zdraveite

• 1 494
  • 3
  •   1
Отговори
 Hug
Naskoro se varnax ot chujbina v BG Hug bix bremenna v osmia mese4,termina mi be6e 01.09 zapisax se na aku6er ginekolog v BG-asenovgrad-dr.ivanov,.Ta vaprosnia doktor mi dade termin 26.09.  na vsiaka konsultacia povtariax che me e strax ot tozi goliam period v terminite,vse pak tova e mese4.Ne se saobrazi s parvia mi termin i taka na 20.09.v 24casa otivame s maja mi v bolni4ata,biax prokarviala,tapata e po4nala da mi pada.Na smiana be6e sa6tia doktor koito mi be6e ginekolog.Ka4i me da me pregleda na magareto sled koeto mi postavia indjek4ia i kaz :hug:va otivai si u vas,ne me pregleda na videozon ili ultraz :hug:vuk prosto kaza da si otivam.Na drugia den ne use6tax deteto samo kontr :hug:ak4ii.Prosto go biax prenosila.Moga da pi6a mnogo no niakak si niamam jelanie.Doidox si v BG s misalta za novia jivot i sega si otivam naranena i ot4aiana.Prejivanoto ne moga da opi6a,bolkat  :chef:a,omrazata kam tozi doktor,nadiavam se da si plati za makata ni i uspeem da mu vzemem li4enza niama da go ostavim,drugo ne iskame..Iskam da kaja ako ima jeni ot Asenovgrad i sa zapisani pri tozi grub doktor da se otpi6at ot nego za da ne im se slu4va sa6toto i da otglejdat de4ata 6tastlivo,tova e doktor Ivanov kabineta mu e do supermarket T-market.te go znaiat poneje grada ne ni e mnogo goliam.Bolni4ata sa6to ni e pod vsiakakva kritika.Vnimanieto e nulevo a za otno6enieto da ne govoria.  #Cussing out, #2gunfire

# 1
Поредното лекарско буземие  ooooh!.Съжалявам много за вашата трагедия Hug!

# 2
  • Varna
много съжалявам за огромната ти загуба! пожелавам ти скоро да се възстановиш и догодина да се радваш на живо и здраво бебче! бъди силна! много от нас минават по същия този път.....изход има......кураж дават момичетата от форума...Успех!

# 3
 newsm78neznam kakvo da mislia.

Общи условия

Активация на акаунт