Отговори
# 645
саида да са ти живи и здрави децата  Praynig

сафар някъде бях пускала рецепта за патладжани ,и днес мисля да я направя-запържваш паталджаните и ги нареждаш в тавичка,върху тях задъшена кайма с лук/може и без каймата/ ,но лукът да е доста и домати на кръгчета .Добавяш сол и пипер и запичаш във фурна. Пък и минавай по често  Hug

мъгреб въпреки че доколко си мъгреб е друг въпрос ,защото от мъгреба останаха само Марси и Дидона-Дидона е заета с бебето ,Марси предполагам ще има доблестта да се разпише  с ника си,Сафар основателката на темата за Мъгреба пише при нас -така че,я си кажи директно коя/й/ си и си кажи проблема-останали сме разбрани хора,както виждаш темата си върви спокойно ,в задушевна атмосвера.  Grinning

нсе заслужаваш награда

# 646
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Да се включа набързо за днес, че сърцето ми не издържа, ако не се вясна из форума Embarassed

Saidah, да ти е живо и здраво детенцето, и другите дечица също!

magreb и аз не разбрах какъв ти е проблема, кажи си направо, ще те разберем. Но май познаваш Шилан, така свойски се обръщаш към нея...

safar_maktoub  bouquet . Радвам се, че пак си с нас. Чакам разказа ти.

НСЕ,   bouquet

За всички арабелки пожелавам много хубава вечер!!!

# 647
Да се включа набързо за днес, че сърцето ми не издържа, ако не се вясна из форума Embarassed

hahaha

safar_maktoub-много здравословно се храните у вас,маша'Алла,ама ти месо нали не ядеше Thinking да не би да си прояла  Party
аз бих станала 40 кг ако спра месото..

абе каква е тая магръб дето я спрягате ?!

хайде кажете сега за кафето АРАБИКА май някой обеснява преди,ама на-забравила съм

# 648
Лили, здравей! Не ядях месо, предпочитах млечни продукти, риба и яйца и така поне 15 години, но миналата година на айд кбир в Мароко... нямаше как. много странно ме гледаха, когато казвах, че не ям месо. Питаха само "ама защо, то е полезно!" При един "разговор на високо ниво" със семейството, изреждах кой какви компромиси е направил в името на съвместното съжителство, и аз казах "Дори и ям месо!" И свеки: "Ама това е добре!" Така че, ям месо вече. Готвя и ям. Имаше моменти, в които го готвех, но не ядях. Приготвях отделно, а зеленчуковите ястия бяха повечко като количество.

Вещичке, обичаща чесън, благодаря за рецептата: а като запичам - с доматите и лука... да сложа ли малко вода?   

За този "град" - ще намеря инфо, за да не е 1001 нощ, но иначе е интересно това, което нашият гост разказа. С човек като него, не ни е нужен телевизор.

Хайде лек ден. Аз утре съм без интернет. В понеделник ще ви се обадя отново, така че от мен - спокоен петък и приятен уикенд!   bouquet Hug

# 649
сафар да,слага се малко вода   chef .А ти за постоянно ли оставаш при нас  newsm78 Praynig

# 650
специално за летящата филия с лютеница: цветчетата се нанизват на растителна рамка от кактус ето такава - , за да се получи това, за което си писала - http://img697.imageshack.us/img697/8563/im000594r400.jpg, което като разцъфне изглежда като истински цвят - . Ето и едно красиво подобие от порцелан -
а в Малага има и една известна статуя (на Хайме Пиментел), свързана с тези "цветя" -

# 651
Привет магребинките и магребинко!!!
Сайдах да ти е живо и здраве детенце за което черпиш(а и другите естествено покрай теб).
Шило големи експерименти с това желе  hahaha Кюрда трябва да е много доволет от теб.
Лю искаме да го подушим туй цвете(аз да си кажа честно и жасмин не съм помирисвала де).
Лили в събота на обяд има едно предаване глобусът и ще дават за Дубай.Ще го гледам с голямо внимание. Те предната седмица даваха за Египет и аз гледах много усърдно дори на хабибито му викам чакай сега няма да си пишем че да видя как я караш там  Joy.И той милия се съгласи и ме чака да свърши  Joy hahaha После му викам а много е хубаво идвам.
Сафар добре дошла отново - липсват твойте разкази. Надявам се по-често да се разписаваш.

# 652

Лили в събота на обяд има едно предаване глобусът и ще дават за Дубай.Ще го гледам с голямо внимание.

Лили, ще гледам и аз , чакайки да те мерна в някой МОЛ , как довеждаш до банкрут мъжа ти  Money Money Money  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 653
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох как ме разсмя Шиланче

# 654
         Момичета , много ви благодаря за пожеланията.Да ви се връщат стократно.  bouquet
  Много често се замислям,как летят годините.Като  че ли вчера родих своя малък-голям вече мъж.А и другите две също. Thinking
 Но,да са ми живи и здрави.Рожденникът за съжаление е на инжекции,от ангина обърнахме на бронхит.Пусти му  и зарази и болести,кога ли хората ще се оттървем от тях?

Лиленце-присъединявам се към компанията за Дубай. Laughing
 Миналата събота и ние с мъжо гледахме филмчето,дори плануваме екскурзийка до там в "мечтите" си.А също и до Турция,Египет,Йерусалим,Индия.
 Е,накрая малко се посдърпахме ,щото му казах че искам да отидем и на гости на моята приятелка в Сирия,а той неще.Като не искаш му казах,аз сама ще отида и точка.От години приятелката ми ме кани,а аз за да не нараня чувствата му,постоянно и  отказвам.
Да.......... Thinking  ,страх го е да не срещна арабина,че видиш ли, от пътя щял да ме открадне   Joy Joy Joy Той за мен приритал  след толкова много години.  Joy Joy Joy
   Много ми харесаха цветчетата.  bouquet
   И гозбичките звучат примамливо,време е да запретна ръкави и да опитам и аз да сътворя нещо.
  Деси--въртиш си ти твоите магии с чесън ,и съвсем ме забрави.Отвори "деколтето" с вълшебствата, и сътвори своето чудо /ако имаш свободно време все пак/ Laughing  bouquet
     Лека вечер от мен момичета!  bouquet
    Липсващите-разписвайте се по-честичко , не ви ли е мъчно за нас? Sad  bouquet

# 655

Деси--.Отвори "деколтето" с вълшебствата,

мухахаххахахаха   Joy Joy Joy  деколте с вълшебства, хахахаха.
Мойто деколте е далеч от вълшебно, празно и пустооооо е, никакви вълшебства не крия там   Laughing  11г цигане-майка е в пъти по -надарено  Embarassed

http://vbox7.com/play:a9ac5c0c  мъча се да се науча да сгъвам така тениски, ама не ми се получава.

Айде отивам да забъркам една отровна червена леща, с чесън естествено  Sunglasses  и пакетче масло.

За малсо не се скъпя, слагам щедро във всяка манджа.

# 656
шило коремни преси не ми трябват ,всяка вечер съм така с теб  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
шило я кажи с кво тогава си омагьосала  кюрда  Thinking Thinking Thinking Thinking  Wink

саида не съм те забравила,но днес имах гости ,а утре е петък-почивен ден тук и съответно ще сме всички в къщи,та ще се постарая в събота ин ша Алла .

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
ники накара ме 10 пъти да прочета това и после заглавието на тема и най накрая да си помисля ,че от чесъна в сутиена ми се привиждат неща  Crazy Crazy Crazy ,но после пак се огледах и разбрах и ми олекна-не е чесъна  Laughing

# 657
Хиляди извинения  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy арабелки хубавелки  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Поправка на грешката ако е възможно(но кой е безгрешен  newsm78)
А може би е от миризмата на чесъна, с които явно съм попрекалила че много обичам

# 658
оу,умирам с вас  Joy Joy Joy

приятен петък,правете магии-не война! Crazy

Hug

# 659
шило я кажи с кво тогава си омагьосала  кюрда  Thinking Thinking Thinking Thinking  Wink

Деси, айде и ти почна като  свеки и сестрите, да ме обвинявате , че съм го омагьосала  Laughing

Ами омагьосах го със сините  си очи, русата коса и ангелското сърце  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

hahaha hahaha hahaha

мухахаха, който ме е виждал, знае че съм чернаааа като нощта  Sunglasses

оххх, Лили, ти вещица-хипарка ли си , с тоя девиз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт