробища, за ужас на баща ми  Laughing  ами сладко ми беше, то от всичко сложено, отваряше ми се апетит, хем бях злояда.
Той пък беше много възмутен от попа, дето на тоя ден събира торби  и вместо да ги раздаде на бедните си хранел прасетата.

Деси, гледам си завила коледен венец, ама от чесън, не от елхови клонки  Mr. Green
Само не разбрах защо някои мацки си слагат чесън в сутиена. ЗА да подхраня оптичната илюзия аз си слагам подплънки  Crazy

Елидивка, оздравях вече  Simple Smile вие как сте с палавницата Ивка-Дивка  Laughing

Само не разбрах защо мацките си слагат чесън в сутиена! Аз за тая цел слагам подплънки  Laughing

# 595
върки до колкто знам,мацките нямат нужда от подплънки  bowuu ,но пък страх лозе пази,както се разбра обичам чесън  Mr. Green ,чак венец на вратата си закачих  Wink
Писах ти на лични ,дай си преценката   bouquet
А, и съм ти сърдите-чесъна забеляза а новият ми лук  newsm78 newsm78 newsm78

За житото-тук такова се раздава не за умрели,а когато някое бебе проходи,което ме стряскаше навремето Mr. Green

# 596
Здравейте арабелки!!!
ЛИЛИ  САЙДАХ  Hug чета ви винаги редовно и внимателно, но нещо в последно време ме е хванала (както аз викам щръклицата, а пък приятелката ми вика че съм яхнала метлата  Mr. Green) Не че има причина някаква. С хабибито вече си пишем почти редовно, но както той казва липсва ми дори когато си пишем.
Лек ден на всички всикчи арабелка хубавелки  Hug

# 597
Шило-за друга цел се слага чесъна:невизуално-вещицопредпазителна цел,особено ако ще си ходиш при свеки в Сирийско:задължително вместо подплънки се слага чесън +кръст.Иначе лошо  Naughty

мале Вещи,каква традиция с житцето Laughing аз хапвам с мед като правя житната диета.

Смятах Либия за безинтересна държава .А то имало интересни неща: красиви оазиси и загадъчни руини..

http://www.travel-pictures-gallery.com/libya/libya-0005.html  -много красива галерия на оазиса,пустинята,нашите момчета  Wink и още

http://www.rahhala.net/images/temoins/260.jpg  - водата в езерото е почти като  тази в Мъртво море-много солена.

http://www.libyaonline.com/tourism/   -галерия на най-известните туристически дестинации ,красиви останки от древността...като приказките

и най-важното е,че до там от Египет се ходи с кола  Blush Praynig
хайде Ники другото лято с фараоните да ходим до Либия,знаеш ли на северния бряг на Ег колко е хубаво и хладно  Heart Eyes

# 598
Шило-за друга цел се слага чесъна:невизуално-вещицопредпазителна цел,особено ако ще си ходиш при свеки в Сирийско:задължително вместо подплънки се слага чесън +кръст.Иначе лошо  Naughty

ами това го кажи на свеки  Wink  да знае как да се предпазва от мойте зли сили, но боя се, че няма да й помогне  Twisted Evil  Joy

Давайте рецепти за лимоново желе! Никога не съм яла, но реших , че сега ми се яде ужасно много!!!
Деси в Сирия модерни ли са желетата? Свеки редовно правела...

# 599
ООООХ писах писах и изчезнаааааа  rotfImbo
ЛИЛЕ аз съм за. Още повече че съм била в Либия като малка (спомените ми не са много пресни откъм гледки и пейзажи) но наистина винаги ми се е искало да отида някой път отново да видя разликата. Имам колежки които се върнаха от там и казват че има много промени.
А пък дай боже с фараоните да стане посещението  Praynig
ДЕЛТА  АЙЯ ВЕЩИЧКЕ С ЧЕСЪН ХАДИЛ ДЖИ ДЖИ АЛВЕРА (ако съм пропуснала някой не е нарочно   bouquet ) всвички арабелки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт