Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са таксите за детска градина за многодетните семейства?
Таксите за детска градина за многодетните семейства включват отстъпка за второто и третото дете. За първото родено дете в многодетно семейство се плаща 50% от таксата, а за второто родено дете се плаща 55%, а третото дете е освободено от такса. Това важи дори ако по-големите деца вече посещават градината.
-
Какви са разпоредбите за таксите в детските градини на Столична община?
-
Как мога да намеря информация за таксите в детските градини?
-
Как да се подготвя за среща с потенциални спонсори за събитие?
-
Какво е тънкият момент, свързан с разходите за празниците?

...
След това цял ден и цяла нощ все проплакваше. На всичкото отгоре, той като бебе не е имал гъбички в устата, а сега от антибиотика ли, от снижения имунитет заради шарката ли, не знам, но е побелял. Хич не му върви в последно време на нашия Марти. И не е проходил още. Направи няколко стъпки от време на време колкото да ни зарадва и това е. Иначе си имаме гадже в детската ясла. Даже и името й повтаряме-казва се Папи. Е, малко по-голяма е, но тъкмо се грижи за него.
!
...трябва да възстановя баланса 
Косьо не учи така интензивно и задълбочено, както би ми се искало. Сега положението се подобри малко благодарение на постоянния контрол, което, естествено, коства много нерви....и все не мога да преживея, че не става от само себе си със съзнателност и чувство за отговорност. 

т, тя много обича ... само да не ме "чуят" социалните, че