СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 125
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!
Моята малка дъщеря реши днес , че се е наспала в 6 часа и преди малко заспа, ще видим докога. Много и е трудно заспиването на нея, върти се, мрънка спи и се, а не знае как да заспи - шантава работа. Вчера , на хубавото време спа 3 часа в количката - непробудно, ама в къщи в лошото време преди дни - само 2 часа за целия ден. Явно не е от поспаливите.
Дундито и аз забелязах преди известно време такова слузесто течение, еднократно беше, ама докторката ми каза, че било нормално. Незнаех, че трябва да се маже с олио там.
Гледам и кг. обсъждата - аз съм много зле имам да свалям 10, акога ще е - незнам, нямам една дреха която да ми става от преди, алошото е че не мърдам надолу въобще, а нали и кърмя не мога да гладувам.
Дано и днес да изпече слънце, че да има разходка и ....сън:)

# 706
alex1701,да си жива и здрава,много спокойни нощи и дано коликите намалеят.
dreems,мерси за помощта,ставам нахална,но лични снимки как се качват?

# 707
Добро утро мацки!

dreems, честит рожден ден на дъщеря ти! Да ти е жива и здрава!   bouquet,

dulsinea75 честита ви месечинка!

alex1701 честит рожден ден, бъди мноого щастлива и обичана майка и съпруга.

dundito 2 и аз вече си мечтая за момента, когато бебоците ни ще са поотраснали и няма да има постоянни ревове, колики и нерви. Но още малко, трябва да сме търпеливи. Моя младеж е същата история като при вас, постоянно е в ръцете ми и въобще не е от поспаливите бебета. Но и аз все си повтарям, че скоро ще отмине този период, дано наистина е скоро.

kriskata, ние също имаме такива хранения, съпроводени с много рев и тръшкане и то не само вечер. В такива момента се препотявам хиляда пъти, това си е мъчение и за бебо и мен. Аз си мислех, че при нас причината е, че привикна да яде от шише и сега като отново се кърмим, не успява да захапе правилно гърдата и затова се получава така. Но явно не е това причината.
А снимката е уникална, но пък въобще не съм учудена, то е ясно, че ние жените сме си мултифункционални.  Mr. Green Така си мечтая и аз за такъв тренажор, че имам сланинки за изгаряне и мускулчета за стягане, но за съжаление все имаме уж по-важни неща за купуване, а и според мъж ми бързо ще ми мине мерака и няма да го ползвам. Дано някой ден и мен ме огрее, та да види той каква мацка ще стана.  Mr. Green

# 708
  • София
Добро утро мацки!
Днес временцето пак ще е хубаво...
*Elesta* мерси за кефенцето...днеска не ме огря да си го пия на спокойствие...и двамата са се ококорили от 7 часа...но пък сега го пия единия спи, другия рисува...качих и малко снимки от погачата в албумчето от изписването ни Wink
alex1701 да си много здрава и още няколко по 25 да празнуваш...
Честити месечинки на днешните бебоци и на по-големите рожденници...
Относно кг. аз се меря в сантримерти и обиколка...много съм далеч от това, което искам...а то е см от преди първото забременяване...навсякъде съм с около 8 см в повече, което ще рече и 8 кг отгоре грубо казано...Първият път почнах да слабея след като ми дойде цикъла/6я месец след раждането/и си слабеех без да спазвам никаква диета....но така си ми и останаха 4 5 кг отгоре...но пък аз си бях доста кльощава преди да забременея...Аз всъщност след като родих, качих още 4-5 кг...защото нали кърмя и трябвало да се храня добре...та си хапвах...сега спокойно мога да кажа, че не се храня кой знае колко здравословно, но пък имам кърма...а и в кърмаческия има доста теми дето в крайна с/ка в кърмата независимо от храненето си има всички полезни неща за бебето...но почва да страда организма на майката....е не гладувам де...но не се й тъпча както първият път...пий боза, яж бял хляб и т.н. Бързото отслабване също не е добро, защото кожата не успява да се прибере и увисва...та ще карам нещо средно този път...но твърдо съм решила да вляза в добра форма...няма да раждам трето...С това се оправдавах първият път, че нали ще правиме второ няма закъде да се мъча...но сегааа вече...няма мърдане...
Айде лек ден...че трябва да пооправя и да стягам децата за разходка Grinning

# 709
Добро утро и от мен   bouquet

Дал Господ добро време, че сме навън и ситуацията е по -спокойна. Малко нагорно ми идва и с баткото уж държа с една ръка количката с другата него, ама на моменти го хващат лудите и тръгва да бяга..........., а и тези скапаните подлези....... #2gunfire. Предния път бях свикнала с препятствията по улиците, ама нещо съм се отдалечила от бутането на количката.
Криската заради такива снимки-мъжете си мислят, че сме суперуомънки и можем всичко. Аз от баба ми знам има ли мъж в стаята, дори и бутилка вино да не са наема жената да отваря, че така все заявяваме колко сме можещи.
За килограмите качих 10 свалих 11, ама си имам още 10 от преди това, е поне толкова е желателно да сваля.

Алекс да си жива и здрава и много обичана от семейството.   bouquet nbirthday

Дриймс да е много здрава и много щастлива щерка ти  party023 newsm67

# 710
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Честито на всички месечинки днес    bouquet
alex1701 честит  рожден ден,да си жва и здрава и много щастлива  bouquet
Дриймс да ти е жива и здрава дъщерята  bouquet
Ние от 2 дни ядем добре,без дърпане и рев.През деня яде на 3 часа,а през нощта се случва и на 1,5-2 часа.Не виждам при това ядене как ще махнем нощното хранене.Но аз не бързам да го махам.От 2 дни съм спряла и капките против колики.Мисля,че Андреа от тях не може да ака редовно.Вчера успя да се изака без моя помощ. Peace
За килограмите не ми се говори.Имам да свалям около 15кг,но те не са от бременността.Като спра с кърменето е ще се захвана сериозно с диетите. Tired

# 711
Здравейте и от мен мацки.
Честит рожден ден на alex1701 и дъщеричката на dreems  newsm59

Не знам да се хваля ли или да си мълча, но да чукна на дърво Господ ме е дарил с прекрасни деца. Малката вече е на твърд режим, наспиваме се в къщи чудесно - къпе се и заспива най - късно в 22.00 до 5.00 сутринта, храним се и след това си доспиваме до 9.00. Какво по - добро от това? Нямаме колики и е спокойна, а баткото след сериозни разговори няколко вечери поред започна да уляга и да се съобразява с бебето и като че ли много голям ми се вижда, а е едва на 4. Помага детето - хвърля памперси, дава вода на бебето гледа я, като под "гледане" имам предвид, че аз я разсъбличам преди баня и той чинно седи и не откъсва поглед от нея.

За коликите - не свършиха ли вече при вас, ние имахме точно един ден по - сериозни колики и толкова. Още със сина ми ползвах едни шишета на DrBrown's с тръбичка против колики. Имат много голям ефект, защото бебето не гълта въздух. Шишетата са по - скъпички и много трудно се намират, но си заслужава - потърсете из нета и ги разгледайте.

Айде лек ден и по - спокойно - няма неотгледани деца.

# 712
Ето ги шишетата, това май е официалния им сайт. Друго не можах да намеря : http://www.handi-craft.com/home.html

# 713
Здравейте!
Тия дни ме нападнаха гости, отделно тичах по задачки-закачки по общината и данъчното  ooooh!
Затова не съм писала, но пък се опитвам да чета редовно. Сега само се записвам, да не се притеснява Находката  Hug
Връщам се да прочета последите няколко странички, очаквайте по-късно по-обстойно включване

# 714
Добро утро и от нас Simple Smile
Аз само да се разпиша, че ей сега ще се събуди бебешока и трябва да излизаме, да изпратим каката до училище, да вземе 1-2 неща от аптеката...
А и новите си дънки да скъся, че каквато съм висока и стройна като табуретка, всичките дънки скъсявам с 20-тина см  Crazy
А, честит рожден ден на Алекс - да си жива и здрава, вечно млада по душа, много обичаща и обичана!   bouquet
До по-късно, девойки!

# 715
здравейте момичета Hug Hug Hug

влизам да ви почерпя за рождения ни месец Hugнашият прекрасен Стефан Heart Eyesднес става на 1 месец  love001

обещавам,ако някой ден направим Септемврийска среща Partyда направя тортичка и други неща,че да похапнем smile3521
ама Горби няма тогава да яде на аванта,защотот не е Септемврийка smile3533 smile3534

Честит рожден ден на alex1701 и дъщеричката на dreems nbirthday newsm67много весел и усмихнат празник днес да имате милички Hug Hug Hug

айде и да не сте ептен на сухо

# 716
Ааааууу Находката за коктейла мерси специално, ама ми писна само на картинки да ги гледам тези алкохоли. От както съм излязла от операционната вече 28 дена само ми се пие нещо твърдо, още от болницата се молих за уиски, на рождения ден на баткото ударих една глътка, ама за никъде не ми стигна  Joy
А иначе съм от големите пиячи, една чаша бира или вино по принцип и с твърдия алкохол съм доста скарана. Нооо сега ми се пие всичко и джин и уиски и ракия даже няма да откажа.
Да ти е жив и здрав синковеца и да не те тормози много  Hug

# 717
  • Варна
Ето ги шишетата, това май е официалния им сайт. Друго не можах да намеря : http://www.handi-craft.com/home.html

shammi, точно с такива шишенца сме и ние. И принципно - съм много доволна от тях, но не знам какво му стана. Две вечери, вече е един неспокоен, и си мисля, че са колики. Не плаче, но мрънка един такъв и не спира да рита с краката.
Капки давах саб симплекс, а сега смених на еспумизан. И с чайчето на хип вместо вода. 
 Не знам и аз, на какво се дължи това... ooooh!

# 718
  • Варна

dreems, честита ти рожденничка. Да ти е жива и здрава и много да те радвa! newsm59

dulsinea75 и Находката  , честита ви месечинка на бебоците  bouquet...
Честит рожден ден на Алекс 1701! Много здраве и любов! Grinning Grinning nbirthday

Nadina,  Bibsy,Bibo4e,Alex 1701, Galatea , sorry ако изтървам някого- Хайде, докато е хубаво времето да спретнем една варненска среща в Морската?

# 719
Лелеее днеска много рождени дни и много чудо!
Честито на всички! Да сте живи и здрави и да са ви много слушкащи дечицата!
Криската заради такива снимки-мъжете си мислят, че сме суперуомънки и можем всичко. Аз от баба ми знам има ли мъж в стаята, дори и бутилка вино да не са наема жената да отваря, че така все заявяваме колко сме можещи.
Нещо не схванах идеята?  Crazy Да не се опитвам да вляза във форма само защото имам бебе и трябва да уча ли?  Mr. Green То да ти кажа няма как някой да върти тренажора вместо мен или да учи вместо мен  Peace
Аз честно казано и за друго не бих се правила на фръцла и ще си го свърша сама ако мога. Може да е по-зле за мен, но такава съм си. Така че има си различни жени - такива дето се фръцкат и си пазят маникюра и такива дето не го правят.

Общи условия

Активация на акаунт